JÉGVARÁZS – AKRILFESTÉSZETI tanfolyam a Zsilipben – 2019. jan. 19.-től

2019-01-19 09:00 - 2019-01-27 15:00

JÉGVARÁZS – AKRILFESTÉSZETI tanfolyam a Zsilipben, az EREDETI ZSILIP TEMATIKÁVAL

Rendhagyó módon, egy vagy több alkalomra is lehet jelentkezni!

Mi nem élményfestünk, de úgy oktatunk, hogy élmény legyen az alkotás.
Tarts velünk Te is, ha szeretnéd megtanulni a klasszikus festészeti alapokat.
Aki elvégzi az alapokat, továbbtanulási lehetőségek közül is válogathat! Várjuk regisztrációd!

 

Időpontok:

január 19, szombat     09:00-15:00
január 20, vasárnap   09:00-15:00
január 26, szombat    09:00-15.00
január 27, vasárnap   09:00-15.00

ÁRAK:

Anyaggal:  Br:  44.000 Ft / festéket, festőalapot, ecsetet és minden egyéb anyagot, eszközt biztosítunk, nem kell hoznod semmit.

Amennyiben vászonra szeretnél festeni, arra is van lehetőség, az árkülönbözet rendezésével. A vászon igényt a regisztrációkor, megjegyzésben kérjük jelezni!

EXTRA CSOMAG AJÁNLAT:

ANYAGGAL + KOMPLETT KEZDŐ ZSILIPES PANNONCOLOR AKRIL MŰVÉSZKÉSZLETTEL,

MELYET MINDENKI HAZAVIHET : 44.000 Ft +13.000 Ft/ szintén minden anyagot biztosítunk + az alábbi művészkészlet is a tiéd lehet, 1000Ft kedvezménnyel.

Amennyiben nem vennél részt a teljes kurzuson, csak néhány, vagy egy alkalommal, úgy az ár: 13 000 Ft/alkalom.

A foglalkozáson bárki részt vehet, semmilyen festészeti, rajz tapasztalat, nem szükséges.

A 4×6-7 órában, 4 alkalommal, 4 kép megfestésén keresztül sajátíthatod el, az alap festészeti ismereteket, valamint gazdagabb leszel 4 db, általad elkészített festménnyel.

 A 4 alkalmas programon lehetőséged lesz megismerkedni az anyagokkal, eszközökkel úgy, hogy ki is próbálhatod azokat, valamint alapismereteket szerezhetsz a festészetről. Festőművész oktatóink segítségével gyakorolhatod a képalkotás technikáit.

A helyszínen megvásárolhatók a Pannoncolor cég termékei: vásznak, festőlapok, festékek, ecsetek és egyéb művészkellékek, valamint képkeretek. (Cégünk a Pannoncolor termékek hivatalos forgalmazója) Kávé, tea, üdítő, ásványvíz, harapnivaló, korlátlanul fogyasztható.

 

Tematika:

Elméleti alapok:

Anyagok ismertetése, festék választás, ecsetek – festőkések, festőfelületek, vásznak, festőszerek bemutatása ismertetése.

Színek, színkeverés alapjai, színkör alkalmazása /készítése/, paletta összeállítása /hideg – meleg színek/, a kezdő festő palettája– színátmenetek összemosása.

Kép felépítése, technikák ismertetése, száraz-ecset technika, alaptechnikák, príma-festés “alla prima”, alárajzolás, éles és elmosódott kontúrok, nedvessel szárazra, ecsetkezelés, nedvessel-nedvesre.

A tanfolyamon különleges festészeti technikákat, eszközöket ismerhetsz meg.

 AZ ALKOTÁSOK SZERZŐI JOGVÉDELEM ALATT ÁLLNAK! AZ EREDETI ALKOTÁSOK ALAPJÁN KÉSZÜLT TANULMÁNYKÉPEK CSAK A TANODA ENGEDÉLYÉVEL ÉS FELTÉTELEIVEL HASZNÁLHATÓAK INTERNETES FELÜLETEN, VAGY NYOMTATOTT SAJTÓBAN, ILLETVE KIÁLLÍTÁSON.

 

I. alkalom:– 60cm x 40cm

Alapozás akrillal, befejezés akrillal, művészi elrendezés, megvilágítás, kompozíció szerkesztés, aranymetszés alkalmazása. A képet teljesen kidolgozzuk és befejezzük. Az első nap már egy kész alkotással térhetsz haza!

 

II. alkalom: 40cm x 40cm

Alapozás akrillal, befejezés akrillal, kompozíció szerkesztése, tónusok, összemosás, perspektíva és a művészi elrendezés. A képet teljesen kidolgozzuk és befejezzük. A második alkalommal is egy kész alkotással térhetsz haza!

 

III. alkalom: 50cm x 40cm

Alapozás akrillal, befejezés akrillal, kompozíció szerkesztése, tónusok, összemosás, perspektíva és a művészi elrendezés. A képet teljesen kidolgozzuk és befejezzük. A harmadik alkalommal is egy kész alkotással térhetsz haza!

 

IV. alkalom: 40cm x 40cm

Alapozás akrillal, befejezés akrillal /festőkés alkalmazásával/, festői szabadság, ecsetkezelés a kompozícióban, tónusok, arányok, festőkés használata. A negyedik alkalommal is egy kész alkotással térhetsz haza.

REGISZTRÁCIÓ ÉS FOGLALÁS!

Első lépésként töltsd ki a regisztrációs űrlapot. A kurzuson való részvételi szándékodat 30% 3 napon belüli befizetésével erősítheted meg. A befizetést átutalással és PayPal-al is elvégezheted.

A fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat a regisztrációd elküldése után fogod látni.

A kurzuson való részvételt, a befizetések beérkezésének sorrendjében tudjuk biztosítani. A maradék 70%-ot a kurzus napján, félórával a kezdés előtt tudod rendezni a helyszínen. Csak abban az esetben kell regisztrálnod, ha részt kívánsz venni a kurzuson! Amennyiben csak érdeklődni szeretnél, azt telefonon vagy e-mailben megteheted!

LEMONDÁS! Nagyon sajnálnánk ha nem tudnál jönni, de ne aggódj, a pénzed nem veszik el! Ha valamilyen okból nem tudsz részt venni a tanfolyamon, a befizetett összeget felhasználhatod a következő, ugyanilyen foglalkozáson.

Garantáljuk a vidám alkotást és a jó hangulatot, valamint, hogy minden alkalommal olyan információkkal és alkotásokkal leszel gazdagabb, amelyek örök emlékként maradnak meg Neked. Amennyiben kedvet kapsz a festészeti ismereteid kiszélesítéséhez, válogathatsz a tanoda többi tanfolyamából, eljöhetsz a haladó foglalkozásra, vagy bármelyik kurzusunkra. Várunk szeretettel! Regisztráció szükséges! Az elírás és a változtatás jogát fenntartjuk.

Regisztráció:

Figyelem! Regisztrációkor a megjegyzésben jelezd, hogy mely kép megfestésére szeretnél jönni!

Név (kötelező)

Számlázási cím (Minden mező kitöltése kötelező!)

Irányítószám (kötelező)

Város (kötelező)

Cím (utca, házszám)(kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet

KÖZZÉTÉTELI SZABÁLYZAT

JÉGVARÁZS – AKRILFESTÉSZETI tanfolyam a Zsilipben – 2019. jan. 19.-től