AJÁNDÉK ÖTLETEK KARÁCSONYRA

Bizonyára neked is megvan az az ismerősöd, vagy családtagod aki “olyan kis kreatív, festeget, rajzol”. 
Na, neki összeállítottunk néhány készletet, ami tartalmaz minden anyagot  és eszközt, amire csak szüksége lehet.  Sőt, még ennél is többet! Minden készlethez ajándékba adunk több órányi, online megtekinthető oktatóanyagot, amiben lépésről-lépésre bemutatjuk azokat kezdő lépéseket, amikkel egy teljesen kezdő is elkezdhet alkotni- , de akár egy haladónak is tartalmazhat újdonságot.

AKRIL MŰVÉSZKÉSZLET

Az akril egy nagyon hálás médium. A könnyű kezelhetősége és a rövid száradási ideje miatt, méltán népszerű a professzionális- és a hobbifestők körében egyaránt.

MINDEN SZÜKSÉGES ESZKÖZ
ELMÉLETI OKTATÁS
4 MEGFESTHETŐ KÉP
Előző
Következő

A készletet úgy válogattuk össze, hogy művész minőségű eszközökből tartalmazzon mindent ami ahhoz kell, hogy elkezdhess akrillal festeni. 

A készlethez jár +7 órányi online, akril tematikájú oktatóvideó, amiben részletesen bemutatjuk a kezdő lépéseket, illetve 4 festményt festhetsz végig az oktatónkkal  online formában. 

OLAJ MŰVÉSZKÉSZLET

Az olajfestés több száz éves múltra tekinthet vissza, nem véletlenül ma is a festők leggyakoribb választása. Szinte végtelen lehetőséget rejt magában, ha megtanuljuk megfelelően használni.

MINDEN SZÜKSÉGES ESZKÖZ
ELMÉLETI OKTATÁS
4 MEGFESTHETŐ KÉP
Előző
Következő

Annak érdekében, hogy sikereresen elsajátítsd az olajfestés mesterségét,  Gasztonyi Kálmán lesz a segítségedre, több, mint 7 órányi online elérhető oktatóvideóban bemutatja a kezdő lépéseket és a készletben található anyagok és eszközök használatát. További 4 festmény elkészítését követheted figyelemmel az üres vászontól, az aláírásig.
Másra nincs is szükséged, ahhoz, hogy megtanulj olajjal festeni.

AKVARELL MŰVÉSZKÉSZLET

Valószínűleg mindannyian festettünk már akvarellel. A technika egyszerűsége és kompakt jellege miatt nagy népszerűségnek örvend. Pár perc gyakorlás is sikerélményt szerezhet nekünk, de örömteli éveket is tölthetünk azzal, hogy a mesterévé váljunk.

MINDEN SZÜKSÉGES ESZKÖZ
ELMÉLETI OKTATÁS
4 MEGFESTHETŐ KÉP
Előző
Következő

A készletet úgy válogattuk össze, hogy művész minőségű eszközökből tartalmazzon mindent ami ahhoz kell, hogy elkezdhess akvarellel festeni. 

A készlethez jár +4 órányi online, akvarell tematikájú oktatóvideó, amiben részletesen bemutatjuk a kezdő lépéseket, illetve 4 festményt festhetsz végig az oktatónkkal  online formában. 

PASZTELL MŰVÉSZKÉSZLET

A festés és a rajzolás szerelemgyereke a pasztell. Ha még nem próbáltad, biztos le fog esni az állad, hogy néhány krétából milyen izgalmas képeket lehet alkotni. .

MINDEN SZÜKSÉGES ESZKÖZ
ELMÉLETI OKTATÁS
4 MEGFESTHETŐ KÉP
Előző
Következő

A készletet úgy válogattuk össze, hogy művész minőségű eszközökből tartalmazzon mindent ami ahhoz kell, hogy elkezdhess akvarellel festeni. 

A készlethez jár +2 órányi online, akvarell tematikájú oktatóvideó, amiben részletesen bemutatjuk a kezdő lépéseket, illetve 4 festményt festhetsz végig az oktatónkkal  online formában. 2

AJÁNDÉKUTALVÁNY

Ha bizonytalan vagy, hogy melyik készletünk lenne a megfelelő ajándék, ki tudhatná ezt jobban, mint maga az ajándékozott?

Mire lehet felhasználni az ajándékutalványt?

  • A Zsilip Festőtanoda bármely foglalkozására, tanfolyamára, kurzusaira!
  • Továbbá felhasználható a Zsilip Festőtanodában kapható művészkellékek (ecset, festék, festővászon stb.) megvásárlásához is!
  • a zsiliponline.com-on található oktatóvideókra.
  • zsilipmuveszellato.com-on található termékekre
  • a tanoda oktatóinak  magánóráira

Köszönjük, hogy itt jártál! Boldog Karácsonyt!