Több, mint élmény

TANFOLYAMOK

Itt valóban tanulhatsz is, nem színezni fogunk és nem a divatos élményfestéssel foglalkozunk. A tanfolyamoknál feltüntetett képek művészi másolatát készítjük el, mialatt megtanulhatod a festészeti elveket, alapszabályokat amit tudnod érdemes a festés kapcsán. Festőművész oktatónk minden lépést megmutat és elmagyaráz.

A tanfolyamok megbonthatóak, egy alkalomra is regisztrálhatsz, akár online részvétellel is. 

Az AKRIL TANFOLYAMOKat azoknak ajánljuk, akik szeretnének egy tartalmasan és kreatívan eltöltött foglalkozás után egy kész festménnyel távozni, minden alkalommal tanulni valami újat.

Itt segítünk komolyan venni a hobbidat.

Products not found

Ha többre vágysz

MODULOK

Azoknak, akik szeretnének megtanulni önállóan alkotni és mélyebbre merülnének a festészetben.
A moduloknak a célja, hogy foglalkozás végére festészeti ismereteket sajátíts el, aminek a segítségével később önállóan is tudsz alkotni. 
A modulokat azoknak ajánljuk, akik szeretnének fejlődni és előrelépni az akrilfestészetben és nem bánják, ha nem fognak első alkalommal kész festménnyel távozni. Helyette új technikákat tanulnak és új készségeket sajátítanak el.

Products not found

Nem vész el, csak átalakul

ARCHÍVUM

Tanfolyam ajánlataink a már lezajlott, online közvetítéseket tartalmazzák, melyek utólag is megvásárolhatóak. Némely online tanfolyam csak egyben vásárolható meg, de a többségük megbontható, tehát egy-egy videó is a kosárba tehető.
További információért kattints a kiválasztott tanfolyamra/videóra!

Ha még többet szeretnél kihozni magadból

AKRIL és OLAJ FESTŐISKOLA
Fecskés Beával

Itt már nagyobb kihívásokkal néznek szembe a tanulók, különböző festészeti stílusokat és technikákat tanulnak. A foglalkozáson személyre szabott feladatok vannak, a festőművész oktató nem festi előre a képet, hiszen lehet, hogy több különböző feladaton is dolgoznak a tanulók,
ki-ki a tudásszintjének megfelelő témában.

A foglalkozások bérletes rendszerben működnek.
– A bérlet ára 23 000 Ft, ez 4 alkalmat ölel fel (4×4óra),
– Alkalmankénti ár 8 000 Ft/alkalom.
Az ár tartalmazza az oktatás díját és a referencia képeket, melyeket használni fogtok. Mindenki saját anyagával dolgozik, saját festékkel, saját ecsetekkel. Ezt minden alkalommal hozni kell, nincs lehetőségünk ezek tárolására.

A festőiskola nem tud lehetőséget biztosítani az élményfestés jellegű kívánságoknak, viszont megtanít arra, hogy önállóan is meg tudj festeni egy alkotást. A tanítványok egyben egy zárt facebook csoport tagjai is, ahol folyamatosan minden információt megosztunk, kérdéseket tehetnek fel, feladatokat kapnak, értesülhetnek az újdonságokról.

 Egy-egy kép akár több alkalommal is készülhet, itt nem cél, hogy a foglalkozás végéig elkészüljön egy alkotás.
A csoportok kis létszámúak, hogy mindenki megkapja a megfelelő minőségi figyelmet és instrukciókat az oktatótól.

Foglalj időpontot!

Kell egy tubus festék festővászon ceruza ecset akvarellkészlet festőkarton képkeret ?


Akár saját magadnak keresel felszerelést.
Akár egy művészhajlamú valakinek szeretnél ajándékot adni. 
A zsilipmuveszellato.com-on válogathatsz a termékeink között.

Választhatsz

házhozszállítás 

és a személyes átvétel között.