ART DECO – AKRILFESTÉSZETI tanfolyam, március 7-től

2020-03-07 09:00 - 2020-03-08 15:00

A foglalkozást azoknak ajánljuk, akik már legalább néhány kép megfestésén túl vannak, illetve járatosak az akrilfestészetben. A 2×6 órában, 2 alkalommal, 2 kép megfestésén keresztül sajátíthatod el, az Art Deco alapjait, valamint gazdagabb leszel 2 db, általad elkészített festménnyel.

 A 2 alkalmas programon lehetőséged less betekintést nyerni az Art Deco világába, művészettörténeti hátterébe. Festőművész oktatónk segítségével gyakorolhatod a képalkotás technikáját.

 

Időpontok:

I. alkalom: 2020.  március 07, szombat 9.00 – 15.00
II. alkalom: 2020. március 08, vasárnap 9.00 – 15.00

 

ÁRAK:

Anyaggal: 2 napra összesen: 26000 Ft / festéket, festőalapot biztosítunk, kivéve az ecseteket!/
Az ecseteknél két opció lehetséges:
1. Megvásárolhatóak, ez esetben regisztrációkor kérlek jelezd, hogy kéred-e. Az ára, 4 db ecsetnek: 2000 Ft. Ez esetben minden alkalommal hoznod kell magaddal az ecseteket, ezeket fogod a tanfolyam során végig használni.
2. Amennyiben vannak saját ecseteid, azt is hozhatod magaddal, ebben az esetben nem szükséges megvásárolni az ecsetkészletet. Műszálas, lapos ecsetek javasoltak, 2-4-es, 6-8-as, és 12-14-es méretben, illetve ágfestő, vagy tűecset
Amennyiben nem vennél részt a teljes hétvégén, csak egy alkalommal, úgy az ár: 14000 Ft/alkalom.
Amennyiben vászonra szeretnél festeni, arra is van lehetőség, az árkülönbözet rendezésével. A vászon igényt a regisztrációkor, megjegyzésben kérjük jelezni!

 

EXTRA CSOMAG AJÁNLAT:

ANYAGGAL + KOMPLETT KEZDŐ ZSILIPES PANNONCOLOR AKRIL MŰVÉSZKÉSZLETTEL,

MELYET MINDENKI HAZAVIHET :

26000 Ft +13.000 Ft/ festőlapot, festéket biztosítunk + az alábbi

művészkészlet is a tiéd lehet 1000Ft kedvezménnyel.

 

Tematika:

Art Deco – művészettörténeti áttekintés, jelentősebb képviselői, filozófiája, és fejlődése

Ecsetkezelés, oszlatás, fény – árnyék hatások. Aranymetszés szabályai, színkontrasztok, és ezek alkalmazása a gyakorlatban. Kompozíció szerkesztés szabályai, és alkalmazásai.

 

I. alkalom: 2020 március 07, szombat – 40cm x 50cm

II. alkalom: 2020. március 08, vasárnap – 40cm x 60cm

AZ ALKOTÁSOK SZERZŐI JOGVÉDELEM ALATT ÁLNAK! AZ EREDETI ALKOTÁSOK ALAPJÁN KÉSZÜLT TANULMÁNYKÉPEK CSAK A TANODA ENGEDÉLYÉVEL ÉS FELTÉTELEIVEL HASZNÁLHATÓAK INTERNETES FELÜLETEN, VAGY NYOMTATOTT SAJTÓBAN, ILLETVE KIÁLLÍTÁSON.

Örömmel tájékoztatjuk régi és új vevőinket, hogy megnyitottuk művészellátó üzletünket, az új iskola előterében!

A helyszínen Művészellátó bolt is található, ahol megvásárolhatók a Pannoncolor és Art Export Bova termékei és sok minden más: Vásznak, festőlapok, festékek, ecsetek és egyéb művészkellékek, valamint képkeretek.

REGISZTRÁCIÓ ÉS FOGLALÁS:

Első lépésként töltsd ki a regisztrációs űrlapot. A kurzuson való részvételi szándékodat 30% 3 napon belüli befizetésével erősítheted meg. 

A fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat a regisztrációd elküldése után fogod látni.

A kurzuson való részvételt, a befizetések beérkezésének sorrendjében tudjuk biztosítani. A maradék 70%-ot a kurzus napján, félórával a kezdés előtt tudod rendezni a helyszínen készpénzben. Csak abban az esetben kell regisztrálnod, ha részt kívánsz venni a kurzuson! Amennyiben csak érdeklődni szeretnél, azt telefonon vagy e-mailben megteheted!

 

LEMONDÁS:

Nagyon sajnálnánk ha nem tudnál jönni, de ne aggódj, a pénzed nem veszik el, amennyiben legkésőbb 3nappal /72 óra/ a kurzus kezdete előtt mondod le! Ha valamilyen okból nem tudsz részt venni a tanfolyamon, a befizetett összeget felhasználhatod a következő ugyanilyen foglalkozáson 1 HÓNAPON BELÜL!

Amennyiben 2 vagy 4 alkalmas tanfolyamra jelentkezel és 2 vagy 4 helyet foglalsz le a befizetéssel, úgy a befizetett foglalót csak ugyanennyi alkalomból, ugyanolyan tematikájú tanfolyam árából van lehetőség jóváírni.

Az új , pótlásra kiválasztott időpontra be kell regisztrálni és az üzenet mezőben jelezni, hogy mely alkalmat szeretnéd  pótolni és melyik napon. Amennyiben a pótlásra lefoglalt időpontot is lemondod, további pótlásra nincs lehetőség.

Azonban ha nem mondod le legkésőbb  3 nappal /72 órával/ a kurzus kezdete előtt, a foglaló elveszik.

CSAK ÍRÁSBAN TUDUNK LEMONDÁST ELFOGADNI!

Garantáljuk a vidám alkotást és a jó hangulatot, valamint, hogy minden alkalommal olyan információkkal és alkotásokkal leszel gazdagabb, amelyek örök emlékként maradnak meg Neked. Várunk szeretettel! Regisztráció szükséges! Az elírás és a változtatás jogát fenntartjuk.

vászonra szeretnék festenifarostra szeretnék festeni
Kérek ecsetet!

"online szeretnék résztvenni""A teljes kurzusra jelentkezem!""Az első alkalomra szeretnék jelentkezni!""A második alkalomra szeretnék jelentkezni!""A harmadik alkalomra szeretnék jelentkezni!""A negyedik alkalomra szeretnék jelentkezni!"

Név (kötelező)

Számlázási cím (Minden mező kitöltése kötelező!)

Irányítószám

Város

Cím (utca, házszám)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet

ART DECO – AKRILFESTÉSZETI tanfolyam, március 7-től