TAVASZKÖSZÖNTŐ – TEMATIKUS AKRILFESTÉSZETI tanfolyam március 14-től

2020-03-14 09:00 - 2020-03-22 14:00

A foglalkozáson bárki részt vehet, semmilyen festészeti, rajz tapasztalat, nem szükséges. A 4×6 órában, 4 alkalommal, 4 kép megfestésén keresztül sajátíthatod el, az alap festészeti ismereteket, valamint gazdagabb leszel 4 db, általad elkészített festménnyel.

 A 4 alkalmas programon lehetőséged lesz megismerkedni az anyagokkal, eszközökkel úgy, hogy ki is próbálhatod azokat, valamint alapismereteket szerezhetsz a festészetről. Festőművész oktatóink segítségével gyakorolhatod a képalkotás technikáit.

 

Időpontok:

I. alkalom: 2020.  március 14, szombat 9.00 – 15.00
II. alkalom: 2020. március 15, vasárnap 9.00 – 15.00
III. alkalom: 2020. március 21, szombat 9.00 – 15.00
IV. alkalom: 2020. március 22, vasárnap 9.00 – 15.00

 

ÁRAK:

Anyaggal: 4 napra összesen: 44000 Ft / festéket, festőalapot biztosítunk, kivéve az ecseteket!/
Az ecseteknél két opció lehetséges:
1. Megvásárolhatóak, ez esetben regisztrációkor kérlek jelezd, hogy kéred-e. Az ára, 4 db ecsetnek: 2000 Ft. Ez esetben minden alkalommal hoznod kell magaddal az ecseteket, ezeket fogod a tanfolyam során végig használni.
2. Amennyiben vannak saját ecseteid, azt is hozhatod magaddal, ebben az esetben nem szükséges megvásárolni az ecsetkészletet. Műszálas, lapos ecsetek javasoltak, 2-4-es, 6-8-as, és 12-14-es méretben, illetve ágfestő, vagy tűecset

Amennyiben nem vennél részt a teljes hétvégén, csak egy alkalommal, úgy az ár: 13000 Ft/alkalom.
Amennyiben vászonra szeretnél festeni, arra is van lehetőség, az árkülönbözet rendezésével. A vászon igényt a regisztrációkor, megjegyzésben kérjük jelezni!

 

EXTRA CSOMAG AJÁNLAT:

ANYAGGAL + KOMPLETT KEZDŐ ZSILIPES PANNONCOLOR AKRIL MŰVÉSZKÉSZLETTEL,

MELYET MINDENKI HAZAVIHET :

44000 Ft +13.000 Ft/ a fentieknek megfelelően szintén minden anyagot biztosítunk + az alábbi művészkészlet is a tiéd lehet 1000Ft kedvezménnyel.

 

Tematika:

Anyagok ismertetése, festék választás, ecsetek – festőkések, festőfelületek, vásznak, festőszerek bemutatása ismertetése. Színek, színkeverés alapjai, színkör alkalmazása /készítése/, paletta összeállítása /hideg – meleg színek/, a kezdő festő palettája– színátmenetek összemosása. Kép felépítése, technikák ismertetése, száraz-ecset technika, alaptechnikák, príma-festés “alla prima”, alárajzolás, éles és elmosódott kontúrok, nedvessel szárazra, ecsetkezelés, nedvessel-nedvesre.

A tanfolyamon különleges festészeti technikákat, eszközöket ismerhetsz meg.

 • I. alkalom: 2020 március 14, szombat – 50cm x 40cm
  – Perspektíva, aranymetszés fogalma, alkalmazása, színkontrasztok – elméleti rész, majd ezek alkalmazásával a kép megfestése.
   
 • II. alkalom: 2020. március 15, vasárnap – 60cm x 40cm
  -Levegő perspektíva, stuffolás, fény/árnyék színkontraszt – elmélet, majd mindezek felhasználása a gyakorlatban, az adott kép megfestésén keresztül

 

 • III. alkalom: 2020. március 21, szombat – 50cm x 40cm
  – Perspektíva, ecsetkezelés,  térábrázolás – elmélet, majd ezek alkalmazása a gyakorlatban
   
 • IV. alkalom: 2020. március 22, vasárnap – 40cm x 50cm
  – az emberi test felépítése, arányok, hideg-meleg színkontraszt – elmélet, majd mindezek alkalmazása a gyakorlatban

AZ ALKOTÁSOK SZERZŐI JOGVÉDELEM ALATT ÁLNAK! AZ EREDETI ALKOTÁSOK ALAPJÁN KÉSZÜLT TANULMÁNYKÉPEK CSAK A TANODA ENGEDÉLYÉVEL ÉS FELTÉTELEIVEL HASZNÁLHATÓAK INTERNETES FELÜLETEN, VAGY NYOMTATOTT SAJTÓBAN, ILLETVE KIÁLLÍTÁSON.

Örömmel tájékoztatjuk régi és új vevőinket, hogy megnyitottuk művészellátó üzletünket, az új iskola előterében!

A helyszínen Művészellátó bolt is található, ahol megvásárolhatók a Pannoncolor és Art Export Bova termékei és sok minden más: Vásznak, festőlapok, festékek, ecsetek és egyéb művészkellékek, valamint képkeretek.

REGISZTRÁCIÓ ÉS FOGLALÁS:

Első lépésként töltsd ki a regisztrációs űrlapot. A kurzuson való részvételi szándékodat 30% 3 napon belüli befizetésével erősítheted meg. A befizetést átutalással és PayPal-al is elvégezheted, az utóbbi esetben a befizetendő összegen felül, az összeg +5%-a fizetendő, mint tranzakciós díj.

A fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat a regisztrációd elküldése után fogod látni.

A kurzuson való részvételt, a befizetések beérkezésének sorrendjében tudjuk biztosítani. A maradék 70%-ot a kurzus napján, félórával a kezdés előtt tudod rendezni a helyszínen készpénzben. Csak abban az esetben kell regisztrálnod, ha részt kívánsz venni a kurzuson! Amennyiben csak érdeklődni szeretnél, azt telefonon vagy e-mailben megteheted!

 

LEMONDÁS:

Nagyon sajnálnánk ha nem tudnál jönni, de ne aggódj, a pénzed nem veszik el, amennyiben legkésőbb 3nappal /72 óra/ a kurzus kezdete előtt mondod le! Ha valamilyen okból nem tudsz részt venni a tanfolyamon, a befizetett összeget felhasználhatod a következő ugyanilyen foglalkozáson 1 HÓNAPON BELÜL!

Amennyiben 2 vagy 4 alkalmas tanfolyamra jelentkezel és 2 vagy 4 helyet foglalsz le a befizetéssel, úgy a befizetett foglalót csak ugyanennyi alkalomból, ugyanolyan tematikájú tanfolyam árából van lehetőség jóváírni.

Az új , pótlásra kiválasztott időpontra be kell regisztrálni és az üzenet mezőben jelezni, hogy mely alkalmat szeretnéd  pótolni és melyik napon. Amennyiben a pótlásra lefoglalt időpontot is lemondod, további pótlásra nincs lehetőség.

Azonban ha nem mondod le legkésőbb  3 nappal /72 órával/ a kurzus kezdete előtt, a foglaló elveszik.

CSAK ÍRÁSBAN TUDUNK LEMONDÁST ELFOGADNI!

Garantáljuk a vidám alkotást és a jó hangulatot, valamint, hogy minden alkalommal olyan információkkal és alkotásokkal leszel gazdagabb, amelyek örök emlékként maradnak meg Neked. Várunk szeretettel! Regisztráció szükséges! Az elírás és a változtatás jogát fenntartjuk.

Név (kötelező)

Számlázási cím (Minden mező kitöltése kötelező!)

Irányítószám

Város

Cím (utca, házszám)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet

 

TAVASZKÖSZÖNTŐ – TEMATIKUS AKRILFESTÉSZETI tanfolyam március 14-től