ÁLLANDÓ FESTŐISKOLA FECSKÉS BEÁVAL

SZERETNÉL TAG LENNI?

 

Amennyiben akrillal festenél : ha már részt vettél, akár egyetlen akrilfestésen a Zsilipben (akár online is), máris jelentkezhetsz a festőiskolába.

 

AMENNYIBEN OLAJJAL FESTENÉL, AZ ALÁBBIAKAT KELL TENNED:

 

  1. NÉZD MEG AZ ALAPOZÓ VIDEÓT
  2. FESS EGY KÉPET VÁLASZTÁSOD SZERINT AZ AJÁNLOTT VIDEÓK ALAPJÁN
  3. JELENTKEZZ BE A KÖVETKEZŐ FOGLALKOZÁSRA AZ IDŐPONTFOGLALÓBAN

 MÁR JÖHETSZ IS ÉS TANULHATSZ FESTENI BEÁTÓL! 🙂

 

Te is tagja lehetsz festőiskolánknak ha megtekinted az alapozó elméleti videót, valamint minimum 1 olaj kezdő tanfolyamot, vagy klasszikus olajfestészeti tanfolyamot az alábbi videókból választva:

https://zsilipfestotanoda.com/akril-es-olaj-regi-kozvetitesek/

 

Amennyiben nem rendelkezel a kezdő olajfestészeti csomaggal, a tanfolyam mellé is megrendelheted vagy üzletünkben illetve webshopunkban is megvásárolhatod.

https://www.zsilipmuveszellato.com/

 

Amennyiben már rendelkezel saját olajfestménnyel vagy az ajánlottak alapján elkészítettél egyet, nincs más dolgod mint küld el nekünk e-mailen és máris jelentkezhetsz a festőiskolába. Nem fogjuk minősíteni az elkészült alkotást, csak szeretnénk meggyőződni róla, hogy valóban tisztában vagy az alapokkal, mert ezek elsajátítására a festőiskolában már nincs lehetőség, tehát ezeket tudni kell, hogy csatlakozhass hozzánk: info@zsilipfestotanoda.com

 

Ha szeretnél tovább fejlődni a festésben, különböző stílusokat, technikákat elsajátítani, magabiztos, önálló alkotóvá válni, akkor itt a legjobb helyen vagy.

Fecskés Bea segíti minden lépésed, a kezdetektől, az önálló alkotóvá válásig.

 

Ez egy kivételes és egyedülálló lehetőség, hogy kilépjünk a tucatfestők” köréből, akár tanulók vagyunk, akár érvényesülni vágyó művészek.

Állandó foglalkozások hétfőnként és keddenként, azoknak a tanulóknak, akik szeretnének tanulni és fejlődni. Itt már nagyobb kihívásokkal néznek szembe a tanulók, különböző festészeti stílusokat tanulnak, különböző technikákat. Mindezt Fecskés Bea festőművész irányításával, aki bőkezűen osztja meg tudását, és irányítja a tanulóit.

A festőiskola tanítványok továbbá egy zárt tanulói Facebook csoport tagjai is, ahol folyamatosan minden információt megosztunk, kérdéseket tehetnek fel, értesülhetnek az újdonságokról.

 

 

Hétfőn 9:30-13:30, keddenként 16:00- 20:00, illetve havonta kétszer szombaton  15:00-19:00 azoknak a tanulóknak, akik a kezdő tanfolyam elvégzése után tovább szeretnének tanulni és fejlődni.
Itt már nagyobb kihívásokkal néznek szembe a tanulók, különböző festészeti stílusokat tanulnak, különböző technikákat.
A foglalkozáson személyre szabott feladatok vannak, a festőművész oktató nem festi előre a képet, hiszen lehet, hogy több különböző feladaton is dolgoznak a tanulók, ki-ki a tudásszintjének megfelelő témában.

A festőiskola nem tud lehetőséget biztosítani az élményfestés jellegű kívánságoknak, viszont megtanít arra, hogy önállóan is meg tudj festeni egy alkotást.
A tanítványok egyben egy zárt facebook csoport tagjai is, ahol folyamatosan minden információt megosztunk, kérdéseket tehetnek fel, feladatokat kapnak, értesülhetnek az újdonságokról.

A foglalkozások bérletes rendszerben működnek.
– A bérlet ára Bruttó 35 000 Ft, ez 4 alkalmat ölel fel (4×4óra),

 

Az ár tartalmazza az oktatás díját és a referencia képeket, melyeket használni fogtok.
Mindenki saját anyagával dolgozik, saját festékkel, saját ecsetekkel. Ezt minden alkalommal hozni kell, nincs lehetőségünk ezek tárolására. Egy-egy kép akár több alkalommal is készülhet, itt nem cél, hogy a foglalkozás végéig elkészüljön egy alkotás.
A csoportok kis létszámúak, hogy mindenki megkapja a megfelelő minőségi figyelmet és instrukciókat az oktatótól.

Legyen szó akár olajfestésről, vagy akrilfestésről, ha tovább szeretnéd mélyíteni a tudásod, akkor ez a legjobb lehetőség erre!

IDŐPONTFOGLALÁS