ÁLLANDÓ FESTŐISKOLA GASZTONYI KÁLMÁNNAL

Gasztonyi Kálmán festőcsoport, a legjobb hangulatú “festőbrigád” a városban!

Mottó: ”Nem a mester választja a tanítványt, hanem a tanítvány dönt úgy, hogy ennél a palinál akarok dolgozni, meg akarok ismerkedni vele, mert el akarok valamit lesni tőle.”

Tarr Béla

SZERETNÉL TAG LENNI?

 

AZ ALÁBBIAKAT KELL TENNED:

 

AMENNYIBEN, AKÁR EGYETLEN ALKALOMMAL IS FESTETTÉL MÁR GASZTONYI KÁLMÁNNAL (AKÁR ONLINE IS), MÁRIS JELENTKEZHETSZ A FESTŐISKOLÁBA

 

HA MÉG NEM FESTETTÉL VELE:

 

  1. NÉZD MEG AZ ALAPOZÓ VIDEÓT
  2. FESS EGY KÉPET VÁLASZTÁSOD SZERINT AZ AJÁNLOTT VIDEÓK ALAPJÁN
  3. JELENTKEZZ BE A KÖVETKEZŐ FOGLALKOZÁSRA AZ IDŐPONTFOGLALÓBAN

MÁR JÖHETSZ IS ÉS TANULHATSZ FESTENI KÁLMÁNTÓL! 🙂

RÉSZLETEK:

 

Te is tagja lehetsz festőiskolánknak ha megtekinted az alapozó elméleti videót, valamint minimum 1 olaj kezdő tanfolyamot, vagy klasszikus olajfestészeti tanfolyamot az alábbi videókból választva:  https://zsilipfestotanoda.com/akril-es-olaj-regi-kozvetitesek/

Amennyiben nem rendelkezel a kezdő olajfestészeti csomaggal, a tanfolyam mellé is megrendelheted vagy üzletünkben illetve webshopunkban is megvásárolhatod.

https://www.zsilipmuveszellato.com/

 

Amennyiben már rendelkezel saját olajfestménnyel vagy az ajánlottak alapján elkészítettél egyet, nincs más dolgod mint küld el nekünk e-mailen és máris jelentkezhetsz a festőiskolába. Nem fogjuk minősíteni az elkészült alkotást, csak szeretnénk meggyőződni róla, hogy valóban tisztában vagy az alapokkal, mert ezek elsajátítására a festőiskolában már nincs lehetőség, tehát ezeket tudni kell, hogy csatlakozhass hozzánk.

info@zsilipfestotanoda.com

 

Ha érdekel a realista, naturalista festészet, szeretnéd elsajátítani azt a tudást, amivel művészi alkotásokat tudsz majd létrehozni, itt a legjobb helyen vagy.

Gasztonyi Kálmán 25 év tapasztalatait, kifinomult és magas szintre emelt festéstechnikai tudását adja át a csoport tagjainak.

Ez egy kivételes és egyedülálló lehetőség, hogy kilépjünk a tucatfestők” köréből, akár tanulók vagyunk, akár érvényesülni vágyó művészek.

Keddenként 9:30-13:30-ig, csütörtökönként 16:30-20:30-ig azoknak a tanulóknak, akik tovább szeretnének tanulni és fejlődni.

 


Itt már nagyobb kihívásokkal néznek szembe a tanulók, különböző festészeti stílusokat tanulnak, különböző technikákat.
A foglalkozáson személyre szabott feladatok vannak, a festőművész oktató nem festi előre a képet, hiszen lehet, hogy több különböző feladaton is dolgoznak a tanulók, ki-ki a tudásszintjének megfelelő témában.

A festőiskola nem tud lehetőséget biztosítani az élményfestés jellegű kívánságoknak, viszont megtanít arra, hogy önállóan is meg tudj festeni egy alkotást.
A tanítványok egyben egy zárt facebook csoport tagjai is, ahol folyamatosan minden információt megosztunk, kérdéseket tehetnek fel, feladatokat kapnak, értesülhetnek az újdonságokról.

A foglalkozások bérletes rendszerben működnek.
– A bérlet ára n: 27 000 Ft, ez 4 alkalmat ölel fel (4×4óra),

Az ár tartalmazza az oktatás díját és a referencia képeket, melyeket használni fogtok.
Mindenki saját anyagával dolgozik, saját festékkel, saját ecsetekkel. Ezt minden alkalommal hozni kell, nincs lehetőségünk ezek tárolására. Egy-egy kép akár több alkalommal is készülhet, itt nem cél, hogy a foglalkozás végéig elkészüljön egy alkotás.
A csoportok kis létszámúak, hogy mindenki megkapja a megfelelő minőségi figyelmet és instrukciókat az oktatótól.

ALAPOZÓ ELMÉLETI VIDEÓ:

IDŐPONTFOGLALÁS

A Gasztonyi Kálmán Festőiskola keddi és csütörtöki foglalkozásaira az alábbi naptárban lehet jelentkezni, amelyekre csak a Gasztonyi Kálmán Festőiskola állandó tagjainak jelentkezését fogadjuk el!

A bérletek a vásárlástól számítva 2 hónapig érvényesek, a lejárati határidőn túli érvényesítés nem lehetséges!

A jelentkezések csak 2 hétre előre lehetségesek!

Konzultáció

Szeretnél őszinte, szakszerű, elfogulatlan véleményt festményeidről? Unod már, hogy a közösségi oldalon, agyon dicsérik? Érzed, hogy ezzel nem fejlődsz semmit? Szeretnéd tudni, hogy hol tartasz, hogy milyen irányban indulj el, és miként juthatnál előbbre? Gyere el a Zsilip festőtanodába, hozd el a festményedet és konzultálj Gasztonyi Kálmán festőművésszel! Húsz perc alatt sok olyan információt, tanácsot, őszinte véleményt kapsz, amely elősegítheti további fejlődésed az olajfestészet terén!”


Konzultációs Időpontok:

Keddenként 14:00-14:20-ig
Csütörtökönként: 16:00 – 16:20

Helyszín: Zsilip Festőtanoda, 1144 Budapest, Gvadányi u. 61-65.

A tanácsadás időtartama 20-25 perc/fő, mely idő alatt maximum 2 festmény bírálatára van lehetőség.

A tanácsadás díja: 3000 Ft/alkalom

Felhívjuk a figyelmet további szolgáltatásainkra:
– Festmények felbecsülése
– Festmények zsűrizése, kategorizálása, hivatalos nyilvántartásba vétele
– Festmények restaurálása

Árak: egyéni elbírálás alapján.

Konzultációt itt tudsz kérni: