GASZTONYI KÁLMÁN FESTŐISKOLA

Gasztonyi Kálmán festőcsoport, a legjobb hangulatú “festőbrigád” a városban!

Mottó: ”Nem a mester választja a tanítványt, hanem a tanítvány dönt úgy, hogy ennél a palinál akarok dolgozni, meg akarok ismerkedni vele, mert el akarok valamit lesni tőle.”

Tarr Béla

Te is tagja lehetsz festőiskolánknak ha elvégzed a négy alkalmas alapozó olajfestészeti kurzust.

Ha érdekel a realista, naturalista festészet, szeretnéd elsajátítani azt a tudást, amivel művészi alkotásokat tudsz majd létrehozni, itt a legjobb helyen vagy.

Gasztonyi Kálmán 25 év tapasztalatait, kifinomult és magas szintre emelt festéstechnikai tudását adja át a csoport tagjainak.

Ez egy kivételes és egyedülálló lehetőség, hogy kilépjünk a “tucatfestők” köréből, akár tanulók vagyunk, akár érvényesülni vágyó művészek.

Állandó foglalkozások keddenként és csütörtökönként, azoknak a tanulóknak, akik a kezdő, 4 alkalmas tanfolyam elvégzése után, tovább szeretnének tanulni és fejlődni. Itt már nagyobb kihívásokkal néznek szembe a tanulók, különböző festészeti stílusokat tanulnak, különböző technikákat. Mindezt Gasztonyi Kálmán festőművész irányításával, aki bőkezűen osztja meg tudását, és irányítja a tanulóit.

A Gasztonyi Kálmán Festőiskola felvételi követelménye a kezdő 4 alkalmas olajfestészeti kurzus elvégzése. A Gasztonyi tanítványok továbbá egy zárt tanulói Facebook csoport tagjai is, ahol folyamatosan minden információt megosztunk, kérdéseket tehetnek fel, értesülhetnek az újdonságokról.

IDŐPONTFOGLALÁS

A Gasztonyi Kálmán Festőiskola keddi és csütörtöki foglalkozásaira az alábbi naptárban lehet jelentkezni, amelyekre csak a Gasztonyi Kálmán Festőiskola állandó tagjainak jelentkezését fogadjuk el!

A bérletek a vásárlástól számítva 2 hónapig érvényesek, a lejárati határidőn túli érvényesítés nem lehetséges!

A jelentkezések csak 2 hétre előre lehetségesek!

Konzultáció

Szeretnél őszinte, szakszerű, elfogulatlan véleményt festményeidről? Unod már, hogy a közösségi oldalon, agyon dicsérik? Érzed, hogy ezzel nem fejlődsz semmit? Szeretnéd tudni, hogy hol tartasz, hogy milyen irányban indulj el, és miként juthatnál előbbre? Gyere el a Zsilip festőtanodába, hozd el a festményedet és konzultálj Gasztonyi Kálmán festőművésszel! Húsz perc alatt sok olyan információt, tanácsot, őszinte véleményt kapsz, amely elősegítheti további fejlődésed az olajfestészet terén!”


Konzultációs Időpontok:

Keddenként 14:00-14:20-ig
Csütörtökönként: 16:00 – 16:20

Helyszín: Zsilip Festőtanoda, 1144 Budapest, Gvadányi u. 61-65.

A tanácsadás időtartama 20-25 perc/fő, mely idő alatt maximum 2 festmény bírálatára van lehetőség.

A tanácsadás díja: 3000 Ft/alkalom

Felhívjuk a figyelmet további szolgáltatásainkra:
– Festmények felbecsülése
– Festmények zsűrizése, kategorizálása, hivatalos nyilvántartásba vétele
– Festmények restaurálása

Árak: egyéni elbírálás alapján.

Konzultációt itt tudsz kérni: