ARANY / EZÜST / BRONZ – KÜLÖNLEGES AKRIL – FESTÉSZETI TANFOLYAM A ZSILIPBEN! – Március 30-tól – Kétnapos tanfolyam!

2019-03-30 09:00 - 2019-03-31 15:00

Arany / Ezüst / Bronz – különleges akril – festészeti tanfolyam a Zsilipben

Kétnapos tanfolyam!

MÁR AZ ÚJ HELYEN!!

Időpontok:

2019. március 30, szombat    09:00-15:00
2019. március 31, vasárnap   09:00-15:00

 

ÁRAK:

Anyaggal:  Br:  30.000 Ft, 10% kedvezménnyel 27.000 Ft . Festéket, festőalapot, ecsetet és minden egyéb anyagot, eszközt biztosítunk, nem kell hoznod semmit.

Különleges, nyitó akció! Az új telephelyünk megnyitó kurzusaként, extra 10% kedvezményt biztosítunk minden jelentkezőnek, a tanfolyam árából!

A festményt 50cm x 80 cm-es, duplán alapozott, feszített vászonra festjük.

 

EXTRA CSOMAG AJÁNLAT:

ANYAGGAL + KOMPLETT KEZDŐ ZSILIPES PANNONCOLOR AKRIL MŰVÉSZKÉSZLETTEL,

MELYET MINDENKI HAZAVIHET :

30.000 Ft +13.000 Ft/ szintén minden anyagot biztosítunk + az alábbi művészkészlet is a tiéd lehet, 1000Ft kedvezménnyel.

 

Különleges technikákkal, arany, ezüst bronz festék, és pigmentek használatával készítjük el a bőséget hozó aranyhalakat, nagy méretben két napon keresztül!

A programon lehetőséged lesz megismerkedni az anyagokkal, eszközökkel úgy, hogy ki is próbálhatod azokat, valamint alapismereteket szerezhetsz a festészetről. Festőművész oktatóink segítségével gyakorolhatod a képalkotás technikáit.

Két nap alatt készítünk el egy nagyméretű képet, ezért a tanfolyam nem meg bontható !

A helyszínen megvásárolhatók a Pannoncolor cég termékei: vásznak, festőlapok, festékek, ecsetek és egyéb művészkellékek, valamint képkeretek. (Cégünk a Pannoncolor termékek hivatalos forgalmazója) Kávé, tea, üdítő, ásványvíz, harapnivaló, korlátlanul fogyasztható.

Tematika:

Elméleti alapok:

Színek, színkeverés alapjai, színkör alkalmazása /készítése/, paletta összeállítása /hideg – meleg színek/, a kezdő festő palettája– színátmenetek összemosása.

Kép felépítése, technikák ismertetése, száraz-ecset technika, alaptechnikák, príma-festés “alla prima”, alárajzolás, éles és elmosódott kontúrok, nedvessel szárazra, ecsetkezelés, nedvessel-nedvesre.

A tanfolyamon különleges festészeti technikákat, eszközöket ismerhetsz meg.

 

 AZ ALKOTÁSOK SZERZŐI JOGVÉDELEM ALATT ÁLLNAK! AZ EREDETI ALKOTÁSOK ALAPJÁN KÉSZÜLT TANULMÁNYKÉPEK CSAK A TANODA ENGEDÉLYÉVEL ÉS FELTÉTELEIVEL HASZNÁLHATÓAK INTERNETES FELÜLETEN, VAGY NYOMTATOTT SAJTÓBAN, ILLETVE KIÁLLÍTÁSON.

 

 

REGISZTRÁCIÓ ÉS FOGLALÁS!

Első lépésként töltsd ki a regisztrációs űrlapot. A kurzuson való részvételi szándékodat 30% 3 napon belüli befizetésével erősítheted meg. A befizetést átutalással és PayPal-al is elvégezheted.

A fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat a regisztrációd elküldése után fogod látni.

A kurzuson való részvételt, a befizetések beérkezésének sorrendjében tudjuk biztosítani. A maradék 70%-ot a kurzus napján, félórával a kezdés előtt tudod rendezni a helyszínen. Csak abban az esetben kell regisztrálnod, ha részt kívánsz venni a kurzuson! Amennyiben csak érdeklődni szeretnél, azt telefonon vagy e-mailben megteheted!

LEMONDÁS! Nagyon sajnálnánk ha nem tudnál jönni, de ne aggódj, a pénzed nem veszik el, amennyiben legkésőbb 24 órával a kurzus kezdete előtt mondod le! Ha valamilyen okból nem tudsz részt venni a tanfolyamon, a befizetett összeget felhasználhatod a következő, ugyanilyen foglalkozáson.

Azonban ha nem mondod le legkésőbb 24 órával a kurzus kezdete előtt, a foglaló elveszik.

Garantáljuk a vidám alkotást és a jó hangulatot, valamint, hogy minden alkalommal olyan információkkal és alkotásokkal leszel gazdagabb, amelyek örök emlékként maradnak meg Neked. Amennyiben kedvet kapsz a festészeti ismereteid kiszélesítéséhez, válogathatsz a tanoda többi tanfolyamából, eljöhetsz a haladó foglalkozásra, vagy bármelyik kurzusunkra. Várunk szeretettel! Regisztráció szükséges! Az elírás és a változtatás jogát fenntartjuk.

 

Regisztráció:

Név (kötelező)

Számlázási cím (Minden mező kitöltése kötelező!)

Irányítószám

Város

Cím (utca, házszám)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet

KÖZZÉTÉTELI SZABÁLYZAT

Köszönjük , hogy felkerested weboldalunkat!

Tájékozódj a többi tanfolyamról is!

Itt: https://zsilipfestotanoda.com/

 

ARANY / EZÜST / BRONZ – KÜLÖNLEGES AKRIL – FESTÉSZETI TANFOLYAM A ZSILIPBEN! – Március 30-tól – Kétnapos tanfolyam!