Aranyvarázs – EXTRA 2 NAPOS AKRIL tanfolyam a Zsilipben,arany, ezüst, bronz festék használa-tával, különleges effektekkel – Nov. 2-től

2019-11-02 09:00 - 2019-11-03 15:00

Aranyvarázs – EXTRA 2 NAPOS AKRIL tanfolyam a Zsilipben,arany, ezüst, bronz festék használatával, különleges effektekkel

 

Időpontok:

2019. november 02 szombat  09:00-15:00
2019. november 03 vasárnap 09:00-15:00

ÁRAK:

Anyaggal:  Br:  26.000 Ft / festéket, festőalapot, ecsetet és minden egyéb anyagot, eszközt biztosítunk, nem kell hoznod semmit.

Amennyiben vászonra szeretnél festeni, arra is van lehetőség, a vászon árának rendezésével. A vászon igényt a regisztrációkor, megjegyzésben kérjük jelezni!
Megjegyzés: a struktúra építés könnyebb, és látványosabb hatást nyújt merev alapon, a vászonra festést ennél a technikánál nem javasoljuk.

 

EXTRA CSOMAG AJÁNLAT:

ANYAGGAL + KOMPLETT KEZDŐ ZSILIPES PANNONCOLOR AKRIL MŰVÉSZKÉSZLETTEL,

MELYET MINDENKI HAZAVIHET :

26.000 Ft +13.000 Ft/ szintén minden anyagot biztosítunk + az alábbi művészkészlet is a tiéd lehet 1000Ft kedvezménnyel.

Ha csak egyetlen napra jelentkezel, akkor az ár 14 000 Ft/alkalom. Regisztrációkor a megjegyzésben jelezni kell, hogy melyik napra jönnél.

 

A foglalkozáson bárki részt vehet, semmilyen festészeti, rajz tapasztalat nem szükséges.

A 2×6 órában, 2 alkalommal, 2 kép megfestésén keresztül sajátíthatod el, az alap festészeti ismereteket, valamint gazdagabb leszel 2 db, általad elkészített festménnyel. A kép készítésekor különleges technikákat ismerhetünk meg, mint pl. aranyozás, ezüstözés, strúktúra építés.

A 2 alkalmas programon lehetőséged lesz megismerkedni az anyagokkal, eszközökkel úgy, hogy ki is próbálhatod azokat, valamint alapismereteket szerezhetsz a festészetről. Festőművész oktatóink segítségével gyakorolhatod a képalkotás technikáit.

Örömmel tájékoztatjuk régi és új vevőinket, hogy megnyitottuk művészellátó üzletünket, az új iskola előterében!

A helyszínen Művészellátó bolt is található, ahol megvásárolhatók a Pannoncolor és Art Export Bova termékei és sok minden más: Vásznak, festőlapok, festékek, ecsetek és egyéb művészkellékek, valamint képkeretek.

Kávé, tea, korlátlanul fogyasztható.

Tematika:

Elméleti alapok:

Anyagok ismertetése, festék választás, ecsetek – festőkések, festőfelületek, vásznak, festőszerek bemutatása ismertetése.

Színek, színkeverés alapjai, színkör alkalmazása /készítése/, paletta összeállítása /hideg – meleg színek/, a kezdő festő palettája– színátmenetek összemosása.

Kép felépítése, technikák ismertetése, száraz-ecset technika, alaptechnikák, príma-festés “alla prima”, alárajzolás, éles és elmosódott kontúrok, nedvessel szárazra, ecsetkezelés, nedvessel-nedvesre.

A tanfolyamon különleges festészeti technikákat, eszközöket ismerhetsz meg.

AZ ALKOTÁSOK SZERZŐI JOGVÉDELEM ALATT ÁLLNAK! AZ EREDETI ALKOTÁSOK ALAPJÁN KÉSZÜLT TANULMÁNYKÉPEK CSAK A TANODA ENGEDÉLYÉVEL ÉS FELTÉTELEIVEL HASZNÁLHATÓAK INTERNETES FELÜLETEN, VAGY NYOMTATOTT SAJTÓBAN, ILLETVE KIÁLLÍTÁSON.

 

I. alkalom – november 02. – szombat, 60cm x 40 cm

Alapozás akrillal, befejezés akrillal, kompozíció szerkesztése, tónusok, összemosás, perspektíva és a művészi elrendezés, aranyozás, ezüstözés, struktúra építés. A képet teljesen kidolgozzuk és befejezzük.

 

II. alkalom – november 03 – vasárnap, 70cm x 30cm

Alapozás akrillal, befejezés akrillal, kompozíció szerkesztése, tónusok, összemosás, perspektíva és a művészi elrendezés, aranyozás, ezüstözés, bronzozás, struktúra építés, különféle formázó, karcoló eszközök alkalmazása.. A képet teljesen kidolgozzuk és befejezzük. A második alkalommal is egy kész alkotással térhetsz haza!

 

REGISZTRÁCIÓ ÉS FOGLALÁS!

Első lépésként töltsd ki a regisztrációs űrlapot. A kurzuson való részvételi szándékodat 30% 3 napon belüli befizetésével erősítheted meg. A befizetést átutalással és PayPal-al is elvégezheted.

A fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat a regisztrációd elküldése után fogod látni.

A kurzuson való részvételt, a befizetések beérkezésének sorrendjében tudjuk biztosítani. A maradék 70%-ot a kurzus napján, félórával a kezdés előtt tudod rendezni a helyszínen. Csak abban az esetben kell regisztrálnod, ha részt kívánsz venni a kurzuson! Amennyiben csak érdeklődni szeretnél, azt telefonon vagy e-mailben megteheted!

 

LEMONDÁS! Nagyon sajnálnánk ha nem tudnál jönni, de ne aggódj, a pénzed nem veszik el, amennyiben legkésőbb 24 órával a kurzus kezdete előtt mondod le! Ha valamilyen okból nem tudsz részt venni a tanfolyamon, a befizetett összeget felhasználhatod a következő ugyanilyen foglalkozáson 1 HÓNAPON BELÜL!

Azonban ha nem mondod le legkésőbb 24 órával a kurzus kezdete előtt, a foglaló elveszik.

Garantáljuk a vidám alkotást és a jó hangulatot, valamint, hogy minden alkalommal olyan információkkal és alkotásokkal leszel gazdagabb, amelyek örök emlékként maradnak meg Neked. Várunk szeretettel! Regisztráció szükséges! Az elírás és a változtatás jogát fenntartjuk.

 

Regisztráció:

Név (kötelező)

Számlázási cím (Minden mező kitöltése kötelező!)

Irányítószám

Város

Cím (utca, házszám)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet

 

KÖZZÉTÉTELI SZABÁLYZAT

Köszönjük , hogy felkerested weboldalunkat!

Tájékozódj a többi tanfolyamról is!

Itt: https://zsilipfestotanoda.com/

 

 

Aranyvarázs – EXTRA 2 NAPOS AKRIL tanfolyam a Zsilipben,arany, ezüst, bronz festék használa-tával, különleges effektekkel – Nov. 2-től