ARCOK – AKRILFESTÉSZETI tanfolyam Fecskés Beátával, április 18-tól

2020-04-18 09:00 - 2020-04-19 15:00

A foglalkozáson Fecskés Beáta vezetésével, saját festményein keresztül sajátíthatjuk el a modernizmus és szimbolizmus alapjait, művészettörténeti áttekintéssel. 

A 2×6 órában, 2 alkalommal, 2 kép megfestésén keresztül sajátíthatod el a modernizmus és szimbolizmus alapjait, valamint gazdagabb leszel 2 db, általad elkészített festménnyel, mindeközben az alkotó lépésről lépésre festi veletek a képeket és segít a kivitelezésben.

 

 A 2 alkalmas programon lehetőséged less betekintést nyerni a modernizmus világába, művészettörténeti hátterébe. Festőművész oktatónk segítségével gyakorolhatod a képalkotás technikáját.

 

Időpontok:
1. alkalom: 2020.  április 18, szombat 9.00 – 15.00
2. alkalom: 2020. április  19, vasárnap 9.00 – 15.00

 

ÁRAK:

Anyaggal: 2 napra összesen: 30000 Ft! / festéket, vásznat, biztosítunk, kivéve az ecseteket!/
Az ecseteknél két opció lehetséges:
1. Megvásárolhatóak, ez esetben regisztrációkor kérlek jelezd, hogy kéred-e. Az ára, 4 db ecsetnek: 2000 Ft. Ez esetben minden alkalommal hoznod kell magaddal az ecseteket, ezeket fogod a tanfolyam során végig használni.
2. Amennyiben vannak saját ecseteid, azt is hozhatod magaddal, ebben az esetben nem szükséges megvásárolni az ecsetkészletet. Műszálas, lapos ecsetek javasoltak, 2-4-es, 6-8-as, és 12-14-es méretben, illetve ágfestő, vagy tűecset
Amennyiben nem vennél részt a teljes hétvégén, csak egy alkalommal, úgy az ár: 15000 Ft/alkalom.
A képek, mindkét napon, feszített vászonra készülnek!

 

EXTRA CSOMAG AJÁNLAT:

ANYAGGAL + KOMPLETT KEZDŐ ZSILIPES PANNONCOLOR AKRIL MŰVÉSZKÉSZLETTEL,

MELYET MINDENKI HAZAVIHET :

30000 Ft +13.000 Ft/ festőlapot, festéket biztosítunk + az alábbi

művészkészlet is a tiéd lehet 1000Ft kedvezménnyel.

 

Tematika:

Elméleti alapok: 

Bevezetés a modernizmus alapjaiba, az absztrakt, kubizmus, szimbolizmus kialakulása és filozófiája.
A klasszikus festészeti szabályok alkalmazása a megfestendő képekben, illetve azok szándékos áthágása. Színkontrasztok, azok környezetre és a szemlélőre gyakorolt hatásai. Hangulat ábrázolása színekkel, formákkal.
„Tanuljuk meg a szabályokat úgy, mint egy profi, hogy aztán úgy rúghassuk fel őket, mint egy művész.”
– Pablo Picasso – 

 

  1. alkalom: 2020 április 18, szombat –Pasztell –  40cm x 50cm – vászon

  2. alkalom: 2020. április 19, vasárnap – Kikelet – 40cm x 60cm – vászon

AZ ALKOTÁSOK SZERZŐI JOGVÉDELEM ALATT ÁLNAK! AZ EREDETI ALKOTÁSOK ALAPJÁN KÉSZÜLT TANULMÁNYKÉPEK CSAK A TANODA ÉS AZ ALKOTÓ ENGEDÉLYÉVEL ÉS FELTÉTELEIVEL HASZNÁLHATÓAK INTERNETES FELÜLETEN, VAGY NYOMTATOTT SAJTÓBAN, ILLETVE KIÁLLÍTÁSON.

Örömmel tájékoztatjuk régi és új vevőinket, hogy megnyitottuk művészellátó üzletünket, az új iskola előterében!

A helyszínen Művészellátó bolt is található, ahol megvásárolhatók a Pannoncolor és Art Export Bova termékei és sok minden más: Vásznak, festőlapok, festékek, ecsetek és egyéb művészkellékek, valamint képkeretek.

REGISZTRÁCIÓ ÉS FOGLALÁS:

Első lépésként töltsd ki a regisztrációs űrlapot. A kurzuson való részvételi szándékodat 30% 3 napon belüli befizetésével erősítheted meg. A befizetést átutalással és PayPal-al is elvégezheted, az utóbbi esetben a befizetendő összegen felül, az összeg +5%-a fizetendő, mint tranzakciós díj.

A fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat a regisztrációd elküldése után fogod látni.

A kurzuson való részvételt, a befizetések beérkezésének sorrendjében tudjuk biztosítani. A maradék 70%-ot a kurzus napján, félórával a kezdés előtt tudod rendezni a helyszínen készpénzben. Csak abban az esetben kell regisztrálnod, ha részt kívánsz venni a kurzuson! Amennyiben csak érdeklődni szeretnél, azt telefonon vagy e-mailben megteheted!

 

LEMONDÁS:

Nagyon sajnálnánk ha nem tudnál jönni, de ne aggódj, a pénzed nem veszik el, amennyiben legkésőbb 3nappal /72 óra/ a kurzus kezdete előtt mondod le! Ha valamilyen okból nem tudsz részt venni a tanfolyamon, a befizetett összeget felhasználhatod a következő ugyanilyen foglalkozáson 1 HÓNAPON BELÜL!

Amennyiben 2 vagy 4 alkalmas tanfolyamra jelentkezel és 2 vagy 4 helyet foglalsz le a befizetéssel, úgy a befizetett foglalót csak ugyanennyi alkalomból, ugyanolyan tematikájú tanfolyam árából van lehetőség jóváírni.

Az új , pótlásra kiválasztott időpontra be kell regisztrálni és az üzenet mezőben jelezni, hogy mely alkalmat szeretnéd  pótolni és melyik napon. Amennyiben a pótlásra lefoglalt időpontot is lemondod, további pótlásra nincs lehetőség.

Azonban ha nem mondod le legkésőbb  3 nappal /72 órával/ a kurzus kezdete előtt, a foglaló elveszik.

CSAK ÍRÁSBAN TUDUNK LEMONDÁST ELFOGADNI!

Garantáljuk a vidám alkotást és a jó hangulatot, valamint, hogy minden alkalommal olyan információkkal és alkotásokkal leszel gazdagabb, amelyek örök emlékként maradnak meg Neked. Várunk szeretettel! Regisztráció szükséges! Az elírás és a változtatás jogát fenntartjuk.


Név (kötelező)

Számlázási cím (Minden mező kitöltése kötelező!)

Irányítószám

Város

Cím (utca, házszám)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet


ARCOK – AKRILFESTÉSZETI tanfolyam Fecskés Beátával, április 18-tól