JÁTÉK A SZÍNEKKEL, Akrilfestészeti oktatás gyerekeknek március 31-től

2020-03-31 16:00 - 2020-04-21 19:00

A gyerekek egyik legkedveltebb elfoglaltsága a festés. Ha visszaemlékszünk, mi is számtalan képet festettünk ovis vagy kisiskolás korunkban, kisebb- nagyobb sikerrel.

Időpontok:

március. 31. kedd. 16:00-19:00
április. 7. kedd. 16:00-19:00
április. 14. kedd. 16:00-19:00
április. 21. kedd. 16:00-19:00

A gyerekek egyik legkedveltebb elfoglaltsága a festés. Ha visszaemlékszünk, mi is számtalan képet festettünk ovis vagy kisiskolás korunkban, kisebb- nagyobb sikerrel.
Tanfolyamunkat Jancsó Tímea pedagógus, festő tartja.
A 4 alkalmas tanfolyamunkon a 9-13 éves gyermekeknek szeretnénk bemutatni a színkeverés alapjait, a helyes ecsetkezelést, a különböző festéstechnikákat annak érdekében, hogy megmaradjon meg a kreativitás iránti igény, a festés szeretete.

1 alkalommal megismerkedünk a színkeverés alapjaival, a különböző színek kikeverési technikáival, a színek egymásra való hatásával, a színátmenetek összemosásával, majd házi feladatként kapják a gyerekek színkör otthoni megfestését. Első alkalommal egy könnyebb képet készítünk, majd minden alkalommal egy kicsivel nehezebbet. A referencia képeket lásd lentebb. A tanfolyam végére a résztvevők képesek lesznek arra, hogy otthon is bátran nyúljanak az anyagokhoz, eszközökhöz , önállóan tudják gyakorolni a tanultakat, a saját elképzeléseiket kifejezzék. A tanfolyamra festészeti vagy rajztudás nem szükséges. A képek HDF lemezre készülnek akril festékkel, felrajzolt képpel várjuk a festeni vágyó gyerekeket.

Minden anyagot és eszközt biztosítunk, nem kell hoznod semmit. A kész alkotást mindenki hazaviheti. Tea, ásványvíz, ropogtatni való korlátlanul fogyasztható a tanfolyam alatt. A tanfolyam végén rendezünk egy kis kiállítást a kész alkotásokból, ahol szeretettel várjuk a szülőket, nagyszülőket. Minden festőpalántának egy kis ajándékkal kedveskedünk a tanfolyam végén. Mindenkit oklevéllel  jutalmazunk a tanfolyamon való részvételért.

Árak:
Anyaggal: 4 napra összesen: 36000 Ft / festéket, festőalapot, ecsetet és minden egyéb anyagot, eszközt, kötényt biztosítunk, nem kell hoznod semmit. 
A helyszínen, Művészellátó üzletünkben, lehetőség van kezdő csomagokat vásárolni a gyerekek részére, hogy otthon is tudjanak alkotni, gyakorolni.

Képek:
március. 31. kedd. 16:00-19:00

április. 7. kedd. 16:00-19:00

április. 14. kedd. 16:00-19:00

április. 21. kedd. 16:00-19:00art 

 

AZ ALKOTÁSOK SZERZŐI JOGVÉDELEM ALATT ÁLNAK! AZ EREDETI ALKOTÁSOK ALAPJÁN KÉSZÜLT TANULMÁNYKÉPEK CSAK A TANODA ENGEDÉLYÉVEL ÉS FELTÉTELEIVEL HASZNÁLHATÓAK INTERNETES FELÜLETEN, VAGY NYOMTATOTT SAJTÓBAN, ILLETVE KIÁLLÍTÁSON.

REGISZTRÁCIÓ ÉS FOGLALÁS:

Első lépésként töltsd ki a regisztrációs űrlapot. A kurzuson való részvételi szándékodat 30% 3 napon belüli befizetésével erősítheted meg. A befizetést átutalással és PayPal-al is elvégezheted, az utóbbi esetben a befizetendő összegen felül, az összeg +5%-a fizetendő, mint tranzakciós díj.

A fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat a regisztrációd elküldése után fogod látni.

A kurzuson való részvételt, a befizetések beérkezésének sorrendjében tudjuk biztosítani. A maradék 70%-ot a kurzus napján, félórával a kezdés előtt tudod rendezni a helyszínen készpénzben. Csak abban az esetben kell regisztrálnod, ha részt kívánsz venni a kurzuson! Amennyiben csak érdeklődni szeretnél, azt telefonon vagy e-mailben megteheted!

 

LEMONDÁS:

Nagyon sajnálnánk ha nem tudnál jönni, de ne aggódj, a pénzed nem veszik el, amennyiben legkésőbb 3nappal /72 óra/ a kurzus kezdete előtt mondod le! Ha valamilyen okból nem tudsz részt venni a tanfolyamon, a befizetett összeget felhasználhatod a következő ugyanilyen foglalkozáson 1 HÓNAPON BELÜL!

Amennyiben 2 vagy 4 alkalmas tanfolyamra jelentkezel és 2 vagy 4 helyet foglalsz le a befizetéssel, úgy a befizetett foglalót csak ugyanennyi alkalomból, ugyanolyan tematikájú tanfolyam árából van lehetőség jóváírni.

Az új , pótlásra kiválasztott időpontra be kell regisztrálni és az üzenet mezőben jelezni, hogy mely alkalmat szeretnéd  pótolni és melyik napon. Amennyiben a pótlásra lefoglalt időpontot is lemondod, további pótlásra nincs lehetőség.

Azonban ha nem mondod le legkésőbb  3 nappal /72 órával/ a kurzus kezdete előtt, a foglaló elveszik.

CSAK ÍRÁSBAN TUDUNK LEMONDÁST ELFOGADNI!

Garantáljuk a vidám alkotást és a jó hangulatot, valamint, hogy minden alkalommal olyan információkkal és alkotásokkal leszel gazdagabb, amelyek örök emlékként maradnak meg Neked. Várunk szeretettel! Regisztráció szükséges! Az elírás és a változtatás jogát fenntartjuk.

Név (kötelező)

Számlázási cím (Minden mező kitöltése kötelező!)

Irányítószám

Város

Cím (utca, házszám)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet

JÁTÉK A SZÍNEKKEL, Akrilfestészeti oktatás gyerekeknek március 31-től