Képalkotás fotóról – AKRILFESTÉSZETI tanfolyam a Zsilipben – Okt. 19-től

2019-10-19 09:00 - 2019-10-27 15:00

Képalkotás fotóról – AKRILFESTÉSZETI tanfolyam a Zsilipben

 

Hogyan készítsünk festményt fotó alapján? – Mindenkiben, aki elkezd festeni, előbb-utóbb felmerül ez a kérdés, hiszen megörökítjük fotón az utazásainkat, élményeinket, és megfestenénk őket. Ám a képalkotás fotóról, semmiképpen sem csupán a rögzített látvány lemásolása.
E célból született meg ez a tanfolyam, ahol megtanuljuk a képalkotás szabályait, a kompozíciót, mit hagyjunk le és mivel egészítsük ki a látványt.

 

Figyelem! A Tanfolyam NEM fotórealista! Fotó alapján festünk, de a cél a festői látásmód és kivitelezés.

 

Időpontok:

2019. október 19, szombat  09:00-15:00
2019. október 20, vasárnap 09:00-15:00
2019. október 26, szombat  09:00-15.00
2019. október 27, vasárnap 09:00-15.00

 

ÁRAK:

Anyaggal:  Br:  44.000 Ft / festéket, festőalapot, ecsetet és minden egyéb anyagot, eszközt biztosítunk, nem kell hoznod semmit.

Amennyiben vászonra szeretnél festeni, arra is van lehetőség, az árkülönbözet rendezésével. A vászon igényt a regisztrációkor, megjegyzésben kérjük jelezni!

EXTRA CSOMAG AJÁNLAT:

ANYAGGAL + KOMPLETT KEZDŐ ZSILIPES PANNONCOLOR AKRIL MŰVÉSZKÉSZLETTEL,

MELYET MINDENKI HAZAVIHET :

44.000 Ft +13.000 Ft/ szintén minden anyagot biztosítunk + az alábbi művészkészlet is a tiéd lehet, 1000 Ft kedvezménnyel.

Amennyiben nem vennél részt a teljes kurzuson, csak néhány, vagy egy alkalommal, úgy az ár: 13 000 Ft/alkalom.

 

A foglalkozáson bárki részt vehet, semmilyen festészeti, rajz tapasztalat, nem szükséges.

A 4×6 órában, 4 alkalommal, 4 kép megfestésén keresztül sajátíthatod el, az alap festészeti ismereteket, valamint gazdagabb leszel 4 db, általad elkészített festménnyel.

A 4 alkalmas programon lehetőséged lesz megismerkedni az anyagokkal, eszközökkel úgy, hogy ki is próbálhatod azokat, valamint alapismereteket szerezhetsz a festészetről. Festőművész oktatóink segítségével gyakorolhatod a képalkotás technikáit.

Örömmel tájékoztatjuk régi és új vevőinket, hogy megnyitottuk művészellátó üzletünket, az új iskola előterében!

A helyszínen Művészellátó bolt is található, ahol megvásárolhatók a Pannoncolor és Art Export Bova termékei és sok minden más: Vásznak, festőlapok, festékek, ecsetek és egyéb művészkellékek, valamint képkeretek.

Kávé, tea, korlátlanul fogyasztható.

 

Tematika:

Elméleti alapok:

Anyagok ismertetése, festék választás, ecsetek – festőkések, festőfelületek, vásznak, festőszerek bemutatása ismertetése.

Színek, színkeverés alapjai, színkör alkalmazása /készítése/, paletta összeállítása /hideg – meleg színek/, a kezdő festő palettája– színátmenetek összemosása.

Kép felépítése, technikák ismertetése, száraz-ecset technika, alaptechnikák, príma-festés “alla prima”, alárajzolás, éles és elmosódott kontúrok, nedvessel szárazra, ecsetkezelés, nedvessel-nedvesre.

A tanfolyamon különleges festészeti technikákat, eszközöket ismerhetsz meg.

AZ ALKOTÁSOK SZERZŐI JOGVÉDELEM ALATT ÁLLNAK! AZ EREDETI ALKOTÁSOK ALAPJÁN KÉSZÜLT TANULMÁNYKÉPEK CSAK A TANODA ENGEDÉLYÉVEL ÉS FELTÉTELEIVEL HASZNÁLHATÓAK INTERNETES FELÜLETEN, VAGY NYOMTATOTT SAJTÓBAN, ILLETVE KIÁLLÍTÁSON.

 

I. alkalom:– 50cm x 40cm – Csendélet

Alapozás akrillal, befejezés akrillal, művészi elrendezés, megvilágítás, kompozíció szerkesztés. A képet teljesen kidolgozzuk és befejezzük. Az első nap már egy kész alkotással térhetsz haza!

II. alkalom: 40cm x 60cm – Tájkép

Alapozás akrillal, befejezés akrillal, kompozíció szerkesztése, tónusok, összemosás, perspektíva és a művészi elrendezés. A képet teljesen kidolgozzuk és befejezzük. A második alkalommal is egy kész alkotással térhetsz haza!

 

III. alkalom: 40cm x 50cm – Hőlégballonok

Alapozás akrillal, befejezés akrillal, kompozíció szerkesztése, tónusok, összemosás, perspektíva és a művészi elrendezés. A képet teljesen kidolgozzuk és befejezzük. A harmadik alkalommal is egy kész alkotással térhetsz haza!

 

IV. alkalom: 40cm x 60cm – Dubai

Alapozás akrillal, befejezés akrillal /festőkés alkalmazásával/, festői szabadság, ecsetkezelés a kompozícióban, tónusok, arányok, festőkés használata. A negyedik alkalommal is egy kész alkotással térhetsz haza.

 

REGISZTRÁCIÓ ÉS FOGLALÁS!

Első lépésként töltsd ki a regisztrációs űrlapot. A kurzuson való részvételi szándékodat 30% 3 napon belüli befizetésével erősítheted meg. A befizetést átutalással és PayPal-al is elvégezheted.

A fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat a regisztrációd elküldése után fogod látni.

A kurzuson való részvételt, a befizetések beérkezésének sorrendjében tudjuk biztosítani. A maradék 70%-ot a kurzus napján, félórával a kezdés előtt tudod rendezni a helyszínen. Csak abban az esetben kell regisztrálnod, ha részt kívánsz venni a kurzuson! Amennyiben csak érdeklődni szeretnél, azt telefonon vagy e-mailben megteheted!

 

LEMONDÁS! Nagyon sajnálnánk ha nem tudnál jönni, de ne aggódj, a pénzed nem veszik el, amennyiben legkésőbb 24 órával a kurzus kezdete előtt mondod le! Ha valamilyen okból nem tudsz részt venni a tanfolyamon, a befizetett összeget felhasználhatod a következő ugyanilyen foglalkozáson 1 HÓNAPON BELÜL!

Azonban ha nem mondod le legkésőbb 24 órával a kurzus kezdete előtt, a foglaló elveszik.

Garantáljuk a vidám alkotást és a jó hangulatot, valamint, hogy minden alkalommal olyan információkkal és alkotásokkal leszel gazdagabb, amelyek örök emlékként maradnak meg Neked. Várunk szeretettel! Regisztráció szükséges! Az elírás és a változtatás jogát fenntartjuk.

 

Regisztráció:

Név (kötelező)

Számlázási cím (Minden mező kitöltése kötelező!)

Irányítószám

Város

Cím (utca, házszám)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet


 

 

 

Képalkotás fotóról – AKRILFESTÉSZETI tanfolyam a Zsilipben – Okt. 19-től