Metál repesztő workshop – EXTRA 2 NAPOS AKRIL foglalkozás a Zsilipben – Júl. 20-tól

2019-07-20 09:00 - 2019-07-21 15:00

Metál repesztő workshop – EXTRA 2 NAPOS AKRIL foglalkozás a Zsilipben

Struktúr paszta, metál repesztő médium, repedő metál festék, maszkoló, akril festék, extra kellékek használatával, különleges effektekkel

 

Időpontok:

2019. július 20, szombat 09:00-15:00
2019. július 21, vasárnap 09:00-15:00

 

ÁRAK:

Anyaggal:  Br:  26.000 Ft / festéket, festőalapot, ecsetet, effekteket,  kellékeket és minden egyéb anyagot, eszközt biztosítunk, nem kell hoznod semmit.

Ha csak egy napra jelentkeznél, úgy az ár: 14 000 Ft/alkalom.

 

EXTRA CSOMAG AJÁNLAT:

ANYAGGAL + KOMPLETT KEZDŐ ZSILIPES PANNONCOLOR AKRIL MŰVÉSZKÉSZLETTEL,

MELYET MINDENKI HAZAVIHET :

26.000 Ft +13.000 Ft/ szintén minden anyagot biztosítunk + az alábbi művészkészlet is a tiéd lehet 1000Ft kedvezménnyel.

 

A foglalkozáson bárki részt vehet, semmilyen festészeti, rajz tapasztalat nem szükséges.

A 2×6-7 órában, 2 alkalommal, 2 kép megfestésén keresztül kiélheted kreatívitásodat, valamint gazdagabb leszel 2 db, általad elkészített festménnyel. A kép készítésekor különleges technikákat ismerhetünk meg, mint pl. aranyozás, ezüstözés, struktúr paszta használata, metál repesztő médium, repedő metál festék alkalmazása

 

 A 2 alkalmas programon lehetőséged lesz megismerkedni az anyagokkal, eszközökkel úgy, hogy ki is próbálhatod azokat, valamint alapismereteket szerezhetsz a festészetről. Festőművész oktatóink segítségével gyakorolhatod a képalkotás technikáit.

A helyszínen megvásárolhatók a Pannoncolor cég termékei: vásznak, festőlapok, festékek, ecsetek és egyéb művészkellékek, valamint képkeretek. (Cégünk a Pannoncolor termékek hivatalos forgalmazója) Kávé, tea, üdítő, ásványvíz, harapnivaló, korlátlanul fogyasztható.

 

I. alkalom – július 20. – szombat

Alapozás, struktúra építés, repedő médium, metál festék felvitele a maszkolt alapra. Első nap már egy kész alkotással térhetsz haza.
Két db, erősített HDF lemezre készül a kép, melyeket a végén összeragasztunk. Itt nem kérhető vászon opció. (kb 40×50 és 20×30-as méretekben)

A kép illusztráció, ez, vagy bármilyen más kompozíció elkészíthető.

 

II. alkalom – július 21. – vasárnap, 40cm x 40cm, vászon alapon

Alapozás, struktúra építés, repedő médium, metál festék felvitele a maszkolt vászon alapra. Második nap is egy kész alkotással térhetsz haza.
Ezen a napon vászon alapra dolgozunk!
Figyelem! A kép illusztráció, elkészíthető ez is, de szabadon kiélheted kreativitásodat, és készíthetsz egyéni alkotást. Festőművész oktatónk mindenben segítségedre lesz!

 

 

REGISZTRÁCIÓ ÉS FOGLALÁS!

Első lépésként töltsd ki a regisztrációs űrlapot. A kurzuson való részvételi szándékodat 30% 3 napon belüli befizetésével erősítheted meg. A befizetést átutalással és PayPal-al is elvégezheted.

A fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat a regisztrációd elküldése után fogod látni.

A kurzuson való részvételt, a befizetések beérkezésének sorrendjében tudjuk biztosítani. A maradék 70%-ot a kurzus napján, félórával a kezdés előtt tudod rendezni a helyszínen. Csak abban az esetben kell regisztrálnod, ha részt kívánsz venni a kurzuson! Amennyiben csak érdeklődni szeretnél, azt telefonon vagy e-mailben megteheted!

LEMONDÁS! Nagyon sajnálnánk ha nem tudnál jönni, de ne aggódj, a pénzed nem veszik el, amennyiben legkésőbb 24 órával a kurzus kezdete előtt mondod le! Ha valamilyen okból nem tudsz részt venni a tanfolyamon, a befizetett összeget felhasználhatod a következő ugyanilyen foglalkozáson 1 HÓNAPON BELÜL!

Azonban ha nem mondod le legkésőbb 24 órával a kurzus kezdete előtt, a foglaló elveszik.

Garantáljuk a vidám alkotást és a jó hangulatot, valamint, hogy minden alkalommal olyan információkkal és alkotásokkal leszel gazdagabb, amelyek örök emlékként maradnak meg Neked. Amennyiben kedvet kapsz a festészeti ismereteid kiszélesítéséhez, válogathatsz a tanoda többi tanfolyamából, eljöhetsz a haladó foglalkozásra, vagy bármelyik kurzusunkra. Várunk szeretettel! Regisztráció szükséges! Az elírás és a változtatás jogát fenntartjuk.

 

Regisztráció:

Név (kötelező)

Számlázási cím (Minden mező kitöltése kötelező!)

Irányítószám

Város

Cím (utca, házszám)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet

KÖZZÉTÉTELI SZABÁLYZAT

Köszönjük , hogy felkerested weboldalunkat!

Tájékozódj a többi tanfolyamról is!

Itt: https://zsilipfestotanoda.com/

 

Metál repesztő workshop – EXTRA 2 NAPOS AKRIL foglalkozás a Zsilipben – Júl. 20-tól