Modernizmus – AKRILFESTÉSZETI tanfolyam a Zsilipben – okt. 5-től

2019-10-05 09:00 - 2019-10-13 15:00

Modernizmus – AKRILFESTÉSZETI tanfolyam a Zsilipben

 

Időpontok:

2019. október 05, szombat  09:00-15:00
2019. október 06, vasárnap 09:00-15:00
2019. október 12, szombat  09:00-15.00
2019. október 13, vasárnap 09:00-15.00

 

ÁRAK:

Anyaggal:  Br:  44.000 Ft / festéket, festőalapot, ecsetet és minden egyéb anyagot, eszközt biztosítunk, nem kell hoznod semmit.

Amennyiben vászonra szeretnél festeni, arra is van lehetőség, az árkülönbözet rendezésével. A vászon igényt a regisztrációkor, megjegyzésben kérjük jelezni!

 

EXTRA CSOMAG AJÁNLAT:

ANYAGGAL + KOMPLETT KEZDŐ ZSILIPES PANNONCOLOR AKRIL MŰVÉSZKÉSZLETTEL,

MELYET MINDENKI HAZAVIHET :

44.000 Ft +13.000 Ft/ szintén minden anyagot biztosítunk + az alábbi művészkészlet is a tiéd lehet, 1000Ft kedvezménnyel.

Amennyiben nem vennél részt a teljes kurzuson, csak néhány, vagy egy alkalommal, úgy az ár: 13 000 Ft/alkalom.

 

A foglalkozáson bárki részt vehet, semmilyen festészeti, rajz tapasztalat, nem szükséges.

A 4×6 órában, 4 alkalommal, 4 kép megfestésén keresztül sajátíthatod el, az alap festészeti ismereteket, valamint gazdagabb leszel 4 db, általad elkészített festménnyel.

 A 4 alkalmas programon lehetőséged lesz megismerkedni az anyagokkal, eszközökkel úgy, hogy ki is próbálhatod azokat, valamint alapismereteket szerezhetsz a festészetről. Festőművész oktatóink segítségével gyakorolhatod a képalkotás technikáit.

 
Örömmel tájékoztatjuk régi és új vevőinket, hogy megnyitottuk művészellátó üzletünket, az új iskola előterében!

Kínálatunkat folyamatosan bővítjük a Pannoncolor és Art Export Bova együttműködésével.

NÁLUNK MINDENT A FENTI  NAGYKERESKEDÉSEK LISTAÁRÁN TUDSZ MEGVÁSÁROLNI

 

 

Tematika:

A modernizmus nemcsak a művészet és az irodalom sajátja; mostanra szinte minden olyasmit magába foglal, ami kultúránkban igazán elevennek mondható. Ugyanakkor történelmileg nagyon is újszerű.
Ezen a tanfolyamon egy kortárs festő négy képén keresztül mutatjuk be a modernizmus alapjait, melyek nem csak festészetileg elismertek, de ugyanakkor élhetőek és lakások ékeivé válhatnak.

A tanfolyamon különleges festészeti technikákat, eszközöket ismerhetsz meg.

AZ ALKOTÁSOK SZERZŐI JOGVÉDELEM ALATT ÁLLNAK! AZ EREDETI ALKOTÁSOK ALAPJÁN KÉSZÜLT TANULMÁNYKÉPEK CSAK A TANODA ENGEDÉLYÉVEL ÉS FELTÉTELEIVEL HASZNÁLHATÓAK INTERNETES FELÜLETEN, VAGY NYOMTATOTT SAJTÓBAN, ILLETVE KIÁLLÍTÁSON.

 

I. alkalom:– 40cm x 60cm

Alapozás akrillal, befejezés akrillal, művészi elrendezés, megvilágítás, kompozíció szerkesztés, aranymetszés alkalmazása. A képet teljesen kidolgozzuk és befejezzük. Az első nap már egy kész alkotással térhetsz haza!

II. alkalom: 40cm x 50cm

Alapozás akrillal, befejezés akrillal, kompozíció szerkesztése, tónusok, összemosás, perspektíva és a művészi elrendezés. A képet teljesen kidolgozzuk és befejezzük. A második alkalommal is egy kész alkotással térhetsz haza!

III. alkalom: 40cm x 40cm

Alapozás akrillal, befejezés akrillal, kompozíció szerkesztése, tónusok, összemosás, perspektíva és a művészi elrendezés. A képet teljesen kidolgozzuk és befejezzük. A harmadik alkalommal is egy kész alkotással térhetsz haza!

IV. alkalom: 60cm x 40cm

Alapozás akrillal, befejezés akrillal /festőkés alkalmazásával/, festői szabadság, ecsetkezelés a kompozícióban, tónusok, arányok. A negyedik alkalommal is egy kész alkotással térhetsz haza.

 

REGISZTRÁCIÓ ÉS FOGLALÁS!

Első lépésként töltsd ki a regisztrációs űrlapot. A kurzuson való részvételi szándékodat 30% 3 napon belüli befizetésével erősítheted meg. A befizetést átutalással és PayPal-al is elvégezheted.

A fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat a regisztrációd elküldése után fogod látni.

A kurzuson való részvételt, a befizetések beérkezésének sorrendjében tudjuk biztosítani. A maradék 70%-ot a kurzus napján, félórával a kezdés előtt tudod rendezni a helyszínen. Csak abban az esetben kell regisztrálnod, ha részt kívánsz venni a kurzuson! Amennyiben csak érdeklődni szeretnél, azt telefonon vagy e-mailben megteheted!

 

LEMONDÁS! Nagyon sajnálnánk ha nem tudnál jönni, de ne aggódj, a pénzed nem veszik el, amennyiben legkésőbb 24 órával a kurzus kezdete előtt mondod le! Ha valamilyen okból nem tudsz részt venni a tanfolyamon, a befizetett összeget felhasználhatod a következő ugyanilyen foglalkozáson 1 HÓNAPON BELÜL!

Azonban ha nem mondod le legkésőbb 24 órával a kurzus kezdete előtt, a foglaló elveszik.

Garantáljuk a vidám alkotást és a jó hangulatot, valamint, hogy minden alkalommal olyan információkkal és alkotásokkal leszel gazdagabb, amelyek örök emlékként maradnak meg Neked.  Várunk szeretettel! Regisztráció szükséges! Az elírás és a változtatás jogát fenntartjuk.

 

Regisztráció:

Név (kötelező)

Számlázási cím (Minden mező kitöltése kötelező!)

Irányítószám

Város

Cím (utca, házszám)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet

 

KÖZZÉTÉTELI SZABÁLYZAT

Köszönjük , hogy felkerested weboldalunkat!

Tájékozódj a többi tanfolyamról is!

Itt: https://zsilipfestotanoda.com/

 

Modernizmus – AKRILFESTÉSZETI tanfolyam a Zsilipben – okt. 5-től