RAJZ- AKVARELL AKADÉMIA OKTÓBERBEN CSÜTÖRTÖK DÉLUTÁNONKÉNT – Okt. 3-tól

2019-10-03 16:00 - 2019-10-31 20:00

RAJZ- AKVARELL AKADÉMIA OKTÓBERBEN CSÜTÖRTÖK DÉLUTÁNONKÉNT

 

A rajz-  akvarell akadémiába szeretettel várunk minden olyan érdeklődőt, aki szeretne elmélyülni a rajzolás és az akvarell festészet izgalmas világában.

Akár kezdő, akár haladó szinten vagy, lehetőséged van bármikor becsatlakozni műhelyünkbe.

Az oktatás személyre szabott, az egyéni igényeket, tudásszintet is figyelembe véve állítjuk össze az aktuális tematikát.

Minden alkalommal egy akvarellt és egy rajzot láthatsz az oldalunkon, melyek közül választhatsz, de akár mindkettőt is elkészítheted. Megtanulhatsz rajzolni grafittal, szénnel, pitt krétával, az akvarellen kívül a tus- és a pasztell festészetben is kipróbálhatod magad. Mindenben a segítségedre leszünk, folyamatos útmutatást adunk az alkotáshoz.

Sokszor beállítás után rajzolunk és festünk, legyen szó gyümölcsökről, zöldségekről, virágokról, tárgyakról vagy akár portréról.

Változatos, színes palettát állítottunk össze, hogy mindenki saját kedvtelése szerint választhasson és örömét lelhesse az alkotásban.

A foglalkozásokon mindenki a saját anyagával dolgozik, melyet hozhat magával, illetve a helyszínen, a művészellátó üzletünkben is megvásárolhat, kedvezményes áron.

 

Az oktatás díja:

1 alkalomra:                6.500 Ft +Áfa
4 alkalomra (bérlet): 20.000 Ft +Áfa

 

I. alkalom: október 3. csütörtök, 16:00 – 20:00

II. alkalom: október 10. csütörtök, 16:00 – 20:00

III. alkalom: október 17. csütörtök, 16:00 – 20:00

 

IV. alkalom: október 24. csütörtök, 16:00 – 20:00

V. alkalom: október 31. csütörtök, 16:00 – 20:00

REGISZTRÁCIÓ ÉS FOGLALÁS!

Első lépésként töltsd ki a regisztrációs űrlapot. A kurzuson való részvételi szándékodat 30% 3 napon belüli befizetésével erősítheted meg. A befizetést átutalással és PayPal-al is elvégezheted.

A fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat a regisztrációd elküldése után fogod látni.

A kurzuson való részvételt, a befizetések beérkezésének sorrendjében tudjuk biztosítani. A maradék 70%-ot a kurzus napján, félórával a kezdés előtt tudod rendezni a helyszínen. Csak abban az esetben kell regisztrálnod, ha részt kívánsz venni a kurzuson! Amennyiben csak érdeklődni szeretnél, azt telefonon vagy e-mailben megteheted!

 

LEMONDÁS! Nagyon sajnálnánk ha nem tudnál jönni, de ne aggódj, a pénzed nem veszik el, amennyiben legkésőbb 24 órával a kurzus kezdete előtt mondod le! Ha valamilyen okból nem tudsz részt venni a tanfolyamon, a befizetett összeget felhasználhatod a következő ugyanilyen foglalkozáson 1 HÓNAPON BELÜL!

Azonban ha nem mondod le legkésőbb 24 órával a kurzus kezdete előtt, a foglaló elveszik.

Garantáljuk a vidám alkotást és a jó hangulatot, valamint, hogy minden alkalommal olyan információkkal és alkotásokkal leszel gazdagabb, amelyek örök emlékként maradnak meg Neked. Várunk szeretettel! Regisztráció szükséges! Az elírás és a változtatás jogát fenntartjuk.

 

Regisztráció:

Név (kötelező)

Számlázási cím (Minden mező kitöltése kötelező!)

Irányítószám

Város

Cím (utca, házszám)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet


KÖZZÉTÉTELI SZABÁLYZAT

Köszönjük , hogy felkerested weboldalunkat!

Tájékozódj a többi tanfolyamról is!

Itt: https://zsilipfestotanoda.com/

RAJZ- AKVARELL AKADÉMIA OKTÓBERBEN CSÜTÖRTÖK DÉLUTÁNONKÉNT – Okt. 3-tól