Több részes kompozíció- EXTRA 2 NAPOS AKRIL workshop a Zsilipben, 4 db feszített vászonra festve – Jún. 29-től

2019-06-29 09:00 - 2019-06-30 15:00

Több részes kompozíció- EXTRA 2 NAPOS AKRIL workshop a Zsilipben,
4 db feszített vászonra festve

 

Időpontok:

2019. június 29, szombat  09:00-15:00
2019. június 30, vasárnap 09:00-15:00

 

ÁRAK:

Anyaggal:  Br:  26.000 Ft / festéket, vásznakat, ecsetet, kellékeket és minden egyéb anyagot, eszközt biztosítunk, nem kell hoznod semmit.

A két napos workshop nem megbontható, csak mindkét napra lehet jelentkezni! A festmény 4 db feszített vászonra készül el, két nap alatt.

 

EXTRA CSOMAG AJÁNLAT:

ANYAGGAL + KOMPLETT KEZDŐ ZSILIPES PANNONCOLOR AKRIL MŰVÉSZKÉSZLETTEL,

MELYET MINDENKI HAZAVIHET :

26.000 Ft +13.000 Ft/ szintén minden anyagot biztosítunk + az alábbi művészkészlet is a tiéd lehet 1000Ft kedvezménnyel.

 

 

A foglalkozáson bárki részt vehet, semmilyen festészeti, rajz tapasztalat nem szükséges.

A 2×6 órában, 2 alkalommal, egy 4 darabból álló kép megfestésén keresztül kiélheted kreatívitásodat, valamint gazdagabb leszel egy általad elkészített 4 darabos kompozíciós festménnyel.

 A 2 alkalmas programon lehetőséged lesz megismerkedni az anyagokkal, eszközökkel úgy, hogy ki is próbálhatod azokat, valamint alapismereteket szerezhetsz a festészetről. Festőművész oktatóink segítségével gyakorolhatod a képalkotás technikáit.

A helyszínen megvásárolhatók a Pannoncolor cég termékei: vásznak, festőlapok, festékek, ecsetek és egyéb művészkellékek, valamint képkeretek. (Cégünk a Pannoncolor termékek hivatalos forgalmazója) Kávé, tea, üdítő, ásványvíz, harapnivaló, korlátlanul fogyasztható.

 

I. alkalom – június 29. – szombat

Alapozás, kompozíció elrendezés, aláfestés

 

II. alkalom – június 30. – vasárnap

Az előző nap előkészített alap megfestése, színtan, perspektíva. A második nap végén egy 4 darabból álló, kész alkotással térhetsz haza.

Az elkészült 4 darabos kép teljes mérete: kb 70 cm x 120 cm.

 

REGISZTRÁCIÓ ÉS FOGLALÁS!

Első lépésként töltsd ki a regisztrációs űrlapot. A kurzuson való részvételi szándékodat 30% 3 napon belüli befizetésével erősítheted meg. A befizetést átutalással és PayPal-al is elvégezheted.

A fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat a regisztrációd elküldése után fogod látni.

A kurzuson való részvételt, a befizetések beérkezésének sorrendjében tudjuk biztosítani. A maradék 70%-ot a kurzus napján, félórával a kezdés előtt tudod rendezni a helyszínen. Csak abban az esetben kell regisztrálnod, ha részt kívánsz venni a kurzuson! Amennyiben csak érdeklődni szeretnél, azt telefonon vagy e-mailben megteheted!

LEMONDÁS! Nagyon sajnálnánk ha nem tudnál jönni, de ne aggódj, a pénzed nem veszik el, amennyiben legkésőbb 24 órával a kurzus kezdete előtt mondod le! Ha valamilyen okból nem tudsz részt venni a tanfolyamon, a befizetett összeget felhasználhatod a következő ugyanilyen foglalkozáson 1 HÓNAPON BELÜL!

Azonban ha nem mondod le legkésőbb 24 órával a kurzus kezdete előtt, a foglaló elveszik.

Garantáljuk a vidám alkotást és a jó hangulatot, valamint, hogy minden alkalommal olyan információkkal és alkotásokkal leszel gazdagabb, amelyek örök emlékként maradnak meg Neked. Amennyiben kedvet kapsz a festészeti ismereteid kiszélesítéséhez, válogathatsz a tanoda többi tanfolyamából, eljöhetsz a haladó foglalkozásra, vagy bármelyik kurzusunkra. Várunk szeretettel! Regisztráció szükséges! Az elírás és a változtatás jogát fenntartjuk.

 

Regisztráció:

Név (kötelező)

Számlázási cím (Minden mező kitöltése kötelező!)

Irányítószám

Város

Cím (utca, házszám)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet

KÖZZÉTÉTELI SZABÁLYZAT

Köszönjük , hogy felkerested weboldalunkat!

Tájékozódj a többi tanfolyamról is!

Itt: https://zsilipfestotanoda.com/

Több részes kompozíció- EXTRA 2 NAPOS AKRIL workshop a Zsilipben, 4 db feszített vászonra festve – Jún. 29-től