ONLINE TANFOLYAMOK

FELTÖLTÉS ALATT……

KINEK TALÁLTUK KI AZ ONLINE TANFOLYAMOKAT?

Ha szeretnél megtanulni festeni, de nem a fővárosban élsz, vagy nem szeretnél kimozdulni otthonról, az online akrilfestészeti tanfolyamunkat Neked találtuk ki. A Zsilip festőtanoda már bevált oktatói tematikája alapján állítottuk össze a videóinkat.

MIT NYÚJTUNK AZ ONLINE TANFOLYAMOKKAL?

Egy tanfolyamunk négy videót tartalmaz: Csendélet, tájkép, életkép, és alakos kép. Mindegyik témának megvannak a saját alapvetései és szabályai. Egy tematikus akril kurzus megvásárlásával, ennek a 4 képnek a megfestésén keresztül sajátíthatod el a klasszikus festészet alapjait. A videóban az oktatónk kitér a képre vonatkozó elméleti alapokra, az alkalmazott alapelvekre. Így nem csak egy megfestett képpel leszel gazdagabb, hanem elsajátíthatod a kép megfestéséhez szükséges elméleti- és gyakorlati tudást. Elegendő gyakorlás után képes leszel a saját képed megkomponálására is. A videókban festőoktatónk minden lépést részletesen elmagyaráz a nulladiktól a befejezésig.

Az akril kurzusok mellett találhatsz egy elméleti oktató videót. A kurzusok képei ennek a videónak a megtekintése nélkül is megfesthetőek. Gyakorlatilag nyugodtan kihagyhatod. Viszont, valószínűleg nem akarod kihagyni 😉 Az akril elméleti videóban oktatónk összegzi az akrilfestéshez használatos anyagokat, eszközöket. 15 percbe sűrítve sorra veszi és megválaszolja azokat a kérdéseket, amik egy festő-palánta fejében felmerülhetnek a festészettel kapcsolatban. Az akrilfesték összetétele, a pigmentek megnevezése, a szín- és kompozíció elmélet mellett vásárlási és tippeket is praktikai tanácsokat is hallhatsz a videóban.

MENNYIBE KERÜL?

A kurzus videóit darabonként is megveheted így br. 7500 Ft/ videó. Ha egy teljes kurzust vásárolsz úgy a 4 videó br. 25000 Ft és ajándékba az elméleti oktató videónkat is megkapod.