Kezdő olajfestészeti tanfolyam

4 alkalmas tanfolyam, Gasztonyi Kálmán festőművész vezetésével, aki e négy alkalommal megismerteti a tanulókkal az olajfestészeti alapanyagokat, technikát, valamint az elméleti és gyakorlati alapokat, és betekintést nyújt a klasszikus olajfestésbe.
Az alap festészeti kurzus elvégzése, egyben felvételi lehetőséget jelent, Gasztonyi Kálmán festőiskolájába.


Tematikus tanfolyamok (olaj)

Az érdeklődésnek megfelelően, évente több alkalommal indítunk, általában nyolc alkalmat felölelő tematikus tanfolyamokat, különböző témákban, mint például a Portré festő tanfolyam, vagy Ikon festő tanfolyam. Ezen foglalkozások létszáma limitált, a nagy érdeklődésre való tekintettel, aki későn jelentkezik rá, az várólistára kerül. Komoly, kézzelfogható szakmai tudásalapot nyújt Gasztonyi Kálmán festőművész, aki azt vallja, hogy nem a mester választja a tanítványt, hanem a tanítvány dönt úgy, hogy ettől a Mestertől akar tanulni.


Konzultáció
Szeretnél őszinte, szakszerű, elfogulatlan véleményt festményeidről? Unod már, hogy a közösségi oldalon, agyon dicsérik? Érzed, hogy ezzel nem fejlődsz semmit? Szeretnéd tudni, hogy hol tartasz, hogy milyen irányban indulj el, és miként juthatnál előbbre? Gyere el a Zsilip festőtanodába, hozd el a festményedet és konzultálj Gasztonyi Kálmán festőművésszel! Húsz perc alatt sok olyan információt, tanácsot, őszinte véleményt kapsz, amely elősegítheti további fejlődésed az olajfestészet terén!”

Időpontok:

Minden hónap első keddjén és csütörtökén 15:00 – 16:30-ig.

15:00
15:20
15:40
16:00
 
Helyszín:
Zsilip Festőtanoda
1133 Budapest, Zsilip utca 8.

Egy-egy alkalommal maximum 4 fő számára van hely. Időrendi sorrendben fogadjuk a jelentkezéseket, ha betelik a létszám, várólistára kerül, és egy újabb egyeztetett időpontban lesz lehetőség a tanácsadásra. Minden esetben előzetes regisztráció szükséges.

A tanácsadás időtartama 20-25 perc/fő, mely idő alatt maximum 2 festmény bírálatára van lehetőség.

 

Közzétételi szabályzat