ONLINE TANFOLYAMOK

KINEK TALÁLTUK KI AZ ONLINE TANFOLYAMOKAT?

Ha szeretnél megtanulni festeni, de nem a fővárosban élsz, vagy nem szeretnél kimozdulni otthonról, az online akrilfestészeti tanfolyamunkat Neked találtuk ki. A Zsilip festőtanoda már bevált oktatói tematikája alapján állítottuk össze a videóinkat.

 

MIT NYÚJTUNK AZ ONLINE TANFOLYAMOKKAL?

Egy tanfolyamunk négy videót tartalmaz: Csendélet, tájkép, életkép, és alakos kép. Mindegyik témának megvannak a saját alapvetései és szabályai. Egy tematikus akril kurzus megvásárlásával, ennek a 4 képnek a megfestésén keresztül sajátíthatod el a klasszikus festészet alapjait. A videóban az oktatónk kitér a képre vonatkozó elméleti alapokra, az alkalmazott alapelvekre. Így nem csak egy megfestett képpel leszel gazdagabb, hanem elsajátíthatod a kép megfestéséhez szükséges elméleti- és gyakorlati tudást. Elegendő gyakorlás után képes leszel a saját képed megkomponálására is. A videókban festőoktatónk minden lépést részletesen elmagyaráz a nulladiktól a befejezésig.

Az akril kurzusok mellett találhatsz egy elméleti oktató videót. A kurzusok képei ennek a videónak a megtekintése nélkül is megfesthetőek. Gyakorlatilag nyugodtan kihagyhatod. Viszont, valószínűleg nem akarod kihagyni 😉 Az akril elméleti videóban oktatónk összegzi az akrilfestéshez használatos anyagokat, eszközöket. 15 percbe sűrítve sorra veszi és megválaszolja azokat a kérdéseket, amik egy festő-palánta fejében felmerülhetnek a festészettel kapcsolatban. Az akrilfesték összetétele, a pigmentek megnevezése, a szín- és kompozíció elmélet mellett vásárlási és tippeket is praktikai tanácsokat is hallhatsz a videóban.

TANFOLYAM ELÉRHETŐSÉGE:

Kifizetéstől számított 1 évig férsz hozzá a tanfolyamhoz.

 

FIZETÉS MÓDJA:
Webshopos rendelés esetén, az online tanfolyamokat és a hozzá rendelt kellékeket bankkártyával tudod rendezni. Így tudjuk biztosítani számodra, hogy a tanfolyami videókhoz már a fizetés pillanatától kezdve hozzáférésed legyen. A tanfolyamra való regisztráció a vásárlással együtt történik meg. A vásárlás folyamán megadott felhasználó neveddel és jelszavaddal fogsz hozzáférni a megvásárolt tanfolyamokhoz is.
Ha semmi esetre sem tudnál bankkártyával fizetni, akkor javasoljuk, hogy látogass el a 1144 Budapest, Gvadányi u. 61-65. alatti üzletünkbe, ahol van mód a készpénzes fizetésre, és egyúttal segítségedre leszünk az adott tanfolyamhoz szükséges kellékek kiválasztásában, illetve a tanfolyamra való regisztrációban is.

 

MENNYIBE KERÜL:
A kurzus videóit darabonként is megveheted így br. 6 000 Ft/ videó. Ha egy teljes kurzust vásárolsz úgy a 4 videó br. 20 000 Ft és 1 000 Ft kedvezménnyel egy 12 db-os Zsilipes művész akril készlet is a tied lehet (így 13 000 Ft-ért).

2020. MÁRCIUS 27-TŐL, A JÁRVÁNY IDEJE ALATT KEDVEZMÉNY A TANFOLYAMAINKRA! Bruttó 5 000 Ft/videó, ha egy teljes kurzust vásárolsz, a 4 videó bruttó 13 000 Ft! A kedvezmény visszavonásig érvényes!

ÁLLÍTSD ÖSSZE SAJÁT ONLINE TANFOLYAMODAT!

A RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ , FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ VIDEÓ KÍNÁLATUNKBÓL VÁLOGATHATSZ 4 DB VIDEÓT.
EBBEN AZ ESETBEN IS A KEDVEZMÉNYES 13.000 FT-OS ÁRON JUTSZ HOZZÁ A 4 RÉSZES OKTATÓANYAGHOZ.

 

FONTOS!

LÉTREHOZTUNK EGY ZÁRT CSOPORTOT A FACEBOOKON, CSAK NEKTEK, AKIK MEGVÁSÁROLTÁTOK OKTATÓ VIDEÓNKAT : Zsilip Online Festőtanoda

JELENTKEZZ A CSOPORTBA, adminunk ellenőrzés után, jóváhagyja jelentkezésedet és Te is csoporttag leszel.

Ezzel is szeretnénk segíteni a tanulási folyamatokat, ezért hetente két alkalommal lehet kérdezni tőlünk. Az alábbi időpontokban egy posztot fogunk kirakni, mely poszt alatt fel lehet tenni a kérdéseket.

A csoportban egymástól is kérdezhettek, segíthetitek egymást. Megoszthatjátok a tapasztalatokat, az elkészített festményeket..stb.

 

MEGNÉZEM A TANFOLYAMOKAT