ZSILIP AKRILFESTÉSZETI TÁBOR PILISCSÉVÉN - 2021.08.10 - 15-ig

a csodás Kelemen Majorságban 6 nap 5 éjszaka

Várunk kezdőket és haladókat egyaránt!
6 nap felhőtlen alkotás a szabadban, csodás környezetben! Ha mégsem lenne felhőtlen az sem akadályoz minket az alkotásban, a panzió társalgója kellemes, ideális helyszín rossz idő esetén.
Maximális létszám 20 fő! Jelentkezz minél előbb!

FŐ TÉMÁNK

Fő témánk ezen az 6 napon, a természet.
5 hektár csak a miénk lesz! :)) A nyugalom szigetén, ahol az állatok és az emberek értik egymás nyelvét, megáll az idő. Aki megtapasztalja ezt a harmóniát, örökre a természet elkötelezett hívévé válik. A Pilis hegy lábánál, távol a város zajától fekvő Kelemen Majorság 5 hektáros területen, az erdő szélén egyedülálló lehetőséget nyújt a természet közeli pihenésre.

HELYSZÍN

Cím: Piliscsév, Hegyes dűlő 027/5, Ady Endre u., 2519

GPS koordináták : GPS: 47 o 40'24" É, 18 o 49' 40" K

SZÁLLÁS

SZÁLLÁS FÉLPANZIÓVAL: reggeli, kétfogásos menü (a félpanzió részét képező ebéd vagy vacsora), salátabár, idegenforgalmi adó
Ellátás:
A vendégházban a’la carte étterem nem működik, nincs konyhai személyzet, az ételeket a pilisszentiváni Gyémánt étteremből rendeljük, az eddigi tapasztalataink szerint sikeres, finom, házi ételekkel várjuk kedves vendégeinket.
Reggeli: bőséges paraszttál teával, sajtokkal, házi kolbásszal (vegetáriánus csoport esetén túró-, tojás- és zöldségkrémek)
Vacsora: kétfogásos menü salátabárral


EBÉD OPCIÓSAN RENDELHETŐ + 3500/NAP/ kétfogásos menü salátabárral/ A csoportoknak kétféle – egy húsos és egy húsmentes – menüválasztékot biztosítunk. A speciális diétával élők számára alternatívát jelenthet a salátabár és hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő ételt, a fenti két menü közül az egyik mindig laktóz-, és gluténmentes. Tehát vagy a húsos, vagy a vegetáriánus menü lesz laktóz- és gluténmentes.

Az apartmanok felszereltségéhez hozzátartoznak a konyhai eszközök, tányérok, poharak, ágyneműk és egy 50×100 cm-es törülköző. A nagy fürdőlepedő bérleti díja: 300,- Ft/nap, a WC-papírról mindig a csoport maga gondoskodik. A teakonyhák mikrohullámú sütővel és vízforralóval vannak felszerelve, tűzhely nincs.
A csoportár az apartmanok  lehetőleges maximális kihasználása mellett él, vagyis, a 2 ágyasban 2 fős, a 3 ágyasban 3 fős, a 4 ágyasban 4 fős elhelyezésnél (kivéve, ha a fiú-lány arány ezt nem teszi lehetővé). A kétágyas apartmanokban kényelmesen elfér 3 fő is, a 4 ágyasokban 4 fő.
Egyéni igényeket felár ellenében tudunk elfogadni!

A kis fürdőtóban lehetőség nyílik a fürdésre, jó időben készüljenek fürdőruhával, strandtörülközővel!

UTAZÁS

Utazás egyénileg!

A vasút vagy busz állomásról segítünk az odajutásban!

DÍJAK

Jelentkezésed 20% befizetésével erősítheted meg! Az ezzel kapcsolatos információkat a regisztrációs űrlap kitöltése után, visszaigazoló e-mailben kapod meg.

SZÁLLÁS FÉLPANZIÓVAL: reggeli, kétfogásos menü (a félpanziórészét képező vacsora), salátabár, idegenforgalmi adó, 4nap, 3 éjszaka
Szállás+ étkezés díja összesen: 61 500 Ft
Ebéd opciós: + napi 3 500 Ft

Mint mindig, most is minden segítséget megadunk az alkotáshoz!
Jelentkezhetsz anyaggal ( festéket, vásznat, ecsetet, ecsetmosót, stb.) mi biztosítunk, vagy úgy is, hogy hozol mindent magaddal.
OKTATÁSI díj50 000 Ft

Anyag nélkül a részvételi díj : 111 500.-Ft (szállás, reggeli, vacsora, oktatási díj)

DÍJAK ANYAGGAL:

  • 1db Zsilipes akrilfestőkészlet ecsetekkel
  • 3db 40X50 farost, 2db 40×50 vászon és 1db 40×60 vászon / paletták, ecsetmosó  /

Anyag összesen: 28 000 Ft
Összesen anyag+ oktatási díj : 78 000 Ft + szállás, étkezés 61 500 Ft

Részvételi díj anyaggal összesen: 139 500 Ft

ANYAGOK / ESZKÖZÖK

Dolgozhatsz saját anyagaidból, saját eszközeiddel, de rendelhetsz tőlünk is. Amennyiben szeretnéd, hogy biztosítsunk számodra anyagokat, kérlek jelezd azt a regisztrációs során!

A tábori állványról mindenki maga gondoskodik, de opcióként tőlünk is rendelhetsz, 15 000Ft/db. Igényedet jelezd a regisztrációban, de utólag rendelhetsz a webshopunkból is.

REGISZTRÁCIÓ

KÉRJÜK ÜGYELJ AZ ADATOK HELYES KITÖLTÉSÉRE, EZ NAGYON FONTOS A VÁLASZ E-MAIL ÉS A SZÁMLÁZÁS MIATT!
SIKERES REGISZTRÁCIÓ UTÁN HAMAROSAN TÁJÉKOZTATUNK VÁLASZ EMAIL-BEN  A RÉSZLETEKRŐL, FIZETÉSI LEHETŐSÉGEKRŐL.