ZZSILIP OLAJFESTÉSZETI TÁBOR A RI-CSOVÁRY MAJORBAN, LAJOSMIZSÉN - 2021.08.22 -08.26-ig

a csodás Ricsováry Majorságban, 5 nap 4 éjszaka

Várunk kezdőket és haladókat egyaránt!
5 nap felhőtlen alkotás a szabadban, csodás környezetben! Ha mégsem lenne felhőtlen az sem akadályoz minket az alkotásban, a majorság társalgója kellemes, ideális helyszín rossz idő esetén.
Maximális létszám 20 fő! Jelentkezz minél előbb!

VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY A TÖRVÉNYI ELŐÍRÁSOKNAK MEGFELELŐEN, SZÜKSÉGES!

FŐ TÉMÁNK

Fő témánk ezen az 5 napon, a természet.
Aki megtapasztalja ezt a harmóniát, örökre a természet elkötelezett hívévé válik. Távol a város zajától f egyedülálló lehetőséget nyújt a természet közeli pihenésre. 100 hektáron fekvő majorság erdői és mezői kiváló helyszínt biztosítanak a festéshez.

HELYSZÍN

Cím: Lajosmizse, Mizse tanya 491, 6050. /Ricsováry Major/

A pusztavacsi erdő alján, festői, érintetlen környezetben fekszik a Ricsováry Major. A vidék ligetes, lankás, vadban igen gazdag terület. Az üdülőfarmról több szép alföldi város és falu, mint Kecskemét, Cegléd, Nagykőrös, Lajosmizse, Csemő néhány perces autóúttal elérhető. A hagyományos, több mint száz éves majorságból ma egy felújított gazdaság és üdülőfarm várja az idelátogató vendégeket, otthont adva a Ricsováry Majornak, hangulatos, nádtetős házakkal, régi bútorokkal berendezett szobákkal. A szálloda különböző komfortfokozatú szálláshelyekkel rendelkezik. A vendégházak gyönyörű lakosztályai, a major két- és háromágyas zuhanyzós szobái, hangulatos családi apartmanjai és a nagyterem tetőtéri szálláshelyei várják a vendégeket. Éttermeink és rendezvénytermeink, borospincénk kitűnő, házias ételekkel, hangulatos berendezéssel, udvarias kiszolgálással igyekeznek felejthetetlenné tenni a Ricsováry Majorban töltött napokat. Az üdülőfarm lehetőséget ad a szabadidő kellemes eltöltésére, pihenésre sportolásra. Első osztályú salakos erdei teniszpálya, kristálytiszta vizű úszómedence és strand, íjászpálya, asztalitenisz, csocsó – mind a kikapcsolódás lehetőségét biztosítják. Kellemes időtöltést kínál a biliárdasztal vagy a hagyományos fatüzelésű finn szauna. A majorban és környékén a környék biztonságos lovas útjai lehetőséget biztosítanak a tereplovaglásra, kocsikázásra

SZÁLLÁS

SZÁLLÁS FÉLPANZIÓVAL: reggeli, kétfogásos menü (a félpanziórészét képező vacsora), idegenforgalmi adó, 5 nap, 4 éjszaka.
Elhelyezés 2 ágyas, fürdőszobás szobákban.

Egyéni igényeket felár ellenében tudunk elfogadni!

UTAZÁS

Utazás egyénileg!

Budapest-Lajosmizse vonat menetrend:  https://jegy.mav.hu/jegy/vonat


A vonattal érkezőkért csak egyszerre tudunk kimenni az állomásra.

Ezt előre egyeztetni kell. Az érkezéseket, 10-11 óra közöttre kell időzíteni.

DÍJAK

Jelentkezésed 30% befizetésével erősítheted meg! Az ezzel kapcsolatos információkat a regisztrációs űrlap kitöltése után, visszaigazoló emailben kapod meg.

SZÁLLÁS FÉLPANZIÓVAL: reggeli, kétfogásos menü (a félpanziórészét képező vacsora), idegenforgalmi adó, 5 nap, 4 éjszaka összesen: 49 000.-Ft

Mint mindig, most is minden segítséget megadunk az alkotáshoz!
Jelentkezhetsz anyaggal ( festéket, vásznat, ecsetet, ecsetmosót, stb.) mi biztosítunk, vagy úgy is, hogy hozol mindent magaddal.
OKTATÁSI díj50 000 Ft

Anyag nélkül a részvételi díj : 99 000.-Ft (szállás, reggeli, vacsora, oktatási díj)

DÍJAK ANYAGGAL:

  • 1db Zsilipes olajfestőkészlet ecsetekkel + szükséges pigmentek /4 szín/
  • 2db 40X50 farost, 2db 40×50 vászon és 1db 40×60 farost / paletták, petróleum az ecsetek mosására /

Anyag összesen: 35 000 Ft
Összesen anyag+ oktatási díj: 85 000 Ft + szállás, étkezés 49 000 Ft

Részvételi díj anyaggal összesen: 134 000 Ft (szállás, oktatás, étkezés, kezdő csomag)

Kísérőknek a részvételi díj : 55 000Ft/fő
Gyermek díjak:
  • Gyermek (3-15 éves korig): 9,000.- Ft/fő/éj /étkezéssel együtt/
  • Gyermek(0-2 éves korig): ingyen vehetnek részt a programon
Egyágyas felár: + 4 000.- Ft/szoba/éj/fő

ANYAGOK / ESZKÖZÖK

Dolgozhatsz saját anyagaidból, saját eszközeiddel, de rendelhetsz tőlünk is. Amennyiben szeretnéd, hogy biztosítsunk számodra anyagokat, kérlek jelezd azt a regisztrációs során!

A tábori állványról mindenki maga gondoskodik, de opcióként tőlünk is rendelhetsz, 15 000Ft/db. Igényedet jelezd a regisztrációban, de utólag rendelhetsz a webshopunkból is.