• Színelmélet, színkontrasztok
 • Kompozíció szerkesztés, háromszögelés
 • Ecsetkezelés
 • Az akrilfesték, mint médium
 • 3D látvány kialakítása

Lehetőséged lesz megismerkedni az anyagokkal, eszközökkel úgy, hogy ki is próbálhatod azokat, valamint alapismereteket szerezhetsz a festészetről. Festőművész oktatóink segítségével gyakorolhatod a képalkotás technikáit.

Mit tartalmaz az ár?

 • Festék és festőlap (alapozott HDF lemez)
 • Ruhavédő kötény használata
 • Festőállvány használata
 • Paletta
 • Minden alkalommal egy saját festmény elkészítése

Választható kiegészítők

 • 40×40 cm festővászon – 1 600 Ft
 • 40×50 cm festővászon- 2 100 Ft
 • 30×60 cm festővászon- 2 100 Ft
 • 40×60 cm festővászon- 2 400 Ft
 • 3db-os ecsetkészlet – 2 500Ft
 • Festőkés – 1 490 Ft

 

Tanfolyam helyszíne: 1076 Budapest, Garay u. 3.

Festéket és festőalapot biztosítunk.

Az ecseteknél két opció lehetséges:

 • Ha még nincsenek saját ecseteid, jelezd a regisztrációkor. 
  3 db-os, műszálas, ecsetkészlet: 2500 Ft.
  amit a tanfolyam során -és utána még sokáig- használhatsz.  
 • Használhatod a saját ecseteid.. Műszálas, lapos ecsetek javasoltak, 2-4-es, 6-8-as, és 12-14-es méretben.

A tanfolyam ára tartalmazza az alapozott HDF lemezt, amire kiválóan lehet festeni. A könyű kezelhetősége miatt, kezdőknek ezt ajánljuk. 

Amennyiben vászonra szeretnél festeni, arra is van lehetőség, az árkülönbözet rendezésével. A vászon igényt a regisztrációkor szintén tudod jelezni. A vászon árakat keresd az “ÁRAK” fülön

A kurzusra való jelentkezés a kurzus megvásárlásával történik meg. A kurzuson való részvételi szándékodat 30% befizetésével erősítheted meg, így vásárláskor a teljes összegnek csak a 30%-át kérjük el. A befizetést bankkártyás fizetéssel a megrendelés leadásakor, vagy átutalással 3 napon belül rendezheted.
A fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat a megrendelés elküldése után fogod látni. A kurzuson való részvételt, a befizetések beérkezésének sorrendjében tudjuk biztosítani. A maradék 70%-ot, illetve a kurzushoz rendelt eszközök és kellékek árát a kurzus napján, félórával a kezdés előtt tudod rendezni a helyszínen készpénzben.

A kurzushoz kért opcionálisan rendelt eszközeidet/anyagaid kifizetése személyesen történik a tanfolyam megkezdése előtt.

Nagyon sajnálnánk, ha nem tudnál jönni, de ne aggódj, a pénzed nem veszik el, amennyiben legkésőbb 3 nappal /72 óra/ a kurzus kezdete előtt mondod le! Ha valamilyen okból nem tudsz részt venni a tanfolyamon, a befizetett összeget felhasználhatod a következő ugyanilyen foglalkozáson 1 HÓNAPON BELÜL!

Amennyiben 2 vagy 4 alkalmas tanfolyamra jelentkezel és 2 vagy 4 helyet foglalsz le a befizetéssel, úgy a befizetett foglalót csak ugyanennyi alkalomból, ugyanolyan tematikájú tanfolyam árából van lehetőség jóváírni.

Az új, pótlásra kiválasztott kurzust emailen jelezd nekünk az info@zsilipfestotanoda.com címen. Amennyiben a pótlásra lefoglalt időpontot is lemondod, további pótlásra nincs lehetőség. Azonban, ha nem mondod le legkésőbb 3 nappal /72 órával/ a kurzus kezdete előtt, a foglaló elveszik.

CSAK ÍRÁSBAN TUDUNK LEMONDÁST ELFOGADNI!
AZ AJÁNDÉKUTALVÁNYOKRA IS UGYANEZ ÉRVÉNYES!
PÉNZ VISSZAFIZETÉSÉRE NINCS LEHETŐSÉG!

Kedves festeni vágyó tanulóink!

Kérünk Titeket, hogy az alábbi sorokat figyelmesen olvassátok el és a Tanodában készült képek publikálásánál az alábbiak szerint járjatok el!

Minden, a tanodában készült festmény közzététele az alábbi szabályokkal történhet, legyen az online publikálás, kiállítás, magazinban megjelenés:

A festmény közzétételekor, a leírásban szerepelnie kell a következőknek: hol készült, mi a forráskép, és kinek az irányításával. Tehát, például egy Monsted festmény másolatakor: Téli táj, Peder Monsted festménye alapján, készült a Gasztonyi Kálmán festőiskolában, tanulmánykép.

Vagy: Virág csendélet pipacsokkal, készült a Zsilip festőtanodában, Emerico Toth festménye alapján, tanulmánykép.

Ez elsősorban a Ti védelmeteket szolgálja.

Amennyiben ezen adatok nem szerepelnek a közzétételkor, és egy galéria, vagy műkritikus, vagy éppen csak egy tájékozottabb nézőközönség szembe találkozik egy ilyen festménnyel, melynek ismeri a forrását, viszont nincs megjelölve a képnél, úgy elkönyvelhetnek benneteket, mint olyan festőket, aki a festészeti etika legalapvetőbb szabályait sem tartják be. Ez, egy galéria, vagy műkritikus esetében akár végzetes is lehet, a jövő szempontjából.

Amennyiben a festmény értékesítésre kerül, úgy, etikailag kötelességünk tájékoztatni a vásárlót, hogy egyedi művet, saját elképzelés utáni festményt vásárol-e, vagy szembetalálkozhat-e online, a szeretett képével még negyvenszer, a jövőben.

A fentiek betartása etikailag és szakmailag kötelező, mert minősíti az alkotót és az intézményt, ahol készült, valamint a Mestert is.

ABSZTRAKT, ECSETTEL ÉS FESTŐKÉSSEL, KEZDŐKNEK IS KOSICZKI ZSUZSÁVAL! - AKRILTANFOLYAM - 2023. február 11-től

20000 Ft36000 Ft

A kurzusra való jelentkezés a kurzus megvásárlásával történik meg. A kurzuson való részvételi szándékodat 30% befizetésével erősítheted meg, így vásárláskor a teljes összegnek csak a 30%-át kérjük el.

 

Jelentkezés előtt mindenképpen olvasd el a bal oldali részvételi információkat!

MÁR AZ ÚJ HELYSZÍNEN!!!

Új címünk: 1076 Budapest, Garay u. 3.

IDŐPONT:

09:00- 14:00

MIRŐL SZÓL A TANFOLYAM:

A meghirdetett képek az oktató művész / Kosiczki Zsuzsanna/ saját alkotásai, nem másoljuk őket, hanem ezekből inspirálódva alkotjuk meg saját festményünket/

 

Tanfolyamunk főként azoknak szól, akik szeretnének eljutni arra a szintre, hogy önállóan, segítség is irányítás nélkül is tudjanak képet alkotni, a kompozíció szerkesztéstől kezdve a kivitelezésig. Az extra tanfolyam keretén belül, az absztrakt stílust fogjuk tanulni. A tanfolyam elvégzéséhez nem szükséges rajzi vagy festészeti alaptudás, ezeket most elsajátíthatod.

Festőművész oktatónk: Kosiczki Zsuzsanna

A 2 napos tanfolyamunk minden lépése egymásra épül. Csak úgy lehet megbontani, hogy az első napra jelentkezel, csak a második napra nem lehet, hiszen az első napon tanultak alapján készül a második napon a kép.

A KÖVETKEZŐKET FOGJUK TANULNI:

– Az Absztrakt, mint művészeti irányzat – művészettörténeti áttekintés

– Kompozíció

– Színharmóniák

– Különféle segédeszközök használata

– Az akrilfesték, mint médium

– Ecsetkezelési technikák

 

Szombaton megfestjük az első, önálló absztrakt festményt, lépésről lépésre. Festőművész oktatónk a résztvevőkkel együtt fest egy képet, minden lépést megmutatva, elmagyarázva. Figyelem! NEM másoljuk a meghirdetett képeket, azok csak illusztrációk, a tanfolyam célja, hogy saját absztraktot alkossunk!

 

A második napon az első napon tanultak alapján haladunk. Mit tartalmaz az ár a 2 napra? – minden szükséges anyagot biztosítunk ( festéket, festőalapot), kivéve az ecseteket és festőkést (ezeket megrendelheted, vagy hozhatod a saját ecseteidet, festőkéseidet is is)

– ruhavédő kötény használata

– festőállvány használata

– paletta

– papírtörlő

– hozzáférés az oktató videókhoz (ecsetkezelési videó, színkeverési videó, elméleti oktató anyag)

– 2 festmény elkészítése.

Amennyiben bármilyen akril vagy olaj tanfolyamból, legalább 1-1-et elvégzel, felvételt nyerhetsz az állandó festőiskolába, ahol már személyre szabott, haladó oktatásban részesülsz:

https://zsilipfestotanoda.com/halado-festoiskolak/allando-festoiskola-fecskes-beaval/

ÁRAK:

1 napra, minden szükséges anyaggal együtt (farost alap és festékek): 20 000 Ft

2 napra, minden szükséges anyaggal együtt ( farost alap és festékek): 36 000 Ft

 

Választható megvásárolható opciók:

Ecset szett: 2500 Ft

Festőkés: 1 500 Ft

 

TANFOLYAMAINKAT MINIMUM 6 FŐ JELENTKEZÉSE ESETÉN INDÍTJUK EL. AMENNYIBEN NEM JÖN ÖSSZE A MINIMUM LÉTSZÁM, ÉRTESÍTÜNK ÉS VÁLASZTHATSZ EGY MÁSIK TANFOLYAMOT.

VÉLEMÉNYEK RÓLUNK