TANFOLYAMAINKAT MINIMUM 6 FŐ JELENTKEZÉSE ESETÉN INDÍTJUK EL. AMENNYIBEN NEM JÖN ÖSSZE A MINIMUM LÉTSZÁM, ÉRTESÍTÜNK ÉS VÁLASZTHATSZ EGY MÁSIK IDŐPONTOT.

A kurzusra való jelentkezés a kurzus megvásárlásával történik meg. A kurzuson való részvételi szándékodat 30% befizetésével erősítheted meg, így vásárláskor a teljes összegnek csak a 30%-át kérjük el.

 

Jelentkezés előtt mindenképpen olvasd el a bal oldali részvételi információkat!

Tanfolyam helyszíne: 1076 Budapest, Garay u. 3.

A kurzusra való jelentkezés a kurzus megvásárlásával történik meg. A kurzuson való részvételi szándékodat 30% befizetésével erősítheted meg, így vásárláskor a teljes összegnek csak a 30%-át kérjük el. A befizetést bankkártyás fizetéssel a megrendelés leadásakor, vagy átutalással 3 napon belül rendezheted.
A fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat a megrendelés elküldése után fogod látni. A kurzuson való részvételt, a befizetések beérkezésének sorrendjében tudjuk biztosítani. A maradék 70%-ot, illetve a kurzushoz rendelt eszközök és kellékek árát a kurzus napján, félórával a kezdés előtt tudod rendezni a helyszínen készpénzben.

A kurzushoz kért opcionálisan rendelt eszközeidet/anyagaid kifizetése személyesen történik a tanfolyam megkezdése előtt.

Nagyon sajnálnánk, ha nem tudnál jönni, de ne aggódj, a pénzed nem veszik el, amennyiben legkésőbb 3 nappal /72 óra/ a kurzus kezdete előtt mondod le! Ha valamilyen okból nem tudsz részt venni a tanfolyamon, a befizetett összeget felhasználhatod a következő ugyanilyen foglalkozáson 1 HÓNAPON BELÜL!

Amennyiben 2 vagy 4 alkalmas tanfolyamra jelentkezel és 2 vagy 4 helyet foglalsz le a befizetéssel, úgy a befizetett foglalót csak ugyanennyi alkalomból, ugyanolyan tematikájú tanfolyam árából van lehetőség jóváírni.

Az új, pótlásra kiválasztott kurzust emailen jelezd nekünk az info@zsilipfestotanoda.com címen. Amennyiben a pótlásra lefoglalt időpontot is lemondod, további pótlásra nincs lehetőség. Azonban, ha nem mondod le legkésőbb 3 nappal /72 órával/ a kurzus kezdete előtt, a foglaló elveszik.

CSAK ÍRÁSBAN TUDUNK LEMONDÁST ELFOGADNI!
AZ AJÁNDÉKUTALVÁNYOKRA IS UGYANEZ ÉRVÉNYES!
PÉNZ VISSZAFIZETÉSÉRE NINCS LEHETŐSÉG!

Kedves festeni vágyó tanulóink!

 

Kérünk Titeket, hogy az alábbi sorokat figyelmesen olvassátok el és a Tanodában készült képek publikálásánál az alábbiak szerint járjatok el!

Minden, a tanodában készült festmény közzététele az alábbi szabályokkal történhet, legyen az online publikálás, kiállítás, magazinban megjelenés:

A festmény közzétételekor, a leírásban szerepelnie kell a következőknek: hol készült, mi a forráskép, és kinek az irányításával. Tehát, például egy Monsted festmény másolatakor: Téli táj, Peder Monsted festménye alapján, készült a Gasztonyi Kálmán festőiskolában, tanulmánykép.

Vagy: Virág csendélet pipacsokkal, készült a Zsilip festőtanodában, Emerico Toth festménye alapján, tanulmánykép.

Ez elsősorban a Ti védelmeteket szolgálja.

Amennyiben ezen adatok nem szerepelnek a közzétételkor, és egy galéria, vagy műkritikus, vagy éppen csak egy tájékozottabb nézőközönség szembe találkozik egy ilyen festménnyel, melynek ismeri a forrását, viszont nincs megjelölve a képnél, úgy elkönyvelhetnek benneteket, mint olyan festőket, aki a festészeti etika legalapvetőbb szabályait sem tartják be. Ez, egy galéria, vagy műkritikus esetében akár végzetes is lehet, a jövő szempontjából.

Amennyiben a festmény értékesítésre kerül, úgy, etikailag kötelességünk tájékoztatni a vásárlót, hogy egyedi művet, saját elképzelés utáni festményt vásárol-e, vagy szembetalálkozhat-e online, a szeretett képével még negyvenszer, a jövőben.

A fentiek betartása etikailag és szakmailag kötelező, mert minősíti az alkotót és az intézményt, ahol készült, valamint a Mestert is.

Ókori görög állatfejes ivókürt készítése – 4. PROGRAM

49000 Ft

Részletfizetési lehetőséget biztosítunk az alábbiak szerint:

  1. részlet a foglaló utalása
  2. részlet első alkalommal a helyszínen
  3. részlet negyedik alkaommal a helyszínen

Fedezd fel a kézművesség és a kerámia művészetének varázslatos világát új képzőművészeti programjainkon, amelyeket a neves kerámikus, ötvös, restaurátor, kutató és tanár, Véninger Péter vezet. Péter nemcsak hogy a Szépművészeti Múzeum kerámiaszakkörét vezette évekig, de széleskörű szakmai tapasztalatával és szenvedélyével inspirálja majd a jövő művészeit.

 

Programjaink során bepillantást nyerhetsz az ősi civilizációk kerámiaművészetébe, és elsajátíthatod azokat a technikákat, amelyekkel saját, egyedi alkotásokat hozhatsz létre.

 

Válaszd a hozzád legközelebb álló témát, bármelyik programon részt vehetsz bármikor.

Mindegyik programhoz választhatsz délelőtti vagy délutáni foglalkozásaink közül.

4. PROGRAM

Ókori görög állatfejes ivókürt készítése (4 alkalom)

 

Fedezd fel az ókori görög mitológiai állatok világát, és alkoss állatfejes ivókürtöket, melyekkel bepillantást nyerhetsz az ősi rituálékba és ünnepekbe.

 

Ókori görög állatfejes ,,letehetetlen” ivókürt készítése és saját tervezésű …. 4 alkalom

Mi fog történni a 4 alkalommal:

 

  1. alkalom az állatfej elkészítése.
  2. alkalom az edényrész elkészítése, összedolgozás, retusálás.
  3. alkalom saját tervezésű ivóedény állatfejének elkészítése.
  4. alkalom saját tervezésű edény ,,edény részének” elkészítése, összedolgozás, retusálás.

Sok izgalmas edényformát ismerünk az ókori görögöktől. De talán egy sem olyan változatos, mint a rhytón (e: rütón). Lakomakellék. Az edény maga valamilyen állatfej, ami egyfülű edényként folytatódik. Ábrázolhat lovat, griffet, kost, őzet stb. Az ivókürtöt teljes egészében magunk készítjük el présformák használata nélkül, ezért a tárgyunk garantáltan egyedi lesz. Ez a feladat azoknak javasolt, akik már kicsit gyakorlottabbak.

 

Minden szükséges anyagot és eszközt biztosítunk.

Az elkészült alkotásokat égetés után hazaviheted, az a Te tulajdonod.

4. PROGRAM IDŐPONTJAI (az alábbi csoportok közül választhatsz.)

Estleges időpont változtatás jogát fenntartjuk!

 

A csoportok közötti átjárhatóságot biztosítjuk, tehát ha Te a délelőtti időpontra jelentkeztél, de egyik héten csak délután tudsz jönni, annak nincs akadálya.

 

Délelőtti csoport, péntek:

Időpontok még szervezés alatt.

Délutáni csoport, szerda:

Időpontok még szervezés alatt.

VÉLEMÉNYEK RÓLUNK

Add meg itt a címsor szövegét