TANFOLYAMAINKAT MINIMUM 6 FŐ JELENTKEZÉSE ESETÉN INDÍTJUK EL. AMENNYIBEN NEM JÖN ÖSSZE A MINIMUM LÉTSZÁM, ÉRTESÍTÜNK ÉS VÁLASZTHATSZ EGY MÁSIK IDŐPONTOT.

A kurzusra való jelentkezés a kurzus megvásárlásával történik meg. A kurzuson való részvételi szándékodat 30% befizetésével erősítheted meg, így vásárláskor a teljes összegnek csak a 30%-át kérjük el.

 

Jelentkezés előtt mindenképpen olvasd el a bal oldali részvételi információkat!

Tanfolyam helyszíne: 1076 Budapest, Garay u. 3.

A kurzusra való jelentkezés a kurzus megvásárlásával történik meg. A kurzuson való részvételi szándékodat 30% befizetésével erősítheted meg, így vásárláskor a teljes összegnek csak a 30%-át kérjük el. A befizetést bankkártyás fizetéssel a megrendelés leadásakor, vagy átutalással 3 napon belül rendezheted.
A fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat a megrendelés elküldése után fogod látni. A kurzuson való részvételt, a befizetések beérkezésének sorrendjében tudjuk biztosítani. A maradék 70%-ot, illetve a kurzushoz rendelt eszközök és kellékek árát a kurzus napján, félórával a kezdés előtt tudod rendezni a helyszínen készpénzben.

A kurzushoz kért opcionálisan rendelt eszközeidet/anyagaid kifizetése személyesen történik a tanfolyam megkezdése előtt.

Nagyon sajnálnánk, ha nem tudnál jönni, de ne aggódj, a pénzed nem veszik el, amennyiben legkésőbb 3 nappal /72 óra/ a kurzus kezdete előtt mondod le! Ha valamilyen okból nem tudsz részt venni a tanfolyamon, a befizetett összeget felhasználhatod a következő ugyanilyen foglalkozáson 1 HÓNAPON BELÜL!

Amennyiben 2 vagy 4 alkalmas tanfolyamra jelentkezel és 2 vagy 4 helyet foglalsz le a befizetéssel, úgy a befizetett foglalót csak ugyanennyi alkalomból, ugyanolyan tematikájú tanfolyam árából van lehetőség jóváírni.

Az új, pótlásra kiválasztott kurzust emailen jelezd nekünk az info@zsilipfestotanoda.com címen. Amennyiben a pótlásra lefoglalt időpontot is lemondod, további pótlásra nincs lehetőség. Azonban, ha nem mondod le legkésőbb 3 nappal /72 órával/ a kurzus kezdete előtt, a foglaló elveszik.

CSAK ÍRÁSBAN TUDUNK LEMONDÁST ELFOGADNI!
AZ AJÁNDÉKUTALVÁNYOKRA IS UGYANEZ ÉRVÉNYES!
PÉNZ VISSZAFIZETÉSÉRE NINCS LEHETŐSÉG!

Kedves festeni vágyó tanulóink!

 

Kérünk Titeket, hogy az alábbi sorokat figyelmesen olvassátok el és a Tanodában készült képek publikálásánál az alábbiak szerint járjatok el!

Minden, a tanodában készült festmény közzététele az alábbi szabályokkal történhet, legyen az online publikálás, kiállítás, magazinban megjelenés:

A festmény közzétételekor, a leírásban szerepelnie kell a következőknek: hol készült, mi a forráskép, és kinek az irányításával. Tehát, például egy Monsted festmény másolatakor: Téli táj, Peder Monsted festménye alapján, készült a Gasztonyi Kálmán festőiskolában, tanulmánykép.

Vagy: Virág csendélet pipacsokkal, készült a Zsilip festőtanodában, Emerico Toth festménye alapján, tanulmánykép.

Ez elsősorban a Ti védelmeteket szolgálja.

Amennyiben ezen adatok nem szerepelnek a közzétételkor, és egy galéria, vagy műkritikus, vagy éppen csak egy tájékozottabb nézőközönség szembe találkozik egy ilyen festménnyel, melynek ismeri a forrását, viszont nincs megjelölve a képnél, úgy elkönyvelhetnek benneteket, mint olyan festőket, aki a festészeti etika legalapvetőbb szabályait sem tartják be. Ez, egy galéria, vagy műkritikus esetében akár végzetes is lehet, a jövő szempontjából.

Amennyiben a festmény értékesítésre kerül, úgy, etikailag kötelességünk tájékoztatni a vásárlót, hogy egyedi művet, saját elképzelés utáni festményt vásárol-e, vagy szembetalálkozhat-e online, a szeretett képével még negyvenszer, a jövőben.

A fentiek betartása etikailag és szakmailag kötelező, mert minősíti az alkotót és az intézményt, ahol készült, valamint a Mestert is.

Korai és késői görög szoborkészítés – 6. PROGRAM

49000 Ft

Részletfizetési lehetőséget biztosítunk az alábbiak szerint:

  1. részlet a foglaló utalása
  2. részlet első alkalommal a helyszínen
  3. részlet negyedik alkaommal a helyszínen

Fedezd fel a kézművesség és a kerámia művészetének varázslatos világát új képzőművészeti programjainkon, amelyeket a neves kerámikus, ötvös, restaurátor, kutató és tanár, Véninger Péter vezet. Péter nemcsak hogy a Szépművészeti Múzeum kerámiaszakkörét vezette évekig, de széleskörű szakmai tapasztalatával és szenvedélyével inspirálja majd a jövő művészeit.

 

Programjaink során bepillantást nyerhetsz az ősi civilizációk kerámiaművészetébe, és elsajátíthatod azokat a technikákat, amelyekkel saját, egyedi alkotásokat hozhatsz létre.

 

Válaszd a hozzád legközelebb álló témát, bármelyik programon részt vehetsz bármikor.

Mindegyik programhoz választhatsz délelőtti vagy délutáni foglalkozásaink közül.

6. PROGRAM

Korai és késői görög szoborkészítés (4 alkalom)

Ismerd meg a görög szobrászat fejlődését a korai archaikus időktől a késő klasszikus korszakig, és sajátítsd el a szoborkészítés alapjait.

 

Mi fog történni a 4 alkalommal:

Kb. arasznyi méretű archaikus és hellenisztikus szobrokat készítünk.

1. és 2. alkalom: Persephoné (túlvilág istennője) trónon ülő alakja.

3. és 4. alkalom ,,tanagra” szobor készítése.

 

Az egyiptomi halottas könyv közismert. De kevesen tudják, hogy mit hittek az ókori görögök a túlvilágról. Még kevésbé ismert, hogy több olyan szentélyt is feltártak, amelyekben túlvilághoz kötődő rítusok zajlottak, és fennmaradt egy aranylemezbe írt orfikus szöveg is. A foglalkozás során olyan istennő szobrot készítünk, mint amiket az ókori görögök is készítettek.

 

Minden szükséges anyagot és eszközt biztosítunk.

Az elkészült alkotásokat égetés után hazaviheted, az a Te tulajdonod.

6. PROGRAM IDŐPONTJAI (az alábbi csoportok közül választhatsz.)

Estleges időpont változtatás jogát fenntartjuk!

 

A csoportok közötti átjárhatóságot biztosítjuk, tehát ha Te a délelőtti időpontra jelentkeztél, de egyik héten csak délután tudsz jönni, annak nincs akadálya.

 

Délelőtti csoport, péntek:

Időpontok még szervezés alatt.

Délutáni csoport, szerda:

Időpontok még szervezés alatt.

VÉLEMÉNYEK RÓLUNK

Add meg itt a címsor szövegét