AKRIL ES OLAJ FESTŐTÁBOR FECSKES BEA ÉS KOSICZKY ZSUZSA FESTŐMŰVÉSZEKKEL, SZLOVÁKIÁBAN

Hotel*** Plauter Kúria

ÁR: 230 000 Ft

5 nap, 4 éjszaka félpanzióval, oktatással együtt, anyag nélkül

Az ár tartalmazza az idegenforgalmi adót és az Áfát is!

A festőtáborba szeretettel várjuk egyaránt az akrillal és olajjal festő tanítványokat is.

 

A plain air, azaz szabadban festés az egyik legizgalmasabb és egyben legnagyobb kihívásokat rejtő technika, hiszen a fények változnak, a körülmények egyediek, de a legnagyobb tudást ezekből a tapasztalatokból lehet megszerezni.

Táborainkban nem csak a festés jelent igazi kikapcsolódást, hiszen ezek azok az alkalmak, amikor minőségi időt tudunk eltölteni festőtársainkkal, barátságok születnek és magáról a festésről is, bővebb információkat, tudást lehet szerezni.

 

A tábor egész ideje alatt a festőművész oktatók segítenek a témaválasztásban, a kivitelezésben, a tábor végén a képek kiértékelésével, illetve további tanácsokkal.

A táborra való jelentkezés a tábor megvásárlásával történik meg. A táboron való részvételi szándékodat 20% befizetésével erősítheted meg, így vásárláskor a teljes összegnek csak a 20%-át kérjük el.

AZ ELŐLEG UTALÁSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓKAT VISSZAIGAZOLÓ E-MAILÜNKBEN FOGOD MEGKAPNI, EZÉRT AZ UTALÁST CSAK A VISSZAIGAZOLÁSUNK UTÁN TELJESÍTSD!

Az anyagigényeket kérjük előre jelezni, akár e-mailben vagy a webshopban, ugyanis a helyszínen csak nagyon korlátozottan lesz lehetőség anyag vásárlásra!

 

 • A táborban mindenki a saját anyagával dolgozik, a helyszínen festékosztogatásra nincs lehetőség. Amennyiben semmilyen anyaggal nem rendelkezel, akkor az alábbi opciók közül válogathatsz:

  Az árak tartalmazzák az Áfát!

Amennyiben a meghirdetett táborainkból kettőre jelentkezik, akkor az olcsóbbik tábor részvételi díjából 10% kedvezményt adunk!

A Hotel*** Plauter Kúria a felvidéki Nagymegyeren (Veľký Meder) egy igazi idilli környezetben található a város szívében, mégis távol a világ zajától. A szálloda jól megközelíthető, valamint ingyenes parkolási lehetőséget biztosít.

A város Győrtől 20 kilométerre, Dunaszerdahelytől 20 kilométerre, Komáromtól 35 kilométerre található. A kúria az igazi régmúlt időket idézi, korhű berendezéssel, parkkal és a hozzá tartozó kis gazdasággal, ami önmagában is egy turisztikai látványosság. A 35 000 m2 kialakított parkban a vendégek megcsodálhatják a lovasudvart, halastavat. A sportpályákon bármely korosztály kedve szerint hódolhat imádott hobbijának. Aki nem szeretné aktívan tölteni szabadidejét egy hideg koktél társaságában kültéri medence partján élvezheti a napsütést.

https://www.plauterkuria.sk/hu/

 • Első nap: érkezés, szállás elfoglalása, majd bemutatkozás, és festés, vacsoráig. Vacsora után beszélgetés, ismerkedés
 • Második nap: reggeli után festés a szabadban, 13h-ig, majd szünet 15h-ig /szabadidős foglalkozás, pihenés, strandolás/, majd a vacsoráig festés. Vacsora után elméleti oktatás: színtan, aranymetszés, kompozíciószerkesztés, háromszögelés (amennyiben a technikai körülmények lehetővé teszik, akkor vetítéssel). Utána, igény szerint, társalgás, beszélgeté
 • Harmadik nap: reggeli után festés a szabadban, 13h-ig, majd szünet 15h-ig /szabadidős foglalkozás, pihenés, strandolás/, majd a vacsoráig festés. Vacsora után, igény szerint elméleti oktatás: művészettörténeti áttekintés
 • Negyedik nap: reggeli után festés a szabadban, 13h-ig, majd szünet 15h-ig /szabadidős foglalkozás, pihenés, strandolás/, majd a vacsoráig festés. Napközben különféle ecsetkezelési technikákat ismerünk meg, száraz ecset technika, oszlatás, színátmenetek festése, ágfestés, pasztózus festés, lazúrozás. Vacsora után, igény szerint elméleti oktatás: hogyan gyakoroljuk a színkeverést otthon, festmények lakkozá
 • Ötödik nap: reggeli után a szobák elhagyása, de lesz lehetőség kora délutánig festeni a parkban, így aki szeretne, festhet még egy utolsó A táborban készült festmények kiértékelése is ekkor történik meg.

Végig, a tábor egész ideje alatt, lesz lehetőség kipróbálni magatokat egyéb technikákban is: akit érdekel, tanulhat absztraktot, kubizmust. Ez nem kötelező, de amennyiben valakit izgat az absztrakt és a kubizmus világa, lesz lehetősége alapismereteket szereznie róluk.

 

Bár a jelentkezési létszám limitált, és a táborvezető művész rutinos, mellette lesz egy további oktató is, hogy mindenki a megfelelő instrukciókat megkapja.

 

Amennyiben a meghirdetett táborainkból kettőre jelentkezik, akkor az olcsóbbik tábor részvételi díjából 10% kedvezményt adunk!

 

„Fecskés Bea vagyok, festő, művészeti manager és festés oktató. Elsősorban az olaj és akril a médiumom, de néha kirándulgatok az akvarell légies, bájos világába is. Szeretem feszegetni a határokat, alkalmanként felrúgni a festészeti szabályokat, színharmóniákkal manipulálni. Legyen szó akár absztraktról, vagy realizmusról, mindig keresem azt a plusz, megfoghatatlan apró részletet, amitől felkapja a szemlélő a fejét, vagy elmosolyodik, esetleg meghökken. Szeretem az egész folyamatot, a kigondolástól a megvalósuláson keresztül, addig a pontig, amíg a kép megtalálja a gazdáját. Azon szerencsések közé tartozom, akinek a munkája az, amit a legjobban szeret csinálni.

 

Kosiczky Zsuzsa vagyok a Zsilip Art Center művészeti iskola megálmodója és alapítója, vezetője.

Dolgozom akrillal, olajjal és pasztellel is, valamint tanfolyamokat is tartok az iskolában és táborokban is.

Az iskola létrehozásával elsődleges célom volt, hogy valódi tudást tudjunk adni minden alkotni vágyónak.

Ehhez nyújtunk mi segítséget és mindenkit végig vezetünk ezen az úton, aki hozzánk jön.

/fotó a művészeinknél/

 • Kezdők jelentkezését is várjuk. 
  Minden résztvevőnek hozzáférést biztosítunk egy online, videós oktatóanyaghoz, ami az olajfestészet elméletét-, anyagait és eszközeit mutatja be.
 • A táborban a saját eszközeidet fogod használni.

  \\akril- és, vagy olajfestékek, ecsetmosó edény, grafit ceruza, ecsetek, nedves törlő, tábori állvány, vászon-farost.\\

 • Amennyiben kísérővel érkeznél, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Olaj kezdőcsomag:

Pannoncolor olajfesték készlet, angolvörös akril,  7-8 db ecset (ágfestő, oszlató, műszálas laposecsetek), petróleum, 2 db festővászon (40×50-es, 40×60-as), 3 db alapozott farost (2 db 40×50, 1 db 40×60), mosószappan

Akril kezdőcsomag:

Pannoncolor akrilfesték készlet, angolvörös akril, 6 db ecset (ágfestő, műszálas laposecsetek), , 2 db festővászon (40×50-es, 40×60-as), 3 db alapozott farost (2 db 40×50, 1 db 40×60)

 

Megjegyzés: a csomagok NEM tartalmazzák a tábori festőállványt!

A helyedet 30% foglaló befizetésével erősítheted meg, így vásárláskor a teljes összegnek csak a 30%-át kérjük el.  A befizetést bankkártyás fizetéssel a megrendelés leadásakor, vagy átutalással 3 napon belül rendezheted. A fennmaradó összeget a helyszínen tudod rendezni készpénzben.

 

LEMONDÁS!

Nagyon sajnálnánk ha nem tudnál jönni, de ne aggódj, a pénzed nem veszik el, amennyiben legkésőbb 30nappal a tábor kezdete előtt mondod le! Ha valamilyen okból nem tudsz részt venni a táborban, a befizetett összeget felhasználhatod a következő 3 HÓNAPON BELÜL, tanfolyamra vagy termékekre is. Azonban ha nem mondod le legkésőbb 30 nappal a tábor kezdete előtt, a foglaló elveszik.

 

CSAK ÍRÁSBAN TUDUNK LEMONDÁST ELFOGADNI! AZ AJÁNDÉK UTALVÁNYOKRA IS UGYANEZ ÉRVÉNYES. PÉNZ VISSZAFIZETÉSÉRE NINCS LEHETŐSÉG.

 

 

Mit nyújt a festőtáborunk?