AKRIL ÉS OLAJ FESTŐTÁBOR FECSKÉS BEA FESTŐMŰVÉSSZEL, AZ EXCLUZÍV PRÓNAY KASTÉLYBAN

– PRÓNAY BALANCE SPA –

ÁR: 281 000 Ft

SZÉP KÁRTYA ELFOGADÓ HELY!

5 nap, 4 éjszaka (svédasztalos reggeli, egy főétel ebédre, svédasztalos vacsora), oktatással együtt, anyag nélkül

Az ár tartalmazza az idegenforgalmi adót és az Áfát is!

A festőtáborba szeretettel várjuk egyaránt az akrillal és olajjal festő tanítványokat is, akár kezdő, akár haladó.

 

A plain air, azaz szabadban festés az egyik legizgalmasabb és egyben legnagyobb kihívásokat rejtő technika, hiszen a fények változnak, a körülmények egyediek, de a legnagyobb tudást ezekből a tapasztalatokból lehet megszerezni.

 

Táborainkban nem csak a festés jelent igazi kikapcsolódást, hiszen ezek azok az alkalmak, amikor minőségi időt tudunk eltölteni festőtársainkkal, barátságok születnek és magáról a festésről is, bővebb információkat, tudást lehet szerezni.

 

A tábor egész ideje alatt a festőművész oktató segít a témaválasztásban, a kivitelezésben, a tábor végén a képek kiértékelésével, illetve további tanácsokkal.

A táborra való jelentkezés a tábor megvásárlásával történik meg. A táboron való részvételi szándékodat 30% befizetésével erősítheted meg, így vásárláskor a teljes összegnek csak a 30%-át kérjük el.

Az anyagigényeket kérjük előre jelezni, akár e-mailben vagy a webshopban, ugyanis a helyszínen csak nagyon korlátozottan lesz lehetőség anyag vásárlásra!

 

 • A táborban mindenki a saját anyagával dolgozik, a helyszínen festékosztogatásra nincs lehetőség. Amennyiben semmilyen anyaggal nem rendelkezel, akkor az alábbi opciók közül válogathatsz:

  Az árak tartalmazzák az Áfát!

Amennyiben a meghirdetett táborainkból kettőre jelentkezik, akkor az olcsóbbik tábor részvételi díjából 10% kedvezményt adunk!

Alsópetény Nyugat-Nógrád egy eldugott kis szegletében a Cserhát lábánál, Budapesttől 50 km-re található. Sokaknak ismeretlen ez a vidék, de ha egyszer megérzik az itteni illatokat, hallják a madarak csicsergését, biztosan visszavágynak. A műemlék épületegyüttes megvásárlásának és a műemléki szempontok maximális figyelembe vételével történt felújításnak az értékmentés mellett az ingatlan rendezvényhelyszínként való üzemeltetése volt a cél. 

A PRÓNAY BALANCE SPA Alsópetényben, a Prónay-kastély területén kapott helyet. A Cserhát meseszép dombjai között fekvő község és varázslatos környéke, valamint a kastélyt körülölelő kert ideális hely mindazoknak, akik egy kis feltöltődésre vágynak.

 

https://www.pronaykastely.hu/

 

 • Első nap: érkezés, szállás elfoglalása, majd bemutatkozás, és festés, vacsoráig. Vacsora után beszélgetés, ismerkedés, a wellness részleg felfedezése, medencézés, szaunázás, jacuzzizás
 • Második nap: reggeli után festés a szabadban, 13h-ig, majd szünet 15h-ig /szabadidős foglalkozás, pihenés, strandolás/, majd a vacsoráig festés. Vacsora után elméleti oktatás, annak, aki igényt tart rá: színtan, aranymetszés, kompozíciószerkesztés, háromszögelés (amennyiben a technikai körülmények lehetővé teszik, akkor vetítéssel). Utána, igény szerint, társalgás, beszélgetés, medencézés, szaunázás, jacuzzizás
 • Harmadik nap: reggeli után festés a szabadban, 13h-ig, majd szünet 15h-ig /szabadidős foglalkozás, pihenés, strandolás/, majd a vacsoráig festés. Vacsora után elméleti oktatás: művészettörténeti áttekintés
 • Negyedik nap: reggeli után festés a szabadban, 13h-ig, majd szünet 15h-ig /szabadidős foglalkozás, pihenés, strandolás/, majd a vacsoráig festés. Napközben különféle ecsetkezelési technikákat ismerünk meg, száraz ecset technika, oszlatás, színátmenetek festése, ágfestés, pasztózus festés, lazúrozás. Vacsora után elméleti oktatás, annak, aki igényt tart rá: hogyan gyakoroljuk a színkeverést otthon, festmények lakkozáUtána, igény szerint, társalgás, beszélgetés, medencézés, szaunázás, jacuzzizás
 • Ötödik nap: reggeli után a szobák elhagyása, de lesz lehetőség kora délutánig festeni a parkban, így aki szeretne, festhet még egy utolsó A táborban készült festmények kiértékelése is ekkor történik meg.

Végig, a tábor egész ideje alatt, lesz lehetőség kipróbálni magatokat egyéb technikákban is: akit érdekel, tanulhat absztraktot, kubizmust. Ez nem kötelező, de amennyiben valakit izgat az absztrakt és a kubizmus világa, lesz lehetősége alapismereteket szereznie róluk.

 

Bár a jelentkezési létszám limitált, és a táborvezető művész rutinos, mellette lesz egy további oktató is, hogy mindenki a megfelelő instrukciókat megkapja.

„Fecskés Bea vagyok, festő, művészeti manager és festés oktató. Elsősorban az olaj és akril a médiumom, de néha kirándulgatok az akvarell légies, bájos világába is. Szeretem feszegetni a határokat, alkalmanként felrúgni a festészeti szabályokat, színharmóniákkal manipulálni. Legyen szó akár absztraktról, vagy realizmusról, mindig keresem azt a plusz, megfoghatatlan apró részletet, amitől felkapja a szemlélő a fejét, vagy elmosolyodik, esetleg meghökken. Szeretem az egész folyamatot, a kigondolástól a megvalósuláson keresztül, addig a pontig, amíg a kép megtalálja a gazdáját. Azon szerencsések közé tartozom, akinek a munkája az, amit a legjobban szeret csinálni.

 • Kezdők jelentkezését is várjuk. 
  Minden résztvevőnek hozzáférést biztosítunk egy online, videós oktatóanyaghoz, ami az olajfestészet elméletét-, anyagait és eszközeit mutatja be.
 • A táborban a saját eszközeidet fogod használni.

  \\akril- és, vagy olajfestékek, ecsetmosó edény, grafit ceruza, ecsetek, nedves törlő, tábori állvány, vászon-farost.\\

 • Amennyiben kísérővel érkeznél, vedd fel velünk a kapcsolatot!
 • Amennyiben a meghirdetett táborainkból kettőre jelentkezik, akkor az olcsóbbik tábor részvételi díjából 10% kedvezményt adunk!

Olaj kezdőcsomag:

Pannoncolor olajfesték készlet, angolvörös akril,  7-8 db ecset (ágfestő, oszlató, műszálas laposecsetek), petróleum, 2 db festővászon (40×50-es, 40×60-as), 3 db alapozott farost (2 db 40×50, 1 db 40×60), mosószappan

Akril kezdőcsomag:

Pannoncolor akrilfesték készlet, angolvörös akril, 6 db ecset (ágfestő, műszálas laposecsetek), , 2 db festővászon (40×50-es, 40×60-as), 3 db alapozott farost (2 db 40×50, 1 db 40×60)

 

Megjegyzés: a csomagok NEM tartalmazzák a tábori festőállványt!

A helyedet 30% foglaló befizetésével erősítheted meg, így vásárláskor a teljes összegnek csak a 30%-át kérjük el.  A befizetést bankkártyás fizetéssel a megrendelés leadásakor, vagy átutalással 3 napon belül rendezheted. A fennmaradó összeget a helyszínen tudod rendezni készpénzben.

 

LEMONDÁS!

Nagyon sajnálnánk ha nem tudnál jönni, de ne aggódj, a pénzed nem veszik el, amennyiben legkésőbb 30nappal a tábor kezdete előtt mondod le! Ha valamilyen okból nem tudsz részt venni a táborban, a befizetett összeget felhasználhatod a következő 3 HÓNAPON BELÜL, tanfolyamra vagy termékekre is. Azonban ha nem mondod le legkésőbb 30 nappal a tábor kezdete előtt, a foglaló elveszik.

 

CSAK ÍRÁSBAN TUDUNK LEMONDÁST ELFOGADNI! AZ AJÁNDÉK UTALVÁNYOKRA IS UGYANEZ ÉRVÉNYES. PÉNZ VISSZAFIZETÉSÉRE NINCS LEHETŐSÉG.

 

 

Mit nyújt a festőtáborunk?