google-site-verification=52WF2lJcOch4xZP4oAjyIoGSCeSgxRAPSnTQNOL1aPw

Tanfolyamunk főként azoknak szól, akik szeretnének eljutni arra a szintre, hogy önállóan, segítség is irányítás nélkül is tudjanak képet alkotni, a kompozíció szerkesztéstől kezdve a kivitelezésig.
Festőművész oktatónk: Fecskés Beáta

Az első napon, délelőtt, főként elméleti és gyakorlati oktatás zajlik, jegyzeteléssel, gyakorlással.

Kezdőknek mindenképpen javasoljuk a teljes tanfolyam elvégzését, illetve, ha valaki mégis megbontaná, akkor csak saját felelősségre, hiszen a második napon már nem ismételjük meg az első napon tanultakat.

IDŐPONTOK ÉS KÉPMÉRETEK:

2022. február 19., szombat – 9,00 – 15,00  –  40×40
2022. február 20., vasárnap – 9,00- 15,00  –  50×40

  • Aranymetszés szabályai
  • Kompozíció szerkesztés, háromszögelés
  • Az akrilfesték, mint médium
  • 3D látvány kialakítása

Délután a klasszikus réteges festés szabályai szerint, megfestjük a meghirdetett tájképet, lépésről lépésre. Festőművész oktatónk a résztvevőkkel együtt festi a képet, minden lépést megmutatva, elmagyarázva.

A második napon az első napon tanultak alapján haladunk, és egy új technikát is megtanulunk, pl., festőkés használata, struktúra építés, aranyozás stb. Hogy melyik új technika lesz az adott nap témája, az a megfestendő képtől, és az oktató művésztől függ, nem választható.

A tanfolyam nem megbontható!

Amennyiben a 4 alapképzésből (csendélet, tájkép, épületek, emberábrázolás), legalább 1-1-et elvégzel, felvételt nyerhetsz az állandó festőiskolába, ahol már személyre szabott, haladó oktatásban részesülsz.