AKVARELL ÉS RAJZTÁBOR ZSÓKA LÁSZLÓ FESTŐMŰVESSZEL, SZLOVÁKIÁBAN A PLAUTER KÚRIÁBAN

Hotel*** Plauter Kúria

ÁR: 150 000 Ft

3 nap, 2 éjszaka szállás félpanzióval /reggeli, vacsora/, oktatással együtt, anyag nélkül

Az ár tartalmazza az idegenforgalmi adót és az Áfát is!

A plain air, azaz szabadban festés az egyik legizgalmasabb és egyben legnagyobb kihívásokat rejtő technika, hiszen a fények változnak, a körülmények egyediek, de a legnagyobb tudást ezekből a tapasztalatokból lehet megszerezni. Akit inkább a rajzolás érdekel, annak rajz feladatokat ad a táborvezető művész.

 

Táborainkban nem csak a festés jelent igazi kikapcsolódást, hiszen ezek azok az alkalmak, amikor minőségi időt tudunk eltölteni festőtársainkkal, barátságok születnek és magáról a festésről is, bővebb információkat, tudást lehet szerezni.

 

A tábor egész ideje alatt a festőművész oktató segít a témaválasztásban, a kivitelezésben, a tábor végén a képek kiértékelésével, illetve további tanácsokkal.

A táborra való jelentkezés a tábor megvásárlásával történik meg. A táboron való részvételi szándékodat 30% befizetésével erősítheted meg, a maradék összeg kifizetése a helyszínen fizetendő.

Az akvarellhez a táborvezető művész minden anyagot és eszközt biztosít.

 

Az anyagigényeket kérjük előre jelezni, akár e-mailben vagy a webshopban, ugyanis a helyszínen csak nagyon korlátozottan lesz lehetőség anyag vásárlásra!

 

  • Az árak tartalmazzák az Áfát! (Jelen rendelésnél a termékek árának 30%-át kérjük el foglalóként. A maradék helyszínen fizetendő készpénzben.)

Mit nyújt a festőtáborunk?

A Hotel*** Plauter Kúria a felvidéki Nagymegyeren (Veľký Meder) egy igazi idilli környezetben található a város szívében, mégis távol a világ zajától. A szálloda jól megközelíthető, valamint ingyenes parkolási lehetőséget biztosít.

A város Győrtől 20 kilométerre, Dunaszerdahelytől 20 kilométerre, Komáromtól 35 kilométerre található. A kúria az igazi régmúlt időket idézi, korhű berendezéssel, parkkal és a hozzá tartozó kis gazdasággal, ami önmagában is egy turisztikai látványosság. A 35 000 m2 kialakított parkban a vendégek megcsodálhatják a lovasudvart, halastavat. A sportpályákon bármely korosztály kedve szerint hódolhat imádott hobbijának. Aki nem szeretné aktívan tölteni szabadidejét egy hideg koktél társaságában kültéri medence partján élvezheti a napsütést.

https://www.plauterkuria.sk/hu/

  • Első nap: érkezés, szállás elfoglalása, majd bemutatkozás, és festés/rajzolás, vacsoráig. Vacsora után beszélgetés, ismerkedés
  • Második nap: reggeli után festés/rajzolás a szabadban, 13h-ig, majd szünet 15h-ig /szabadidős foglalkozás, pihenés, strandolás/, majd a vacsoráig festés. Közben, a festés mellett, elméleti oktatás, kompozíció szerkesztés, színtan. Vacsora után, igény szerint, társalgás, beszélgetés.
  • Harmadik nap: reggeli után a szobák elhagyása, de lesz lehetőség kora délutánig festeni a parkban, így aki szeretne, festhet/rajzolhat még egy utolsót. A táborban készült festmények/rajzok kiértékelése is ekkor történik meg.

Bár a jelentkezési létszám limitált, és a táborvezető művész rutinos, mellette lesz egy további segítő is, hogy mindenki a megfelelő instrukciókat megkapja.

Festőművész oktatónk: ZSÓKA LÁSZLÓ

 

“Tíz évvel ezelőtt, húszévesen kezdtem el ismerkedni az akvarell technikával. Előtte leginkább tollal, szénnel és ceruzával dolgoztam, de mostanra a vízfestés a mindennapjaim része lett.

 

Első kiállításom Aszódon volt a Petőfi Múzeumban, majd később a budapesti Moha Kávéház/Godot Galéria is kiállította képeim. Ekkor döntöttem úgy, hogy felvételizek a Magyar Képzőművészeti Egyetem, festőművész szakjára, melyen 2021-ben diplomáztam. Időközben Angliában töltöttem egy hetet, ahol Alvaro Castagnet-el, az akvarellművészet legnagyobb alakjával festettem egy kurzuson belül.

 

Négy évvel ezelőtt meghívást kaptam a Negyedik Belgrádi Akvarell Biennáléra, illetve a Fabriano in Acquarello nemzetközi vízfestő találkozóra is. Ezt követően értem el harmadik helyezést a XXII. Országos Tájképfestészeti Biennálén, amely, a Hatvani Galériában került megrendezésre. Munkáim nem törekednek többnek látszani annál, mint amik. Akvarelljeim lényege a hangulat, a frissesség és a lendület. Az adott hely atmoszféráját a pigment és a víz közös munkája teremti meg.

Jelenleg vízfestői kurzusokat tartok Budapesten, illetve az ország számos területén.”

  • Kezdők jelentkezését is várjuk. 
  • Az akvarellhez a táborvezető művész minden anyagot és eszközt biztosít.

  • Amennyiben kísérővel érkeznél, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Cretacolor grafitceruza 2B-4B, 200 grammos Fabriano Artistico A3-as rajztömb, radír, gyurmaradír, szénrúd, maszkolószalag

A helyedet 30% foglaló befizetésével erősítheted meg.  A befizetést bankkártyás fizetéssel a megrendelés leadásakor, vagy átutalással 3 napon belül rendezheted. A fennmaradó összeget a helyszínen tudod rendezni készpénzben.

LEMONDÁS!

Nagyon sajnálnánk ha nem tudnál jönni, de ne aggódj, a pénzed nem veszik el, amennyiben legkésőbb 30nappal a tábor kezdete előtt mondod le! Ha valamilyen okból nem tudsz részt venni a táborban, a befizetett összeget felhasználhatod a következő 3 HÓNAPON BELÜL, tanfolyamra vagy termékekre is. Azonban ha nem mondod le legkésőbb 30 nappal a tábor kezdete előtt, a foglaló elveszik.

CSAK ÍRÁSBAN TUDUNK LEMONDÁST ELFOGADNI! AZ AJÁNDÉK UTALVÁNYOKRA IS UGYANEZ ÉRVÉNYES. PÉNZ VISSZAFIZETÉSÉRE NINCS LEHETŐSÉG.