AKVARELL FESTŐTÁBOR ZSÓKA LÁSZLÓ FESTŐMŰVÉSSZEL, SZLOVÁKIÁBAN A PLAUTER KÚRIÁBAN

Hotel*** Plauter Kúria

ÁR: 140 000 Ft

3 nap, 2 éjszaka félpanzióval, oktatással együtt, anyag nélkül

Az ár tartalmazza az idegenforgalmi adót és az Áfát is!

A plain air, azaz szabadban festés az egyik legizgalmasabb és egyben legnagyobb kihívásokat rejtő technika, hiszen a fények változnak, a körülmények egyediek, de a legnagyobb tudást ezekből a tapasztalatokból lehet megszerezni.

Táborainkban nem csak a festés jelent igazi kikapcsolódást, hiszen ezek azok az alkalmak, amikor minőségi időt tudunk eltölteni festőtársainkkal, barátságok születnek és magáról a festésről is, bővebb információkat, tudást lehet szerezni.

 

A tábor egész ideje alatt a festőművész oktatók segítenek a témaválasztásban, a kivitelezésben, a tábor végén a képek kiértékelésével, illetve további tanácsokkal.

A táborra való jelentkezés a tábor megvásárlásával történik meg. A táboron való részvételi szándékodat 20% befizetésével erősítheted meg, így vásárláskor a teljes összegnek csak a 20%-át kérjük el.

AZ ELŐLEG UTALÁSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓKAT VISSZAIGAZOLÓ E-MAILÜNKBEN FOGOD MEGKAPNI, EZÉRT AZ UTALÁST CSAK A VISSZAIGAZOLÁSUNK UTÁN TELJESÍTSD!

Az anyagigényeket kérjük előre jelezni, akár e-mailben vagy a webshopban, ugyanis a helyszínen csak nagyon korlátozottan lesz lehetőség anyag vásárlásra!

 

 • A táborban mindenki a saját anyagával dolgozik, a helyszínen festékosztogatásra nincs lehetőség. Amennyiben semmilyen anyaggal nem rendelkezel, akkor az alábbi opciók közül válogathatsz:

  Az árak tartalmazzák az Áfát!

Amennyiben a meghirdetett táborainkból kettőre jelentkezik, akkor az olcsóbbik tábor részvételi díjából 10% kedvezményt adunk!

A Hotel*** Plauter Kúria a felvidéki Nagymegyeren (Veľký Meder) egy igazi idilli környezetben található a város szívében, mégis távol a világ zajától. A szálloda jól megközelíthető, valamint ingyenes parkolási lehetőséget biztosít.

A város Győrtől 20 kilométerre, Dunaszerdahelytől 20 kilométerre, Komáromtól 35 kilométerre található. A kúria az igazi régmúlt időket idézi, korhű berendezéssel, parkkal és a hozzá tartozó kis gazdasággal, ami önmagában is egy turisztikai látványosság. A 35 000 m2 kialakított parkban a vendégek megcsodálhatják a lovasudvart, halastavat. A sportpályákon bármely korosztály kedve szerint hódolhat imádott hobbijának. Aki nem szeretné aktívan tölteni szabadidejét egy hideg koktél társaságában kültéri medence partján élvezheti a napsütést.

https://www.plauterkuria.sk/hu/

 • Első nap: érkezés, szállás elfoglalása, majd bemutatkozás, és festés, vacsoráig. Vacsora után beszélgetés, ismerkedés
 • Második nap: reggeli után festés a szabadban, 13h-ig, majd szünet 15h-ig /szabadidős foglalkozás, pihenés, strandolás/, majd a vacsoráig festés. Vacsora után, igény szerint, társalgás, beszélgetés.
 • Harmadik nap: reggeli után a szobák elhagyása, de lesz lehetőség kora délutánig festeni a parkban, így aki szeretne, festhet még egy utolsót. A táborban készült festmények kiértékelése is ekkor történik meg.

Bár a jelentkezési létszám limitált, és a táborvezető művész rutinos, mellette lesz egy további segítő is, hogy mindenki a megfelelő instrukciókat megkapja.

 

A tábor előtt közvetlenül, augusztus 6-10 között, Fecskés Bea festőművész akril és olajfestő tábora lesz, ugyanezen a helyszínen, így, aki együtt rendeli meg a két tábort, tehát maradna egész héten velünk, az 10% kedvezményt kap a két tábor részvételi árából, anyagok nélkül. Erről a táborról olvashatsz bővebben: ITT.

 

Festőművész oktatónk: ZSÓKA LÁSZLÓ

 

“Tíz évvel ezelőtt, húszévesen kezdtem el ismerkedni az akvarell technikával. Előtte leginkább tollal, szénnel és ceruzával dolgoztam, de mostanra a vízfestés a mindennapjaim része lett.

Első kiállításom Aszódon volt a Petőfi Múzeumban, majd később a budapesti Moha Kávéház/Godot Galéria is kiállította képeim. Ekkor döntöttem úgy, hogy felvételizek a Magyar Képzőművészeti Egyetem, festőművész szakjára, melyen 2021-ben diplomáztam. Időközben Angliában töltöttem egy hetet, ahol Alvaro Castagnet-el, az akvarellművészet legnagyobb alakjával festettem egy kurzuson belül.

 

Négy évvel ezelőtt meghívást kaptam a Negyedik Belgrádi Akvarell Biennáléra, illetve a Fabriano in Acquarello nemzetközi vízfestő találkozóra is. Ezt követően értem el harmadik helyezést a XXII. Országos Tájképfestészeti Biennálén, amely, a Hatvani Galériában került megrendezésre. Munkáim nem törekednek többnek látszani annál, mint amik. Akvarelljeim lényege a hangulat, a frissesség és a lendület. Az adott hely atmoszféráját a pigment és a víz közös munkája teremti meg.

Jelenleg vízfestői kurzusokat tartok Budapesten, illetve az ország számos területén.”

 • Kezdők jelentkezését is várjuk. 
 • A táborban a saját eszközeidet fogod használni.
  \\művész akvarell festék (tubusos, White Nights, Van Gogh, Winsor&Newton-Cottman vagy hasonló kvalitású), ecsetmosó edény, színkeverő paletta, grafit ceruza, akvarell ecsetek, maszkoló szalag, 300g hidegen préselt, savmentes, mould made akvarell papírok A4 és A3-as)\\
 • Amennyiben kísérővel érkeznél, vedd fel velünk a kapcsolatot!
 • Amennyiben a meghirdetett táborainkból kettőre jelentkezik, akkor az olcsóbbik tábor részvételi díjából 10% kedvezményt adunk!

 

Akvarell kezdőcsomag:

12 db-os akvarell művészfesték készlet, 3 db akvarell ecset, 300gr mould made, savmentes, hidegen préselt, vegán akvarell papírok (10 db), maszkoló szalag, ceruza, hordozó mappa

A rajztáblát a helyszínen biztosítjuk!

A helyedet 30% foglaló befizetésével erősítheted meg, így vásárláskor a teljes összegnek csak a 30%-át kérjük el.  A befizetést bankkártyás fizetéssel a megrendelés leadásakor, vagy átutalással 3 napon belül rendezheted. A fennmaradó összeget a helyszínen tudod rendezni készpénzben.

 

LEMONDÁS!

Nagyon sajnálnánk ha nem tudnál jönni, de ne aggódj, a pénzed nem veszik el, amennyiben legkésőbb 30nappal a tábor kezdete előtt mondod le! Ha valamilyen okból nem tudsz részt venni a táborban, a befizetett összeget felhasználhatod a következő 3 HÓNAPON BELÜL, tanfolyamra vagy termékekre is. Azonban ha nem mondod le legkésőbb 30 nappal a tábor kezdete előtt, a foglaló elveszik.

 

CSAK ÍRÁSBAN TUDUNK LEMONDÁST ELFOGADNI! AZ AJÁNDÉK UTALVÁNYOKRA IS UGYANEZ ÉRVÉNYES. PÉNZ VISSZAFIZETÉSÉRE NINCS LEHETŐSÉG.

 

 

Mit nyújt a festőtáborunk?