EXKLUZÍV OLAJ-AKRIL FESTŐTÁBOR

A Prónay – kastélyban

Fecskés Bea és Kosiczki Zsuzsa vezetésével

 

Festészet és wellness.

 

Ezen a pár napon, a gyönyörű Prónay kastély területén készülnek a festményeid. A kastély falain belül igazi kikapcsolódást és pihenést találsz; Az épületek között és az udvaron pedig inspirációt és kreatív kikapcsolódást. 19. századi környezet a 21. század kényelmével és igényeivel kiegészítve.

A táborra való jelentkezés a tábor megvásárlásával történik meg. A táboron való részvételi szándékodat 30% befizetésével erősítheted meg, így vásárláskor a teljes összegnek csak a 30%-át kérjük el.

Kísérővel érkezel?

A kastély borospincéjében lehetőség van 3 tételes borkóstolóra 3800 HUF/fő. Téged érdekel?

  Reset options

  A táborban szükséged lesz egy akril- és/vagy- olajkészletre, és egy festőállványra. Ezt megveheted a táborban- , vagy akár most is!

  A táborban kipróbálhatsz egyéb médiumokat is - ezekhez a helyszínen megveheted a szükséges kezdőszettet, vagy megrendelheted most is, ha nincs saját anyagod és eszközeid.

5 NAP, 4 ÉJSZAKA, Július 17-21-ig:
SZÁLLÁS+ étkezés/reggeli+vacsora
Oktatási díj, Anyag nélkül /átlagosan napi 7 óra oktatás/
 összesen: 160 000 Ft

 


6 NAP, 5 éjszakára, augusztus. 7-12-ig:

SZÁLLÁS + étkezés/reggeli+vacsora
+ Oktatási díj, Anyag nélkül /napi 7 óra oktatás/

 összesen: 195 000 Ft

 • Kezdők jelentkezését is várjuk. 
  Minden résztvevőnek hozzáférést biztosítunk egy online, videós oktatóanyaghoz, ami az olajfestészet elméletét-, anyagait és eszközeit mutatja be.
 • A táborban a saját eszközeidet fogod használni.

  Ezeket hozhatod magaddal, vagy  megveheted a helyszínen ahol minden anyag és eszköz elérhető lesz, ami szükséges lehet: festékek, vásznak, farostok, ecsetek, festőszer, petróleum, stb.

 • Utazás: egyénileg
 • Kísérőknek csak a szállás -étkezés fizetendő. Szobát a foglaltság függvényében tudunk biztosítani.
 • 1 ágyas elhelyezésre nincs lehetőség / csak ha marad szabad hely, ami nem valószínű/
 • Svédasztalos reggeli: (kézműves tejtermékek: joghurt, sajtok, kézműves vadfelvágottak: sonka és szalámi, rántotta, virsli, zöldség- gyümölcs, lekvár, croissant, bagett, kávé, tea)

  Fürdőház használat:
  5×10 m-es beltéri, ellenáramoltatós úszómedence, jakuzzi, szauna, gőzkabin és sókamra, nyugány, fürdőköntös Zárt parkoló, INGYENES! Wi-Fi internet csatlakozási lehetőség.
  svédasztalos vacsora ( leves, főétel, desszert, salátabár) 

A helyedet 30% foglaló befizetésével erősítheted meg, így vásárláskor a teljes összegnek csak a 30%-át kérjük el.  A befizetést bankkártyás fizetéssel a megrendelés leadásakor, vagy átutalással 3 napon belül rendezheted. 

A fenmaradó összeget a helyszínen tudod rendezni készpénzben.

 

LEMONDÁS!

Nagyon sajnálnánk ha nem tudnál jönni, de ne aggódj, a pénzed nem veszik el, amennyiben legkésőbb 30nappal a tábor kezdete előtt mondod le! Ha valamilyen okból nem tudsz részt venni a táborban, a befizetett összeget felhasználhatod a következő 3 HÓNAPON BELÜL, tanfolyamra vagy termékekre is. Azonban ha nem mondod le legkésőbb 30 nappal a tábor kezdete előtt, a foglaló elveszik.

 

CSAK ÍRÁSBAN TUDUNK LEMONDÁST ELFOGADNI! AZ AJÁNDÉK UTALVÁNYOKRA IS UGYANEZ ÉRVÉNYES. PÉNZ VISSZAFIZETÉSÉRE NINCS LEHETŐSÉG.

 

Prónay-kastély Budapesthez és a repülőtérhez közel, Alsópetény főutcájában, a templomdombbal átellenben található. A Prónay Balance Spa Alsópetényben, a Prónay-kastély területén kapott helyet.

A kastélyépületekkel harmonizáló szállodai szárnyban lesz az elhelyezés, ahol kényelmes kétágyas, saját fürdőszobás szobák várják a vendégeiket.

 

Nézz körül a szálloda honlapján: pronaybalancespa.hu