A kurzusra való jelentkezés a kurzus megvásárlásával történik meg. A kurzuson való részvételi szándékodat 30% befizetésével erősítheted meg, így vásárláskor a teljes összegnek csak a 30%-át kérjük el. A befizetést bankkártyás fizetéssel a megrendelés leadásakor, vagy átutalással 3 napon belül rendezheted.
A fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat a megrendelés elküldése után fogod látni. A kurzuson való részvételt, a befizetések beérkezésének sorrendjében tudjuk biztosítani. A maradék 70%-ot, illetve a kurzushoz rendelt eszközök és kellékek árát a kurzus napján, félórával a kezdés előtt tudod rendezni a helyszínen készpénzben.

A kurzushoz kért opcionálisan rendelt eszközeidet/anyagaid kifizetése személyesen történik a tanfolyam megkezdése előtt.

Nagyon sajnálnánk, ha nem tudnál jönni, de ne aggódj, a pénzed nem veszik el, amennyiben legkésőbb 3 nappal /72 óra/ a kurzus kezdete előtt mondod le! Ha valamilyen okból nem tudsz részt venni a tanfolyamon, a befizetett összeget felhasználhatod a következő ugyanilyen foglalkozáson 1 HÓNAPON BELÜL!

Amennyiben 2 vagy 4 alkalmas tanfolyamra jelentkezel és 2 vagy 4 helyet foglalsz le a befizetéssel, úgy a befizetett foglalót csak ugyanennyi alkalomból, ugyanolyan tematikájú tanfolyam árából van lehetőség jóváírni.

Az új, pótlásra kiválasztott kurzust emailen jelezd nekünk az info@zsilipfestotanoda.com címen. Amennyiben a pótlásra lefoglalt időpontot is lemondod, további pótlásra nincs lehetőség. Azonban, ha nem mondod le legkésőbb 3 nappal /72 órával/ a kurzus kezdete előtt, a foglaló elveszik.

CSAK ÍRÁSBAN TUDUNK LEMONDÁST ELFOGADNI!
AZ AJÁNDÉKUTALVÁNYOKRA IS UGYANEZ ÉRVÉNYES!
PÉNZ VISSZAFIZETÉSÉRE NINCS LEHETŐSÉG!

Kedves festeni vágyó tanulóink!

 

Kérünk Titeket, hogy az alábbi sorokat figyelmesen olvassátok el és a Tanodában készült képek publikálásánál az alábbiak szerint járjatok el!

Minden, a tanodában készült festmény közzététele az alábbi szabályokkal történhet, legyen az online publikálás, kiállítás, magazinban megjelenés:

A festmény közzétételekor, a leírásban szerepelnie kell a következőknek: hol készült, mi a forráskép, és kinek az irányításával. Tehát, például egy Monsted festmény másolatakor: Téli táj, Peder Monsted festménye alapján, készült a Gasztonyi Kálmán festőiskolában, tanulmánykép.

Vagy: Virág csendélet pipacsokkal, készült a Zsilip festőtanodában, Emerico Toth festménye alapján, tanulmánykép.

Ez elsősorban a Ti védelmeteket szolgálja.

Amennyiben ezen adatok nem szerepelnek a közzétételkor, és egy galéria, vagy műkritikus, vagy éppen csak egy tájékozottabb nézőközönség szembe találkozik egy ilyen festménnyel, melynek ismeri a forrását, viszont nincs megjelölve a képnél, úgy elkönyvelhetnek benneteket, mint olyan festőket, aki a festészeti etika legalapvetőbb szabályait sem tartják be. Ez, egy galéria, vagy műkritikus esetében akár végzetes is lehet, a jövő szempontjából.

Amennyiben a festmény értékesítésre kerül, úgy, etikailag kötelességünk tájékoztatni a vásárlót, hogy egyedi művet, saját elképzelés utáni festményt vásárol-e, vagy szembetalálkozhat-e online, a szeretett képével még negyvenszer, a jövőben.

A fentiek betartása etikailag és szakmailag kötelező, mert minősíti az alkotót és az intézményt, ahol készült, valamint a Mestert is.

FESTŐKÉSES OLAJ KURZUS KIRÁLY NIKOLETTÁVAL - december 10 - 11.

20000 Ft60000 Ft

A kurzusra való jelentkezés a kurzus megvásárlásával történik meg. A kurzuson való részvételi szándékodat 30% befizetésével erősítheted meg, így vásárláskor a teljes összegnek csak a 30%-át kérjük el.

 

Jelentkezés előtt mindenképpen olvasd el a bal oldali részvételi információkat!

MÁR AZ ÚJ HELYSZÍNEN!!!

Új címünk: 1076 Budapest, Garay u. 3.

IDŐPONT:

09:00- 14:00

A művész így ír magáról:

„A stílusom, ahova máig eljutottam, folyamatosan változik, formálódik. Annak a nagyjából bő 20 évnek – mióta önállóan dolgozom – az első időszakában én is ecsettel festettem, és később tértem át a festőkésre, ami mellett a mai napig kitartok, fejlesztem, kísérletezem vele.

Nagyon szeretem a mediterrán világot, a városi utcaképeket, de a belső tereket, vagy akárcsak egy közelebbi kompozíciót is, ami abban a pillanatban megfog. Nagyon szeretem a vizet festeni – legyen az itthoni táj, vagy bárhol a világban.

Remélem túlzás nélkül mondhatom, hogy az alkotásaimmal egy olyan világot igyekszem képviselni, amit az emberek szívesen néznének az otthonukban. Ez egy elég tág témakört ölel fel, a lényege az a jó érzés, ábrándozás, vágy, vagy akár nosztalgia, amit akkor is érezhetnek, mikor a festményemet nézik.”

 

Ezen a hétvégén két festmény megfestésén keresztül, Nikoletta bevezet Titeket a festőkéssel alkotás egyedi világába. Mindkét festmény a művész saját alkotása, fotóról.

A foglalkozásra bárki jelentkezhet, semmilyen festészeti előtudás nem szükséges.
A kép alkotásának teljes folyamata különböző festőkésekkel történik, nincs ecsettel előfestési rész.

ÁRAK:

2 napra, anyag és eszközök nélkül (csak a farost alap van az árban): 35 000 Ft

1 napra, anyag és eszközök nélkül (csak a farost alap van az árban): 20 000 Ft
2 napra, minden szükséges anyaggal és eszközzel együtt: 60 000 Ft

1 napra, minden szükséges anyaggal és eszközzel együtt: 45 000 Ft

Anyag és eszköz csomag: 13 db olajfesték, 22ml kiszerelésben ( titánfehér, permanent citromsárga, permanent narancs(vagy kadmium narancs is jó), permanent középvörös, krapplakk, arany okker, égetett szienna, nedvzöld, nápolyi világossárga, nápolyi vöröses sárga, permanent ibolya, jégkék, permanent kék) 2 db téglalap alakú, különböző méretű festőkés, 2 db farost alap(nem módosítható)

 

Amit még mindenkinek szükséges hoznia: papírtörlő, nedves törlőkendő.

 

Amennyiben anyag és eszközök nélküli opció érdekel, de néhány dolog még hiányzik, a helyszínen kedvezményesen megvásárolható.

TANFOLYAMAINKAT MINIMUM 6 FŐ JELENTKEZÉSE ESETÉN INDÍTJUK EL. AMENNYIBEN NEM JÖN ÖSSZE A MINIMUM LÉTSZÁM, ÉRTESÍTÜNK ÉS VÁLASZTHATSZ EGY MÁSIK TANFOLYAMOT.

VÉLEMÉNYEK RÓLUNK