A kurzus árának beérkezte után megadjuk a hozzáférést. Emailen elküldünk minden egyéb szükséges információt is, és a képek anyag szükségletét.

A kurzusra való jelentkezés a kurzus megvásárlásával történik meg. Csak a teljes kurzusra lehet jelentkezni. Az ár nem tartalmazza a anyagok, eszközök árát. A befizetést bankkártyás fizetéssel a megrendelés leadásakor, vagy átutalással 3 napon belül rendezheted.
A fizetéssel kapcsolatos  információkról bővebben olvashatsz a RÉSZVÉTELI INFORMÁCIÓK alatt.

Vásárlás után 2 napon belül hozzáférést kapsz a megadott email címedre a kiválasztott tanfolyamhoz tartozó hozzáférést. Itt a közvetítéseken felül fázisképeket is találsz, kérdezhetsz, kommentelhetsz.

A videók 1 évig nézhetők vissza.

Kedves festeni vágyó tanulóink!

 

Kérünk Titeket, hogy az alábbi sorokat figyelmesen olvassátok el és a Tanodában készült képek publikálásánál az alábbiak szerint járjatok el!

Minden, a tanodában készült festmény közzététele az alábbi szabályokkal történhet, legyen az online publikálás, kiállítás, magazinban megjelenés:

A festmény közzétételekor, a leírásban szerepelnie kell a következőknek: hol készült, mi a forráskép, és kinek az irányításával. Tehát, például egy Monsted festmény másolatakor: Téli táj, Peder Monsted festménye alapján, készült a Gasztonyi Kálmán festőiskolában, tanulmánykép.

Vagy: Virág csendélet pipacsokkal, készült a Zsilip festőtanodában, Emerico Toth festménye alapján, tanulmánykép.

Ez elsősorban a Ti védelmeteket szolgálja.

Amennyiben ezen adatok nem szerepelnek a közzétételkor, és egy galéria, vagy műkritikus, vagy éppen csak egy tájékozottabb nézőközönség szembe találkozik egy ilyen festménnyel, melynek ismeri a forrását, viszont nincs megjelölve a képnél, úgy elkönyvelhetnek benneteket, mint olyan festőket, aki a festészeti etika legalapvetőbb szabályait sem tartják be. Ez, egy galéria, vagy műkritikus esetében akár végzetes is lehet, a jövő szempontjából.

Amennyiben a festmény értékesítésre kerül, úgy, etikailag kötelességünk tájékoztatni a vásárlót, hogy egyedi művet, saját elképzelés utáni festményt vásárol-e, vagy szembetalálkozhat-e online, a szeretett képével még negyvenszer, a jövőben.

A fentiek betartása etikailag és szakmailag kötelező, mert minősíti az alkotót és az intézményt, ahol készült, valamint a Mestert is.

FESTŐKÉSES OLAJ KURZUS KIRÁLY NIKOLETTÁVAL – december 13-tól – ONLINE részvétellel

20000 Ft45000 Ft

Jelentkezés előtt mindenképpen olvasd el a bal oldali részvételi információkat!

A felvétel elérhető: 2022. december 13-tól.

 

FESTMÉNY LETÖLTÉSE – 60×40: LETÖLTÉSE

60×40 FESTMÉNY EREDETI FOTÓ: LETÖLTÉSE

FESTMÉNY LETÖLTÉSE – 30X60: LETÖLTÉSE

30X60 FESTMÉNY EREDETI FOTÓ: LETÖLTÉSE

    Reset options

    VÁSÁROLD MEG A TANFOLYAM ELVÉGZÉSÉHEZ SZÜKSÉGES ANYAGOKAT, ESZKÖZÖKET:

A művész így ír magáról:

„A stílusom, ahova máig eljutottam, folyamatosan változik, formálódik. Annak a nagyjából bő 20 évnek – mióta önállóan dolgozom – az első időszakában én is ecsettel festettem, és később tértem át a festőkésre, ami mellett a mai napig kitartok, fejlesztem, kísérletezem vele.

Nagyon szeretem a mediterrán világot, a városi utcaképeket, de a belső tereket, vagy akárcsak egy közelebbi kompozíciót is, ami abban a pillanatban megfog. Nagyon szeretem a vizet festeni – legyen az itthoni táj, vagy bárhol a világban.

Remélem túlzás nélkül mondhatom, hogy az alkotásaimmal egy olyan világot igyekszem képviselni, amit az emberek szívesen néznének az otthonukban. Ez egy elég tág témakört ölel fel, a lényege az a jó érzés, ábrándozás, vágy, vagy akár nosztalgia, amit akkor is érezhetnek, mikor a festményemet nézik.”

 

Ezen a hétvégén két festmény megfestésén keresztül, Nikoletta bevezet Titeket a festőkéssel alkotás egyedi világába. Mindkét festmény a művész saját alkotása, fotóról.

A foglalkozásra bárki jelentkezhet, semmilyen festészeti előtudás nem szükséges.
A kép alkotásának teljes folyamata különböző festőkésekkel történik, nincs ecsettel előfestési rész.

ÁRAK:

2 napra, minden szükséges anyaggal és eszközzel együtt (csak a farost alap van az árban): 45 000 Ft

2 napra, anyag és eszközök nélkül (csak a farost alap van az árban): 20 000 Ft

 

Anyag és eszköz csomag tartalma: 13 db olajfesték, 22ml kiszerelésben ( titánfehér, permanent citromsárga, permanent narancs(vagy kadmium narancs is jó), permanent középvörös, krapplakk, arany okker, égetett szienna, nedvzöld, nápolyi világossárga, nápolyi vöröses sárga, permanent ibolya, jégkék, permanent kék) 2 db téglalap alakú, különböző méretű festőkés, 2 db farost alap(nem módosítható)

 

Ezen felül a tanfolyamhoz szükséges még papírtörlő és nedves törlőkendő.

VÉLEMÉNYEK RÓLUNK