AKRIL ES OLAJ FESTŐTÁBOR FECSKÉS BEA FESTŐMŰVÉSSZEL, HERENDEN

-HOLLÓ ÉS BÁRÁNY VENDÉGHÁZ –

ÁR: 180 000 Ft

4 nap, 3 éjszaka félpanzióval, oktatással együtt, anyag nélkül

Az ár tartalmazza az idegenforgalmi adót és az Áfát is!

Herend közelében, rétek és erdők ölelésében található a Holló és Bárány Vendégház. A természet közelségére vágyó vendégek fákat, patakot, forrásokat, túraútvonalakat találhatnak itt.

 

A vendégház akadálymentesített, és lifttel rendelkezik.

Kutyabarát hely, így négy lábú kedvenceiteket is szeretettel várják.

Tábor ideje alatt csak a táborozók tartózkodnak a vendégházban.

 

A festőtáborba szeretettel várjuk egyaránt az akrillal és olajjal festő tanítványokat is, akár teljesen kezdő, akár haladó.

A plain air, azaz szabadban festés az egyik legizgalmasabb és egyben legnagyobb kihívásokat rejtő technika, hiszen a fények változnak, a körülmények egyediek, de a legnagyobb tudást ezekből a tapasztalatokból lehet megszerezni.

 

Táborainkban nem csak a festés jelent igazi kikapcsolódást, hiszen ezek azok az alkalmak, amikor minőségi időt tudunk eltölteni festőtársainkkal, barátságok születnek és magáról a festésről is, bővebb információkat, tudást lehet szerezni.

 

A tábor egész ideje alatt a festőművész oktató segít a témaválasztásban, a kivitelezésben, a tábor végén a képek kiértékelésével, illetve további tanácsokkal.

A táborra való jelentkezés a tábor megvásárlásával történik meg. A táboron való részvételi szándékodat 30% befizetésével erősítheted meg, így vásárláskor a teljes összegnek csak a 30%-át kérjük el.

Az anyagigényeket kérjük előre jelezni, akár e-mailben vagy a webshopban, ugyanis a helyszínen csak nagyon korlátozottan lesz lehetőség anyag vásárlásra!

 

 • A táborban mindenki a saját anyagával dolgozik, a helyszínen festékosztogatásra nincs lehetőség. Amennyiben semmilyen anyaggal nem rendelkezel, akkor az alábbi opciók közül válogathatsz:

  Az árak tartalmazzák az Áfát!

Amennyiben a meghirdetett táborainkból kettőre jelentkezik, akkor az olcsóbbik tábor részvételi díjából 10% kedvezményt adunk!

Herend közelében, rétek és erdők ölelésében található a Holló és Bárány Vendégház.

A természet közelségé tökéletes a festésre, fákat, patakot, forrásokat, túraútvonalakat találhatunk itt.

https://www.holloesbarany.com/

 • Első nap: érkezés, szállás elfoglalása, majd bemutatkozás, és festés, vacsoráig. Vacsora után beszélgetés, ismerkedés
 • Második nap: reggeli után festés a szabadban, 13h-ig, majd szünet 15h-ig /szabadidős foglalkozás, pihenés, séta/, majd a vacsoráig festés. Vacsora után elméleti oktatás: színtan, aranymetszés, kompozíciószerkesztés, háromszögelés (amennyiben a technikai körülmények lehetővé teszik, akkor vetítéssel). Utána, igény szerint, társalgás, beszélgetés
 • Harmadik nap: reggeli után festés a szabadban, 13h-ig, majd szünet 15h-ig /szabadidős foglalkozás, pihenés, séta stb/, majd a vacsoráig festés. Vacsora után elméleti oktatás: művészettörténeti áttekintés
 • Negyedik nap: reggeli után a szobák elhagyása, de lesz lehetőség kora délutánig festeni a parkban, így aki szeretne, festhet még egy utolsó A táborban készült festmények kiértékelése is ekkor történik meg

Végig, a tábor egész ideje alatt, lesz lehetőség kipróbálni magatokat egyéb technikákban is: akit érdekel, tanulhat absztraktot, kubizmust. Ez nem kötelező, de amennyiben valakit izgat az absztrakt és a kubizmus világa, lesz lehetősége alapismereteket szereznie róluk.

Bár a jelentkezési létszám limitált, és a táborvezető művész rutinos, mellette lesz egy további oktató is, hogy mindenki a megfelelő instrukciókat megkapja.

„Fecskés Bea vagyok, festő, művészeti manager és festés oktató. Elsősorban az olaj és akril a médiumom, de néha kirándulgatok az akvarell légies, bájos világába is. Szeretem feszegetni a határokat, alkalmanként felrúgni a festészeti szabályokat, színharmóniákkal manipulálni. Legyen szó akár absztraktról, vagy realizmusról, mindig keresem azt a plusz, megfoghatatlan apró részletet, amitől felkapja a szemlélő a fejét, vagy elmosolyodik, esetleg meghökken. Szeretem az egész folyamatot, a kigondolástól a megvalósuláson keresztül, addig a pontig, amíg a kép megtalálja a gazdáját. Azon szerencsések közé tartozom, akinek a munkája az, amit a legjobban szeret csinálni.

 • Kezdők jelentkezését is várjuk. 
  Minden résztvevőnek hozzáférést biztosítunk egy online, videós oktatóanyaghoz, ami az olajfestészet elméletét-, anyagait és eszközeit mutatja be.
 • A táborban a saját eszközeidet fogod használni.

  \\akril- és, vagy olajfestékek, ecsetmosó edény, grafit ceruza, ecsetek, nedves törlő, tábori állvány, vászon-farost.\\

 • Amennyiben kísérővel érkeznél, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Olaj kezdőcsomag:

Pannoncolor olajfesték készlet, angolvörös akril,  7-8 db ecset (ágfestő, oszlató, műszálas laposecsetek), petróleum, 2 db festővászon (40×50-es, 40×60-as), 3 db alapozott farost (2 db 40×50, 1 db 40×60), mosószappan

Akril kezdőcsomag:

Pannoncolor akrilfesték készlet, angolvörös akril, 6 db ecset (ágfestő, műszálas laposecsetek), , 2 db festővászon (40×50-es, 40×60-as), 3 db alapozott farost (2 db 40×50, 1 db 40×60)

 

Megjegyzés: a csomagok NEM tartalmazzák a tábori festőállványt!

A helyedet 30% foglaló befizetésével erősítheted meg, így vásárláskor a teljes összegnek csak a 30%-át kérjük el.  A befizetést bankkártyás fizetéssel a megrendelés leadásakor, vagy átutalással 3 napon belül rendezheted. A fennmaradó összeget a helyszínen tudod rendezni készpénzben.

 

LEMONDÁS!

Nagyon sajnálnánk ha nem tudnál jönni, de ne aggódj, a pénzed nem veszik el, amennyiben legkésőbb 30nappal a tábor kezdete előtt mondod le! Ha valamilyen okból nem tudsz részt venni a táborban, a befizetett összeget felhasználhatod a következő 3 HÓNAPON BELÜL, tanfolyamra vagy termékekre is. Azonban ha nem mondod le legkésőbb 30 nappal a tábor kezdete előtt, a foglaló elveszik.

 

CSAK ÍRÁSBAN TUDUNK LEMONDÁST ELFOGADNI! AZ AJÁNDÉK UTALVÁNYOKRA IS UGYANEZ ÉRVÉNYES. PÉNZ VISSZAFIZETÉSÉRE NINCS LEHETŐSÉG.

 

 

Mit nyújt a festőtáborunk?