KEZDŐ OLAJFESTÉSZETI TANFOLYAM V. – 2022. május 28-től

44000 Ft77000 Ft

Ha már régóta gondolkodsz azon, hogy megtanulj olajjal festeni, de vagy „kevésnek” érezted magad hozzá, vagy elrettentettek az olajfestészetet övező misztikus urbán legendák, akkor ezt a tanfolyamot neked találtuk ki.
Egy dolog biztos: egyetlen nap alatt nem lehet megtanulni olajjal festeni, éppen ezért a tanfolyam nem megbontható, a képek nem készülnek el egyetlen nap alatt, a gyakorlatok elvégzése is időigényes, de mindez hozzásegít ahhoz, hogy megismerjük és a kezünkhöz szelídítsük a festészet királynőjét, az olajfestészetet.

A tanfolyamon megismeritek a használt anyagokat, különböző ecsetkezelési technikákat, az ecsetmosást, a felület előkészítését, trükköket és fortélyokat, hogy minél egyszerűbben elsajátíthassátok az olajfestészet alapjait.

 

Festőművész oktató: Fecskés Beáta

A tanfolyam ára:

44000 Ft oktatási díj +33 000 Ft anyagköltség (tartalma: 1 doboz Zsilip olaj extra csomag (12+3 db-os olajfesték készlet, 200 ml festőszer), 50ml szikkatív, 1 db angolvörös akrilfesték, 1 db oszlató széles ecset, 1 db ágfestő ecset, 3 db-os lapos ecset készlet, papírtörlő,  petróleum, mosószappan, Az olajfestés mestersége tankönyv Pdf formátumban, ecsetkezelési, elméleti oktató videó) azaz mindösszesen: 77 000 Ft.

 

Időpontok:

május 28. szombat
május 29. vasárnap
június 4, szombat
június 5. vasárnap
de.9:00- du. 3:00

 

Cikkszám: N/A Kategória:

A tanfolyam ONLINE is elvégezhető, melyre a jelentkezés: ITT.

Válassz az alábbi lehetőségek közül:

Kezdő olajfestészeti tanfolyam – minden szükséges eszközzel és anyaggal, Kezdő olajfestészeti tanfolyam – anyagok és eszközök nélkül