Kiknek ajánljuk?

Elsősorban olyanoknak, akik már dolgoztak olajfestékkel, de legalább akrillal festettek már 1-2 képet, illetve azoknak is akik bátor kezdők.

Mi történik a videókban?

Az oktatónk végigvezet a kép elkészítésén, a felrajzolástól a befejezésig. Rengeteg hasznos információval leszel gazdagabb.

A tanfolyamon megismeritek a használt anyagokat, különböző ecsetkezelési technikákat, az ecsetmosást, a felület előkészítését, trükköket és fortélyokat, hogy minél egyszerűbben elsajátíthassátok az olajfestészet alapjait..

 • 12 tubus olaj művészfesték
 • titánfehér
 • krapplakk
 • ultramarinkék
 • poroszkék
 • nedvzöld
 • cölinkék
 • világossárga
 • sárga okker
 • természetes sziéna
 • égetett sziéna
 • égetett umbra
 • középvörös

– 2 db 50 ml-es szagtalan művész festőszer
– 3 db-os művész ecsetkészlet

+  3db extra pigment
+ 1 ágfestő ecset
+ mosószappan

A kurzus árának beérkezte után megadjuk a hozzáférést. Emailen elküldünk minden egyéb szükséges információt is, és a képek anyag szükségletét.

A kurzusra való jelentkezés a kurzus megvásárlásával történik meg. Csak a teljes kurzusra lehet jelentkezni. Az ár nem tartalmazza a anyagok, eszközök árát. A befizetést bankkártyás fizetéssel a megrendelés leadásakor, vagy átutalással 3 napon belül rendezheted.
A fizetéssel kapcsolatos  információkról bővebben olvashatsz a RÉSZVÉTELI INFORMÁCIÓK alatt.

Vásárlás után 2 napon belül hozzáférést kapsz a megadott email címedre a kiválasztott tanfolyamhoz tartozó hozzáférést. Itt a közvetítéseken felül fázisképeket is találsz, kérdezhetsz, kommentelhetsz.

A videók 1 évig nézhetők vissza.

Kedves festeni vágyó tanulóink!

 

Kérünk Titeket, hogy az alábbi sorokat figyelmesen olvassátok el és a Tanodában készült képek publikálásánál az alábbiak szerint járjatok el!

Minden, a tanodában készült festmény közzététele az alábbi szabályokkal történhet, legyen az online publikálás, kiállítás, magazinban megjelenés:

A festmény közzétételekor, a leírásban szerepelnie kell a következőknek: hol készült, mi a forráskép, és kinek az irányításával. Tehát, például egy Monsted festmény másolatakor: Téli táj, Peder Monsted festménye alapján, készült a Gasztonyi Kálmán festőiskolában, tanulmánykép.

Vagy: Virág csendélet pipacsokkal, készült a Zsilip festőtanodában, Emerico Toth festménye alapján, tanulmánykép.

Ez elsősorban a Ti védelmeteket szolgálja.

Amennyiben ezen adatok nem szerepelnek a közzétételkor, és egy galéria, vagy műkritikus, vagy éppen csak egy tájékozottabb nézőközönség szembe találkozik egy ilyen festménnyel, melynek ismeri a forrását, viszont nincs megjelölve a képnél, úgy elkönyvelhetnek benneteket, mint olyan festőket, aki a festészeti etika legalapvetőbb szabályait sem tartják be. Ez, egy galéria, vagy műkritikus esetében akár végzetes is lehet, a jövő szempontjából.

Amennyiben a festmény értékesítésre kerül, úgy, etikailag kötelességünk tájékoztatni a vásárlót, hogy egyedi művet, saját elképzelés utáni festményt vásárol-e, vagy szembetalálkozhat-e online, a szeretett képével még negyvenszer, a jövőben.

A fentiek betartása etikailag és szakmailag kötelező, mert minősíti az alkotót és az intézményt, ahol készült, valamint a Mestert is.

KEZDŐ OLAJFESTÉSZETI TANFOLYAM – online részvétellel – március 2-től

20000 Ft55000 Ft

Jelentkezés előtt mindenképpen olvasd el a bal oldali részvételi információkat!

A felvétel elérhető: 2023. március 2-től

 

 1. KÉP LETÖLTÉSE: LETÖLTÉSE
 2. KÉP LETÖLTÉSE: LETÖLTÉSE
  Reset options

  VÁSÁROLD MEG A TANFOLYAM ELVÉGZÉSÉHEZ SZÜKSÉGES ANYAGOKAT, ESZKÖZÖKET:

Ha már régóta gondolkodsz azon, hogy megtanulj olajjal festeni, de vagy „kevésnek” érezted magad hozzá, vagy elrettentettek az olajfestészetet övező misztikus urbán legendák, akkor ezt a tanfolyamot neked találtuk ki.


Egy dolog biztos: egyetlen nap alatt nem lehet megtanulni olajjal festeni, maximum arra jó, hogy összezavarjon minket. Éppen ezért a tanfolyam nem megbontható, a képek nem készülnek el egyetlen nap alatt, a gyakorlatok elvégzése is időigényes, de mindez hozzásegít ahhoz, hogy megismerjük és a kezünkhöz szelídítsük a festészet királynőjét, az olajfestészetet.

A tanfolyamon megismeritek a használt anyagokat, különböző ecsetkezelési technikákat, az ecsetmosást, a felület előkészítését, trükköket és fortélyokat, hogy minél egyszerűbben elsajátíthassátok az olajfestészet alapjait.

 

A tanfolyamon az egyik kép alapozott farost lapra készül, a másik vászonra. Ez azért szükséges, hogy megtanuljuk, melyik alapon, hogyan viselkedik a festék (nem módosítható).

ÁRAK:

Tanfolyam ára anyag nélkül: 20 000 Ft/fő
Tanfolyam ára anyaggal: 55 000 Ft/fő

ANYAG TARTALMA:

12+3 db-os olajfesték készlet, 200 ml festőszer),  1 db angolvörös akrilfesték, 1 db oszlató széles ecset, 1 db ágfestő ecset, 3 db-os lapos ecset készlet

VÉLEMÉNYEK RÓLUNK