Sale!

Kiknek ajánljuk?

Elsősorban olyanoknak, akik már dolgoztak olajfestékkel, de legalább akrillal festettek már 1-2 képet, illetve azoknak is akik bátor kezdők.

Mi történik a videókban?

Gasztonyi Kálmán végigvezet a kép elkészítésén, a felrajzolástól a befejezésig. Rengeteg hasznos információval leszel gazdagabb.

A kurzus árának beérkezte után megadjuk a hozzáférést. Emailen elküldünk minden egyéb szükséges információt is, és a képek anyag szükségletét.

A kurzusra való jelentkezés a kurzus megvásárlásával történik meg. Csak a teljes kurzusra lehet jelentkezni. Az ár nem tartalmazza a anyagok, eszközök árát. A befizetést bankkártyás fizetéssel a megrendelés leadásakor, vagy átutalással 3 napon belül rendezheted.
A fizetéssel kapcsolatos  információkról bővebben olvashatsz a RÉSZVÉTELI INFORMÁCIÓK alatt.

Vásárlás után 2 napon belül hozzáférést kapsz a megadott email címedre a kiválasztott tanfolyamhoz tartozó hozzáférést. Itt a közvetítéseken felül fázisképeket is találsz, kérdezhetsz, kommentelhetsz.

A videók 1 évig nézhetők vissza.

Kedves festeni vágyó tanulóink!

 

Kérünk Titeket, hogy az alábbi sorokat figyelmesen olvassátok el és a Tanodában készült képek publikálásánál az alábbiak szerint járjatok el!

Minden, a tanodában készült festmény közzététele az alábbi szabályokkal történhet, legyen az online publikálás, kiállítás, magazinban megjelenés:

A festmény közzétételekor, a leírásban szerepelnie kell a következőknek: hol készült, mi a forráskép, és kinek az irányításával. Tehát, például egy Monsted festmény másolatakor: Téli táj, Peder Monsted festménye alapján, készült a Gasztonyi Kálmán festőiskolában, tanulmánykép.

Vagy: Virág csendélet pipacsokkal, készült a Zsilip festőtanodában, Emerico Toth festménye alapján, tanulmánykép.

Ez elsősorban a Ti védelmeteket szolgálja.

Amennyiben ezen adatok nem szerepelnek a közzétételkor, és egy galéria, vagy műkritikus, vagy éppen csak egy tájékozottabb nézőközönség szembe találkozik egy ilyen festménnyel, melynek ismeri a forrását, viszont nincs megjelölve a képnél, úgy elkönyvelhetnek benneteket, mint olyan festőket, aki a festészeti etika legalapvetőbb szabályait sem tartják be. Ez, egy galéria, vagy műkritikus esetében akár végzetes is lehet, a jövő szempontjából.

Amennyiben a festmény értékesítésre kerül, úgy, etikailag kötelességünk tájékoztatni a vásárlót, hogy egyedi művet, saját elképzelés utáni festményt vásárol-e, vagy szembetalálkozhat-e online, a szeretett képével még negyvenszer, a jövőben.

A fentiek betartása etikailag és szakmailag kötelező, mert minősíti az alkotót és az intézményt, ahol készült, valamint a Mestert is.

KLASSZIKUS OLAJFESTÉS ALAPJAI II.- ONLINE

Jelentkezés előtt mindenképpen olvasd el a bal oldali részvételi információkat!

Kezdő olajfestészeti tanfolyam melyre bárki jelentkezhet, aki szeretné megismerni az olajfestészetet.
Csak a teljes kurzusra lehet jelentkezni, nem megbontható!

Festőművész oktató: Gasztonyi Kálmán
A tanfolyamon elméleti és gyakorlati oktatás is lesz: bevezetés az olajfestészetbe, művészettörténeti áttekintés, színelmélet, kompozíció szerkesztés, klasszikus festészeti szabályok.

A tanfolyamon az alábbi képek lesznek megfestve:
Richard Schmidt festménye, monokrómban, 40×50 alapozott farost alapra (nem módosítható).
Olga Wisinger-Florian festménye, 40×50 alapozott vászon alapra (nem módosítható).

A tanfolyam online részvétel ára: 11900 Ft/4 alkalom
Komplett anyag csomaggal + 28 000 Ft.

Richard Schmidt festménye: LETÖLTÉS
Olga Wisinger-Florian  festménye: LETÖLTÉS

A tanfolyam megvásárolható komplett anyag csomaggal, melynek tartalma: olajfesték készlet, ecsetkészlet,festőszer, oszlató ecset, ágfestő ecset, petróleum, FDH lemez, feszített vászon, papírtörlő, nedves törlőkendő, angolvörös akril, mosószappan.

11900 Ft39900 Ft

A kurzushoz vásznak/farostok és egyéb termékek megvásárolhatók külön is a www.zsilipmuveszellato.com webshopunkban.