KREATÍV ALKOTÓTÁBOR GYEREKEKNEK HERENDEN, GYÜKÉR ZSÓFIA GRAFIKUS FESTŐMŰVÉSSZEL

-HOLLÓ ÉS BÁRÁNY VENDÉGHÁZ –

ÁR: 159 000 Ft

5 nap, 4 éjszaka teljes ellátással (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora), oktatással, rajz és festőeszközökkel, anyagokkal együtt

Az ár tartalmazza az idegenforgalmi adót és az Áfát is!

A festőtáborba szeretettel várjuk a 8-14 év közötti gyerekeket.

 

Táborainkban nem csak a festés, rajzolás jelent igazi kikapcsolódást, hiszen ezek azok az alkalmak, amikor minőségi időt tudunk eltölteni a többi gyerekkel, barátságok születnek és magáról a festésről, rajzolásról is, bővebb információkat, tudást lehet szerezni, játékos formában.

 

A tábor egész ideje alatt a festőművész oktató és egy pedagógus segíti a gyerekeket az alkotásban és kreatív időtöltésben, tanácsokkal, és gyakorlati útmutatókkal.

A táborra való jelentkezés a tábor megvásárlásával történik meg. A táboron való részvételi szándékodat 30% befizetésével erősítheted meg, így vásárláskor a teljes összegnek csak a 30%-át kérjük el.

Amennyiben a meghirdetett táborainkból kettőre jelentkezik, akkor az olcsóbbik tábor részvételi díjából 10% kedvezményt adunk!

Herend közelében, rétek és erdők ölelésében található a Holló és Bárány Vendégház.

 

A vendégház akadálymentesített, és lifttel rendelkezik.

Kutyabarát hely, így négy lábú kedvenceiteket is szeretettel várják.

 

A természet közelségé tökéletes a festésre, fákat, patakot, forrásokat, túraútvonalakat találhatunk itt.

https://www.holloesbarany.com/

– akvarellfestés és pasztellfestés kint vagy bent az időjárástól függően

– kreatív tervezős alkotás

– képregénnyel való ismerkedés, akár saját képregény készítése

– porcelánmanufaktúra látogatás

– csoportos játékok igény szerint

– közelebbi természetjárás

 

Bár a jelentkezési létszám limitált, és a táborvezető művész rutinos, mellette lesz egy pedagógus is, hogy mindenki a megfelelő instrukciókat és figyelmet megkapja.

Gyükér Zsófia vagyok, Miskolcon születtem 1991-ben, 2010 óta Kistarcsán élek. Önálló képzőművészként hivatalosan 18 éves korom óta dolgozom, 2017-ben pedig az ELTE Savaria Egyetemi Központ grafikus-festő szakán diplomáztam.

 

Azon szerencsés emberek közé tartozom, akiknek a „hobbija a munkája”, ám ez nálam azt is jelenti, hogy amit szeretek csinálni, abból a maximumot igyekszem kihozni minőségileg. Grafittal, pasztell+akvarellceruzával, olajfestékkel, ritkábban akvarellfestékkel alkotok. Munkám során készítek megrendelésre, galériáknak, és saját örömömre képzőművészeti alkotásokat. (Emellett én írom, rajzolom és adom ki a „Hókavölgy” című lovas-pónis képregénykönyv-sorozatot.)

 

Kedvenc alkotói témám az állatok, azon belül is a lovak, kutyák, de szívesen megfestek bármit/bárkit ami/aki megihlet.

Rendszeresen hívnak meg kiállításokra, volt több önálló tárlatom Budapesten, de kiállítottam Veszprémben, Sátoraljaújhelyen és Esztergomban is. Határainkon kívül is eljutottak alkotásaim több helyre: a párizsi Louvre-ba, Rimaszombatba, valamint Bécsbe két alkalommal is.

  • Minden anyagot biztosítunk.
  • Amennyiben kísérővel érkeznél, vedd fel velünk a kapcsolatot!

A helyedet 30% foglaló befizetésével erősítheted meg, így vásárláskor a teljes összegnek csak a 30%-át kérjük el.  A befizetést bankkártyás fizetéssel a megrendelés leadásakor, vagy átutalással 3 napon belül rendezheted. A fennmaradó összeget a helyszínen tudod rendezni készpénzben.

 

LEMONDÁS!

Nagyon sajnálnánk ha nem tudnál jönni, de ne aggódj, a pénzed nem veszik el, amennyiben legkésőbb 30nappal a tábor kezdete előtt mondod le! Ha valamilyen okból nem tudsz részt venni a táborban, a befizetett összeget felhasználhatod a következő 3 HÓNAPON BELÜL, tanfolyamra vagy termékekre is. Azonban ha nem mondod le legkésőbb 30 nappal a tábor kezdete előtt, a foglaló elveszik.

 

CSAK ÍRÁSBAN TUDUNK LEMONDÁST ELFOGADNI! AZ AJÁNDÉK UTALVÁNYOKRA IS UGYANEZ ÉRVÉNYES. PÉNZ VISSZAFIZETÉSÉRE NINCS LEHETŐSÉG.

 

 

Mit nyújt a festőtáborunk?