OLAJ FESTŐTÁBOR

– Tamásiban (Óbiród  vadaspark) –

 Gasztonyi Kálmán vezetésével

Júniusban és augusztusban kiköltözünk a Tamásiba, hogy a természet ölén, elzárva a külvilágtól a kreativitásra és az alkotásra fókuszáljunk.  Gasztonyi Kálmán útmutatása nyomán megismerkedünk a plain-air festészettel …

A táborra való jelentkezés a tábor megvásárlásával történik meg. A táboron való részvételi szándékodat 30% befizetésével erősítheted meg, így vásárláskor a teljes összegnek csak a 30%-át kérjük el.

Kísérővel érkezel?

  Reset options

  A táborban szükséged lesz olajkészletre és egy festőállványra. Ezt megveheted a táborban- , vagy akár most is!

A Vadaspark zárt terület, sorompóval és kerítéssel védett, 20 hektáron; aminek a közepén van a Vadászház, és csak a miénk az egész 🙂

A vadászháztól 200 méterre található egy kis tó, melynek partja, szintén kiválóan alkalmas pihenésre, hűsölésre, festésre.

Házias, helyben készült ételek, gyönyörű és tiszta 2 ágyas szobák tv-vel, saját fürdőszobával, tökéletes csend és harmónia, csodás környezet vár mindenkit, aki velünk tart.

Tamási – Gyulaj között elterülő dámvad rezervátum szívében helyezkedik el a vadászház. A házban televízióval, WiFi internet eléréssel felszerelt 11 kétszemélyes szoba. Minden szobához fürdőszoba tartozik.  Pár perces sétányi távolságra található két horgásztó, melyet körbe sétálva, szinte biztosan találkozhatunk erdeink kiemelkedő fontosságú és szépségű vadjával, a dámszarvassal

Ettől kis mértékben eltérhetünk, csak programpontok

 • 9:00-kor reggeli
  közös reggeli után kiválasztjuk a megfelelő tájat amit festeni fogunk, (szinte mindenki mást).

Megismerkedünk a plain-air festészet szépségeivel, titkaival.

Kálmán minden résztvevőt elméleti oktatásban fog részesíteni az olajfestésről.

 • 13:00-kor ebéd 
  utána 2 óra szabad foglalkozás, pihenés, séta,ki mit szeretne.

 

 • 15:00-tól este 18:00-ig
  ismét a festésé a főszerep.

Vacsora után beszélgetés, borozgatás, a kellemes hűs parkban, ahol minden adottság meg van egy hangulatos esti programhoz.

5 NAP, 4 ÉJSZAKA, Június 20-24-ig:
SZÁLLÁS+ étkezés/reggeli+ebéd+vacsora
Oktatási díj, /átlagosan napi 7 óra oktatás/
 összesen: 149.000Ft

 


6 NAP, 5 éjszakára, augusztus. 22-27-ig:

SZÁLLÁS + étkezés/reggeli+ebéd+vacsora + Oktatási díj, /napi 7 óra oktatás/

 összesen: 179.000Ft

 

 • Kezdők jelentkezését is várjuk. 
  Minden résztvevőnek hozzáférést biztosítunk egy online, videós oktatóanyaghoz, ami az olajfestészet elméletét-, anyagait és eszközeit mutatja be.
 • A táborban a saját eszközeidet fogod használni.

  \\akril- és, vagy olajfestékek, ecsetmosó edény, grafit ceruza, ecsetek, nedves törlő, tábori állvány, vászon-farost. \\ 
  Ezeket hozhatod magaddal, vagy  megveheted a helyszínen ahol minden anyag és eszköz elérhető lesz, ami szükséges lehet: festékek, vásznak, farostok, ecsetek, festőszer, petróleum, stb.

 • Kísérőknek csak a szállás -étkezés fizetendő. Szobát a foglaltság függvényében tudunk biztosítani.
 • Házias, helyben készült ételek, gyönyörű és tiszta 2 ágyas szobák tv-vel, saját fürdőszobával, tökéletes csend és harmónia, csodás környezet vár mindenkit, aki velünk tart.
 • Utazás: egyénileg
 • A vadászházat nem lehet tömegközlekedéssel megközelíteni. 
  Akik most nem tudják az utazást egyénileg megoldani- , létrehozunk egy beszélgetős csoportot Fb-n azért, hogy fel tudja venni a kapcsolatot a többi résztvevőel. Valakihez biztosan be fognak férni.

 

A helyedet 30% foglaló befizetésével erősítheted meg, így vásárláskor a teljes összegnek csak a 30%-át kérjük el.  A befizetést bankkártyás fizetéssel a megrendelés leadásakor, vagy átutalással 3 napon belül rendezheted. A fennmaradó összeget a helyszínen tudod rendezni készpénzben.

 

LEMONDÁS!

Nagyon sajnálnánk ha nem tudnál jönni, de ne aggódj, a pénzed nem veszik el, amennyiben legkésőbb 30nappal a tábor kezdete előtt mondod le! Ha valamilyen okból nem tudsz részt venni a táborban, a befizetett összeget felhasználhatod a következő 3 HÓNAPON BELÜL, tanfolyamra vagy termékekre is. Azonban ha nem mondod le legkésőbb 30 nappal a tábor kezdete előtt, a foglaló elveszik.

 

CSAK ÍRÁSBAN TUDUNK LEMONDÁST ELFOGADNI! AZ AJÁNDÉK UTALVÁNYOKRA IS UGYANEZ ÉRVÉNYES. PÉNZ VISSZAFIZETÉSÉRE NINCS LEHETŐSÉG.