A kurzusra való jelentkezés a kurzus megvásárlásával történik meg. A kurzuson való részvételi szándékodat 30% befizetésével erősítheted meg, így vásárláskor a teljes összegnek csak a 30%-át kérjük el. A befizetést bankkártyás fizetéssel a megrendelés leadásakor, vagy átutalással 3 napon belül rendezheted.
A fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat a megrendelés elküldése után fogod látni. A kurzuson való részvételt, a befizetések beérkezésének sorrendjében tudjuk biztosítani. A maradék 70%-ot, illetve a kurzushoz rendelt eszközök és kellékek árát a kurzus napján, félórával a kezdés előtt tudod rendezni a helyszínen készpénzben.

A kurzushoz kért opcionálisan rendelt eszközeidet/anyagaid kifizetése személyesen történik a tanfolyam megkezdése előtt.

Nagyon sajnálnánk, ha nem tudnál jönni, de ne aggódj, a pénzed nem veszik el, amennyiben legkésőbb 3 nappal /72 óra/ a kurzus kezdete előtt mondod le! Ha valamilyen okból nem tudsz részt venni a tanfolyamon, a befizetett összeget felhasználhatod a következő ugyanilyen foglalkozáson 1 HÓNAPON BELÜL!

Amennyiben 2 vagy 4 alkalmas tanfolyamra jelentkezel és 2 vagy 4 helyet foglalsz le a befizetéssel, úgy a befizetett foglalót csak ugyanennyi alkalomból, ugyanolyan tematikájú tanfolyam árából van lehetőség jóváírni.

Az új, pótlásra kiválasztott kurzust emailen jelezd nekünk az info@zsilipfestotanoda.com címen. Amennyiben a pótlásra lefoglalt időpontot is lemondod, további pótlásra nincs lehetőség. Azonban, ha nem mondod le legkésőbb 3 nappal /72 órával/ a kurzus kezdete előtt, a foglaló elveszik.

CSAK ÍRÁSBAN TUDUNK LEMONDÁST ELFOGADNI!
AZ AJÁNDÉKUTALVÁNYOKRA IS UGYANEZ ÉRVÉNYES!
PÉNZ VISSZAFIZETÉSÉRE NINCS LEHETŐSÉG!

Kedves festeni vágyó tanulóink!

 

Kérünk Titeket, hogy az alábbi sorokat figyelmesen olvassátok el és a Tanodában készült képek publikálásánál az alábbiak szerint járjatok el!

Minden, a tanodában készült festmény közzététele az alábbi szabályokkal történhet, legyen az online publikálás, kiállítás, magazinban megjelenés:

A festmény közzétételekor, a leírásban szerepelnie kell a következőknek: hol készült, mi a forráskép, és kinek az irányításával. Tehát, például egy Monsted festmény másolatakor: Téli táj, Peder Monsted festménye alapján, készült a Gasztonyi Kálmán festőiskolában, tanulmánykép.

Vagy: Virág csendélet pipacsokkal, készült a Zsilip festőtanodában, Emerico Toth festménye alapján, tanulmánykép.

Ez elsősorban a Ti védelmeteket szolgálja.

Amennyiben ezen adatok nem szerepelnek a közzétételkor, és egy galéria, vagy műkritikus, vagy éppen csak egy tájékozottabb nézőközönség szembe találkozik egy ilyen festménnyel, melynek ismeri a forrását, viszont nincs megjelölve a képnél, úgy elkönyvelhetnek benneteket, mint olyan festőket, aki a festészeti etika legalapvetőbb szabályait sem tartják be. Ez, egy galéria, vagy műkritikus esetében akár végzetes is lehet, a jövő szempontjából.

Amennyiben a festmény értékesítésre kerül, úgy, etikailag kötelességünk tájékoztatni a vásárlót, hogy egyedi művet, saját elképzelés utáni festményt vásárol-e, vagy szembetalálkozhat-e online, a szeretett képével még negyvenszer, a jövőben.

A fentiek betartása etikailag és szakmailag kötelező, mert minősíti az alkotót és az intézményt, ahol készült, valamint a Mestert is.

OLAJFESTÉSZETI HÉTVÉGE – TÁJ KÉP – TELJESEN KEZDŐKNEK – 2024. április 13. – 14.

39900 Ft

A kurzusra való jelentkezés a kurzus megvásárlásával történik meg. A kurzuson való részvételi szándékodat 30% befizetésével erősítheted meg, így vásárláskor a teljes összegnek csak a 30%-át kérjük el.

 

Jelentkezés előtt mindenképpen olvasd el a bal oldali részvételi információkat!

Címünk: 1076 Budapest, Garay u. 3.

IDŐPONT:

09:00- 14:00

MIRŐL SZÓL A TANFOLYAM:

Belekóstolnál, kipróbálnád, de nem vagy benne biztos, hogy ezt neked találták ki. Ezért halogatod, mert nem költenél kisebb vagyonokat festékekre, eszközökre, hiszen ki tudja, hogy tetszik-e?

Rendben, megértjük, és egyetértünk.

 

Pont ezért, kitaláltuk, hogyan tudnál úgy belekóstolni, hogy ne vegyen el sok-sok hétvégét az életedből, és ne kelljen, próbaként, komplett felszerelésekbe beruháznod.

 

Ezen a hétvégén, két napon át, Fecskés Bea festőművész vezetésével, teljesen kezdőként is, megfesthetsz egy képet, olajfestékkel. Az anyagot mi biztosítjuk, neked csupán ecseteket kell hoznod (vagy meg is rendelheted tőlünk).

Megismerkedhetsz az anyaggal, a médiumokkal, amiket használni fogunk, festőművész oktatónk pedig lépésről-lépésre festi veled a képet, minden részletet elmagyarázva. Kérdezni ér, nincs buta vagy felesleges kérdés, csupán fel nem tett kérdés van, hiszen az oktató nem tud gondolatot olvasni (bár már dolgozik rajta). Türelme végtelen, hiszen pontosan tudja, milyen elveszettnek érzi magát egy kezdő, a rengeteg új információ között.

 

Ami biztos, hogy kész képpel fogsz hazatérni a hétvége után, amire büszke lehetsz.

 

Az is lehet, hogy beleszeretsz az olajfesték kínálta végtelen lehetőségekbe, és beszippant. Ám az is lehet, hogy rájössz arra, hogy ez nem neked való. Utóbbi esetben, viszont legalább elmondhatod, hogy nem vakon, tapasztalat nélkül döntöttél így, hanem kipróbáltad. Bánkódni sem fogsz, hiszen nem ruháztál be olyan anyagokra, melyek aztán egy fiókban fognak porosodni, és lesz egy kész festményed.

ÁRAK:

Két napra, egy kép megfestésére, anyaggal ( olajfestékek, festőszer, szikkatív, petróleum, vászon), oktatási díjjal együtt: 39 900 Ft

 

Ecseteket hozz magaddal, illetve, ha nincsenek, tőlünk is megrendelheted:

4 db-os ecsetkészlet (3 db műszálas lapos ecset, 2-4-es, 8-as, 14-es, illetve egy műszálas, puhaszőrű lakkozó/oszlató ecset) – 3600 Ft

Ha több ecseted is van, hozd el őket, a több mindig jobb. 😊

 

A nedves popsitörlő kendő jó szolgálatot tesz, az sem árt, ha lesz nálad.

TANFOLYAMAINKAT MINIMUM 6 FŐ JELENTKEZÉSE ESETÉN INDÍTJUK EL. AMENNYIBEN NEM JÖN ÖSSZE A MINIMUM LÉTSZÁM, ÉRTESÍTÜNK ÉS VÁLASZTHATSZ EGY MÁSIK TANFOLYAMOT.

VÉLEMÉNYEK RÓLUNK