A kurzusra való jelentkezés a kurzus megvásárlásával történik meg. A kurzuson való részvételi szándékodat 30% befizetésével erősítheted meg, így vásárláskor a teljes összegnek csak a 30%-át kérjük el. A befizetést bankkártyás fizetéssel a megrendelés leadásakor, vagy átutalással 3 napon belül rendezheted.
A fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat a megrendelés elküldése után fogod látni. A kurzuson való részvételt, a befizetések beérkezésének sorrendjében tudjuk biztosítani. A maradék 70%-ot, illetve a kurzushoz rendelt eszközök és kellékek árát a kurzus napján, félórával a kezdés előtt tudod rendezni a helyszínen készpénzben.

A kurzushoz kért opcionálisan rendelt eszközeidet/anyagaid kifizetése személyesen történik a tanfolyam megkezdése előtt.

Nagyon sajnálnánk, ha nem tudnál jönni, de ne aggódj, a pénzed nem veszik el, amennyiben legkésőbb 3 nappal /72 óra/ a kurzus kezdete előtt mondod le! Ha valamilyen okból nem tudsz részt venni a tanfolyamon, a befizetett összeget felhasználhatod a következő ugyanilyen foglalkozáson 1 HÓNAPON BELÜL!

Amennyiben 2 vagy 4 alkalmas tanfolyamra jelentkezel és 2 vagy 4 helyet foglalsz le a befizetéssel, úgy a befizetett foglalót csak ugyanennyi alkalomból, ugyanolyan tematikájú tanfolyam árából van lehetőség jóváírni.

Az új, pótlásra kiválasztott kurzust emailen jelezd nekünk az info@zsilipfestotanoda.com címen. Amennyiben a pótlásra lefoglalt időpontot is lemondod, további pótlásra nincs lehetőség. Azonban, ha nem mondod le legkésőbb 3 nappal /72 órával/ a kurzus kezdete előtt, a foglaló elveszik.

CSAK ÍRÁSBAN TUDUNK LEMONDÁST ELFOGADNI!
AZ AJÁNDÉKUTALVÁNYOKRA IS UGYANEZ ÉRVÉNYES!
PÉNZ VISSZAFIZETÉSÉRE NINCS LEHETŐSÉG!

Kedves festeni vágyó tanulóink!

 

Kérünk Titeket, hogy az alábbi sorokat figyelmesen olvassátok el és a Tanodában készült képek publikálásánál az alábbiak szerint járjatok el!

Minden, a tanodában készült festmény közzététele az alábbi szabályokkal történhet, legyen az online publikálás, kiállítás, magazinban megjelenés:

A festmény közzétételekor, a leírásban szerepelnie kell a következőknek: hol készült, mi a forráskép, és kinek az irányításával. Tehát, például egy Monsted festmény másolatakor: Téli táj, Peder Monsted festménye alapján, készült a Gasztonyi Kálmán festőiskolában, tanulmánykép.

Vagy: Virág csendélet pipacsokkal, készült a Zsilip festőtanodában, Emerico Toth festménye alapján, tanulmánykép.

Ez elsősorban a Ti védelmeteket szolgálja.

Amennyiben ezen adatok nem szerepelnek a közzétételkor, és egy galéria, vagy műkritikus, vagy éppen csak egy tájékozottabb nézőközönség szembe találkozik egy ilyen festménnyel, melynek ismeri a forrását, viszont nincs megjelölve a képnél, úgy elkönyvelhetnek benneteket, mint olyan festőket, aki a festészeti etika legalapvetőbb szabályait sem tartják be. Ez, egy galéria, vagy műkritikus esetében akár végzetes is lehet, a jövő szempontjából.

Amennyiben a festmény értékesítésre kerül, úgy, etikailag kötelességünk tájékoztatni a vásárlót, hogy egyedi művet, saját elképzelés utáni festményt vásárol-e, vagy szembetalálkozhat-e online, a szeretett képével még negyvenszer, a jövőben.

A fentiek betartása etikailag és szakmailag kötelező, mert minősíti az alkotót és az intézményt, ahol készült, valamint a Mestert is.

OLAJFESTÉSZETI HÉTVÉGE – VIRÁGCSOKOR, NEM TELJESEN KEZDŐKNEK – 2023. május 27. – 28. – ONLINE IS!

40000 Ft

A kurzusra való jelentkezés a kurzus megvásárlásával történik meg. A kurzuson való részvételi szándékodat 30% befizetésével erősítheted meg, így vásárláskor a teljes összegnek csak a 30%-át kérjük el.

 

Jelentkezés előtt mindenképpen olvasd el a bal oldali részvételi információkat!

Címünk: 1076 Budapest, Garay u. 3.

IDŐPONT:

09:00- 15:00

MIRŐL SZÓL A TANFOLYAM:

Belekóstoltál, izgatja a fantáziád, tetszik is, de még csak a felszínt kapargatod, még nem igazán érzed teljesen az olajfestés által kínált végtelen lehetőségeket.

Már túl vagy azon, hogy mit, mivel, és hogyan, már ecsetet is tudsz mosni, már tudod mibe kell mártani az ecsetet, ezért egy kezdő olaj hétvégére már nem jönnél, hiszen lépnél egyet előre.

 

Nos, megteheted.

Ezen a hétvégén már különböző praktikákat is megtanulhatsz, festészeti trükköket, kitörléses módszert, lazúrozást, változatos ecsetkezelési technikákat.

 

Természetesen, ne feledjük, megfestesz mindeközben egy képet is.

 

Fecskés Bea festőművész ismét itt lesz veled, és beavat minden lépésbe és módszerbe, ami az adott kép megfestéséhez kell.

 

Úgy érzed, hogy ez egy nehéz kép? Helyes, ez a cél, hiszen az a kép könnyű, amit már tudunk hogyan kell megfesteni, tehát az az igazi pénzkidobás. Azt érezzük nehéznek, amit még nem tudunk, hogy hogyan kell megfesteni, annak megfestéséből tanulunk új dolgokat.

 

Választási lehetőséget is kínálunk. Jelentkezhetsz úgy is, hogy saját anyagot hozol, mi csak a vásznat biztosítjuk (ez esetben kérjük, hogy csakis és kizárólag művész olajfestékeket hozz, a jelzés nélküli hobbifestékekkel nem lehet színkeverést tanulni, valamint szagmentes festőszert), és jelentkezhetsz úgy is, hogy mi adjunk minden anyagot, kivéve az ecseteket (ezeket neked kell hoznod, vagy megrendelheted nálunk is).

Ha nincs saját ecsetkészleted itt tudsz rendelni:

ÁRAK:

Két napra, egy kép megfestésére, anyaggal ( olajfestékek, festőszer, szikkatív, petróleum, vászon), oktatási díjjal együtt: 40 000 Ft

 

Ecseteket hozz magaddal, illetve, ha nincsenek, tőlünk is megrendelheted:

 

4 db-os ecsetkészlet (3 db műszálas lapos ecset, 2-4-es, 8-as, 14-es, illetve egy műszálas, puhaszőrű lakkozó/oszlató ecset) – 3600 Ft

 

Ha több ecseted is van, hozd el őket, a több mindig jobb. 😊

A nedves popsitörlő kendő jó szolgálatot tesz, az sem árt, ha lesz nálad.

TANFOLYAMAINKAT MINIMUM 6 FŐ JELENTKEZÉSE ESETÉN INDÍTJUK EL. AMENNYIBEN NEM JÖN ÖSSZE A MINIMUM LÉTSZÁM, ÉRTESÍTÜNK ÉS VÁLASZTHATSZ EGY MÁSIK TANFOLYAMOT.

VÉLEMÉNYEK RÓLUNK