Tanfolyam helyszíne: 1076 Budapest, Garay u. 3.

A kurzusra való jelentkezés a kurzus megvásárlásával történik meg. A kurzuson való részvételi szándékodat 30% befizetésével erősítheted meg, így vásárláskor a teljes összegnek csak a 30%-át kérjük el. A befizetést bankkártyás fizetéssel a megrendelés leadásakor, vagy átutalással 3 napon belül rendezheted.
A fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat a megrendelés elküldése után fogod látni. A kurzuson való részvételt, a befizetések beérkezésének sorrendjében tudjuk biztosítani. A maradék 70%-ot, illetve a kurzushoz rendelt eszközök és kellékek árát a kurzus napján, félórával a kezdés előtt tudod rendezni a helyszínen készpénzben.

A kurzushoz kért opcionálisan rendelt eszközeidet/anyagaid kifizetése személyesen történik a tanfolyam megkezdése előtt.

Nagyon sajnálnánk, ha nem tudnál jönni, de ne aggódj, a pénzed nem veszik el, amennyiben legkésőbb 3 nappal /72 óra/ a kurzus kezdete előtt mondod le! Ha valamilyen okból nem tudsz részt venni a tanfolyamon, a befizetett összeget felhasználhatod a következő ugyanilyen foglalkozáson 1 HÓNAPON BELÜL!

Amennyiben 2 vagy 4 alkalmas tanfolyamra jelentkezel és 2 vagy 4 helyet foglalsz le a befizetéssel, úgy a befizetett foglalót csak ugyanennyi alkalomból, ugyanolyan tematikájú tanfolyam árából van lehetőség jóváírni.

Az új, pótlásra kiválasztott kurzust emailen jelezd nekünk az info@zsilipfestotanoda.com címen. Amennyiben a pótlásra lefoglalt időpontot is lemondod, további pótlásra nincs lehetőség. Azonban, ha nem mondod le legkésőbb 3 nappal /72 órával/ a kurzus kezdete előtt, a foglaló elveszik.

CSAK ÍRÁSBAN TUDUNK LEMONDÁST ELFOGADNI!
AZ AJÁNDÉKUTALVÁNYOKRA IS UGYANEZ ÉRVÉNYES!
PÉNZ VISSZAFIZETÉSÉRE NINCS LEHETŐSÉG!

Kedves festeni vágyó tanulóink!

 

Kérünk Titeket, hogy az alábbi sorokat figyelmesen olvassátok el és a Tanodában készült képek publikálásánál az alábbiak szerint járjatok el!

Minden, a tanodában készült festmény közzététele az alábbi szabályokkal történhet, legyen az online publikálás, kiállítás, magazinban megjelenés:

A festmény közzétételekor, a leírásban szerepelnie kell a következőknek: hol készült, mi a forráskép, és kinek az irányításával. Tehát, például egy Monsted festmény másolatakor: Téli táj, Peder Monsted festménye alapján, készült a Gasztonyi Kálmán festőiskolában, tanulmánykép.

Vagy: Virág csendélet pipacsokkal, készült a Zsilip festőtanodában, Emerico Toth festménye alapján, tanulmánykép.

Ez elsősorban a Ti védelmeteket szolgálja.

Amennyiben ezen adatok nem szerepelnek a közzétételkor, és egy galéria, vagy műkritikus, vagy éppen csak egy tájékozottabb nézőközönség szembe találkozik egy ilyen festménnyel, melynek ismeri a forrását, viszont nincs megjelölve a képnél, úgy elkönyvelhetnek benneteket, mint olyan festőket, aki a festészeti etika legalapvetőbb szabályait sem tartják be. Ez, egy galéria, vagy műkritikus esetében akár végzetes is lehet, a jövő szempontjából.

Amennyiben a festmény értékesítésre kerül, úgy, etikailag kötelességünk tájékoztatni a vásárlót, hogy egyedi művet, saját elképzelés utáni festményt vásárol-e, vagy szembetalálkozhat-e online, a szeretett képével még negyvenszer, a jövőben.

A fentiek betartása etikailag és szakmailag kötelező, mert minősíti az alkotót és az intézményt, ahol készült, valamint a Mestert is.

OLAJFESTÉSZETI WORKSHOP ADILOV ALIM FESTŐMŰVÉSSZEL - 2023. február 17-től

40000 Ft65000 Ft

A kurzusra való jelentkezés a kurzus megvásárlásával történik meg. A kurzuson való részvételi szándékodat 30% befizetésével erősítheted meg, így vásárláskor a teljes összegnek csak a 30%-át kérjük el.

 

Jelentkezés előtt mindenképpen olvasd el a bal oldali részvételi információkat!

MÁR AZ ÚJ HELYSZÍNEN!!!

Új címünk: 1076 Budapest, Garay u. 3.

IDŐPONT:

16:00- 20:00

A MŰVÉSZRŐL NÉHÁNY SZÓ:

1963- ban Üzbegisztán fővárosában Taskentben születtem. A Taskenti művészeti technikum elvégzése után, majd a kötelező katonai szolgálatot követően, a szentpétervári Repin Képzőművészeti Akadémián végeztem el tanulmányaimat.1991 és 1993 között a londoni Canvas stúdióban egy neves kurzuson vettem részt. 1993-tól a Magyarországi Mao alaptagja vagyok. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy azzal foglalkozhatok, amit igazán szeretek.

MIRŐL SZÓL A TANFOLYAM:

Betekintést nyerhetünk a művész sajátos képalkotási technikájába, szó lesz a kompozíció szerkesztésről, témaválasztásról, színkontrasztokról.

A két kép párhuzamosan készül, ezért a tanfolyam nem megbontható, csak mindkét alkalomra lehet jelentkezni. Az első alkalommal mindkét képnél elkészül a megrajzolás, aláfestés, majd száradást követően, a következő héten mindkét kép befejezésre kerül.

 

A workshopot azoknak ajánljuk, akik már elvégezték a kezdő olajfestészeti tanfolyamunkat, vagy már festettek olajjal, tehát nem teljesen járatlanok az anyag használatában. Teljesen kezdők, /tehát olyanok, akik még soha nem nyúltak olajfestékhez/ felzárkóztatására ezen a workshopon nincs lehetőség.

 

A meghirdetett képek a művész saját alkotásai, ezek szolgálnak referencia képként.

ÁRAK:

Anyaggal: 2 napra összesen: 65 000 Ft! / 2 db festővászon, olajfesték készlet, festőszer, ecsetkészlet/

 

Anyag nélküli ár, 2 napra összesen: 40 000 Ft / 2 db festővásznat tartalmaz/ – anyag nélküli regisztráció esetén szükséges hozni: művész olajfestékeket (nem hobbi festékeket), szagmentes festőszert ( iskolánkban terpentines festőszer használata tilos), ecseteket!

TANFOLYAMAINKAT MINIMUM 6 FŐ JELENTKEZÉSE ESETÉN INDÍTJUK EL. AMENNYIBEN NEM JÖN ÖSSZE A MINIMUM LÉTSZÁM, ÉRTESÍTÜNK ÉS VÁLASZTHATSZ EGY MÁSIK TANFOLYAMOT.

VÉLEMÉNYEK RÓLUNK