PASZTELL FESTŐTÁBOR MÁTÉ SÁNDOR FESTŐMŰVÉSSZEL, AZ EXCLUZÍV PRÓNAY KASTÉLYBAN

– PRÓNAY BALANCE SPA –

ÁR: 153 000 Ft

SZÉP KÁRTYA ELFOGADÓ HELY!

2 éjszaka, 3 nap, 3 étkezéssel ( svédasztalos reggeli, egy főétel ebédre, svédasztalos vacsora) oktatással együtt, anyag nélkül

Az ár tartalmazza az idegenforgalmi adót és az Áfát is!

A plain air, azaz szabadban festés az egyik legizgalmasabb és egyben legnagyobb kihívásokat rejtő technika, hiszen a fények változnak, a körülmények egyediek, de a legnagyobb tudást ezekből a tapasztalatokból lehet megszerezni.

 

Táborainkban nem csak a festés jelent igazi kikapcsolódást, hiszen ezek azok az alkalmak, amikor minőségi időt tudunk eltölteni festőtársainkkal, barátságok születnek és magáról a festésről is, bővebb információkat, tudást lehet szerezni.

 

A tábor egész ideje alatt a festőművész oktató segít a témaválasztásban, a kivitelezésben, a tábor végén a képek kiértékelésével, illetve további tanácsokkal.

A táborra való jelentkezés a tábor megvásárlásával történik meg. A táboron való részvételi szándékodat 30% befizetésével erősítheted meg, így vásárláskor a teljes összegnek csak a 30%-át kérjük el.

A rajztáblát mi biztosítjuk.

Az anyagigényeket kérjük előre jelezni, akár e-mailben vagy a webshopban, ugyanis a helyszínen csak nagyon korlátozottan lesz lehetőség anyag vásárlásra!

 

 

 • A táborban mindenki a saját anyagával dolgozik, a helyszínen festékosztogatásra nincs lehetőség. Amennyiben semmilyen anyaggal nem rendelkezel, akkor az alábbi opciók közül válogathatsz:

  Az árak tartalmazzák az Áfát!

Amennyiben a meghirdetett táborainkból kettőre jelentkezik, akkor az olcsóbbik tábor részvételi díjából 10% kedvezményt adunk!

Alsópetény Nyugat-Nógrád egy eldugott kis szegletében a Cserhát lábánál, Budapesttől 50 km-re található. Sokaknak ismeretlen ez a vidék, de ha egyszer megérzik az itteni illatokat, hallják a madarak csicsergését, biztosan visszavágynak. A műemlék épületegyüttes megvásárlásának és a műemléki szempontok maximális figyelembe vételével történt felújításnak az értékmentés mellett az ingatlan rendezvényhelyszínként való üzemeltetése volt a cél. 

A PRÓNAY BALANCE SPA Alsópetényben, a Prónay-kastély területén kapott helyet. A Cserhát meseszép dombjai között fekvő község és varázslatos környéke, valamint a kastélyt körülölelő kert ideális hely mindazoknak, akik egy kis feltöltődésre vágynak.

 

https://www.pronaykastely.hu/

 

 • Első nap: érkezés, szállás elfoglalása, majd bemutatkozás, és festés, vacsoráig. Közben elméleti és gyakorlati oktatás zajlik. Vacsora után beszélgetés, ismerkedés, medencézés, wellness
 • Második nap: reggeli után festés a szabadban, 13h-ig, majd szünet 15h-ig /szabadidős foglalkozás, pihenés, strandolás/, majd a vacsoráig festés. Közben elméleti oktatás, kompozíciószerkesztés, színtan. Vacsora után, igény szerint, társalgás, beszélgetés, medencézés, wellness
 • Harmadik nap: reggeli után a szobák elhagyása, de lesz lehetőség kora délutánig festeni a parkban, így aki szeretne, festhet még egy utolsót. A táborban készült festmények kiértékelése is ekkor történik meg.

A jelentkezési létszám limitált, és a táborvezető művész rutinos, így mindenki a megfelelő instrukciókat megkapja.

 

Amennyiben a meghirdetett táborainkból kettőre jelentkezik, akkor az olcsóbbik tábor részvételi díjából 10% kedvezményt adunk!

Festőművész oktatónk: Máté Sándor

Főleg pasztellel dolgozom, szeretem a realizmust, de nem állítom szembe a tárgy nélküli ábrázolással és az elvontabb vizuális megjelenítéssel. Keresem a témáimban a lírát, a költészetet, akár táj, akár ember vagy csendélet legyen a képen. A szemlélődés nagyon fontos része az életemnek, ezért a képeimet némileg kontemplatív megoldások jellemzik. Öröm számomra, ha másokkal is meg tudom szerettetni a pasztellben rejlő varázsos lehetőségeket

Azért szeretem a pasztellt, mert van benne valami egyedi, amit csak ez az eszköz tud.

 

Jó érezni a tapintását, jó az is, hogy kézzel, ujjal, tenyérrel is lehet dolgozni. Ez valami archaikus öröm.

 • Kezdők jelentkezését is várjuk. 
 • A táborban a saját eszközeidet fogod használni.
  \\művész pasztellkréta (pl Sennelier) pitt kréta, pasztell papír, fekete és pasztell színűek, papírtörlő, nedves törlőkendő, maszkoló szalag, pasztell fixáló spray\\
 • Amennyiben kísérővel érkeznél, vedd fel velünk a kapcsolatot!
 • Amennyiben a meghirdetett táborainkból kettőre jelentkezik, akkor az olcsóbbik tábor részvételi díjából 10% kedvezményt adunk!

Pasztell kezdőcsomag:

Sennelier 30 db-os Plein Air pasztellkréta készlet, Fabriano pasztellpapírok, fekete és pasztell színűek (10 db), pitt kréta, maszkoló szalag, fixatív, hordozó mappa

A rajztáblát a helyszínen biztosítjuk!

A helyedet 30% foglaló befizetésével erősítheted meg, így vásárláskor a teljes összegnek csak a 30%-át kérjük el.  A befizetést bankkártyás fizetéssel a megrendelés leadásakor, vagy átutalással 3 napon belül rendezheted. A fennmaradó összeget a helyszínen tudod rendezni készpénzben.

 

LEMONDÁS!

Nagyon sajnálnánk ha nem tudnál jönni, de ne aggódj, a pénzed nem veszik el, amennyiben legkésőbb 30nappal a tábor kezdete előtt mondod le! Ha valamilyen okból nem tudsz részt venni a táborban, a befizetett összeget felhasználhatod a következő 3 HÓNAPON BELÜL, tanfolyamra vagy termékekre is. Azonban ha nem mondod le legkésőbb 30 nappal a tábor kezdete előtt, a foglaló elveszik.

 

CSAK ÍRÁSBAN TUDUNK LEMONDÁST ELFOGADNI! AZ AJÁNDÉK UTALVÁNYOKRA IS UGYANEZ ÉRVÉNYES. PÉNZ VISSZAFIZETÉSÉRE NINCS LEHETŐSÉG.

 

 

Mit nyújt a festőtáborunk?