Tanfolyam helyszíne: 1144 Budapest, Gvadányi u. 61-65.

 

A kurzusra való jelentkezés a kurzus megvásárlásával történik meg. A kurzuson való részvételi szándékodat 30% befizetésével erősítheted meg, így vásárláskor a teljes összegnek csak a 30%-át kérjük el. A befizetést bankkártyás fizetéssel a megrendelés leadásakor, vagy átutalással 3 napon belül rendezheted.
A fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat a megrendelés elküldése után fogod látni. A kurzuson való részvételt, a befizetések beérkezésének sorrendjében tudjuk biztosítani. A maradék 70%-ot, illetve a kurzushoz rendelt eszközök és kellékek árát a kurzus napján, félórával a kezdés előtt tudod rendezni a helyszínen készpénzben.

A kurzushoz kért opcionálisan rendelt eszközeidet/anyagaid kifizetése személyesen történik a tanfolyam megkezdése előtt.

Nagyon sajnálnánk, ha nem tudnál jönni, de ne aggódj, a pénzed nem veszik el, amennyiben legkésőbb 3 nappal /72 óra/ a kurzus kezdete előtt mondod le! Ha valamilyen okból nem tudsz részt venni a tanfolyamon, a befizetett összeget felhasználhatod a következő ugyanilyen foglalkozáson 1 HÓNAPON BELÜL!

Amennyiben 2 vagy 4 alkalmas tanfolyamra jelentkezel és 2 vagy 4 helyet foglalsz le a befizetéssel, úgy a befizetett foglalót csak ugyanennyi alkalomból, ugyanolyan tematikájú tanfolyam árából van lehetőség jóváírni.

Az új, pótlásra kiválasztott kurzust emailen jelezd nekünk az info@zsilipfestotanoda.com címen. Amennyiben a pótlásra lefoglalt időpontot is lemondod, további pótlásra nincs lehetőség. Azonban, ha nem mondod le legkésőbb 3 nappal /72 órával/ a kurzus kezdete előtt, a foglaló elveszik.

CSAK ÍRÁSBAN TUDUNK LEMONDÁST ELFOGADNI!
AZ AJÁNDÉKUTALVÁNYOKRA IS UGYANEZ ÉRVÉNYES!
PÉNZ VISSZAFIZETÉSÉRE NINCS LEHETŐSÉG!

Kedves festeni vágyó tanulóink!

 

Kérünk Titeket, hogy az alábbi sorokat figyelmesen olvassátok el és a Tanodában készült képek publikálásánál az alábbiak szerint járjatok el!

Minden, a tanodában készült festmény közzététele az alábbi szabályokkal történhet, legyen az online publikálás, kiállítás, magazinban megjelenés:

A festmény közzétételekor, a leírásban szerepelnie kell a következőknek: hol készült, mi a forráskép, és kinek az irányításával. Tehát, például egy Monsted festmény másolatakor: Téli táj, Peder Monsted festménye alapján, készült a Gasztonyi Kálmán festőiskolában, tanulmánykép.

Vagy: Virág csendélet pipacsokkal, készült a Zsilip festőtanodában, Emerico Toth festménye alapján, tanulmánykép.

Ez elsősorban a Ti védelmeteket szolgálja.

Amennyiben ezen adatok nem szerepelnek a közzétételkor, és egy galéria, vagy műkritikus, vagy éppen csak egy tájékozottabb nézőközönség szembe találkozik egy ilyen festménnyel, melynek ismeri a forrását, viszont nincs megjelölve a képnél, úgy elkönyvelhetnek benneteket, mint olyan festőket, aki a festészeti etika legalapvetőbb szabályait sem tartják be. Ez, egy galéria, vagy műkritikus esetében akár végzetes is lehet, a jövő szempontjából.

Amennyiben a festmény értékesítésre kerül, úgy, etikailag kötelességünk tájékoztatni a vásárlót, hogy egyedi művet, saját elképzelés utáni festményt vásárol-e, vagy szembetalálkozhat-e online, a szeretett képével még negyvenszer, a jövőben.

A fentiek betartása etikailag és szakmailag kötelező, mert minősíti az alkotót és az intézményt, ahol készült, valamint a Mestert is.

RAJZ TANFOLYAM GYÜKÉR ZSÓFIA GRAFIKUS-FESTŐMŰVÉSSZEL - október 29 - 30.

20000 Ft51000 Ft

TANFOLYAMAINKAT MINIMUM 6 FŐ JELENTKEZÉSE ESETÉN INDÍTJUK EL. AMENNYIBEN NEM JÖN ÖSSZE A MINIMUM LÉTSZÁM, ÉRTESÍTÜNK ÉS VÁLASZTHATSZ EGY MÁSIK TANFOLYAMOT.

A kurzusra való jelentkezés a kurzus megvásárlásával történik meg. A kurzuson való részvételi szándékodat 30% befizetésével erősítheted meg, így vásárláskor a teljes összegnek csak a 30%-át kérjük el.

 

Jelentkezés előtt mindenképpen olvasd el a bal oldali részvételi információkat!

IDŐPONT:

10:00 – 16:00

Ismerd meg Zsófit:

 

Gyükér Zsófia vagyok, Miskolcon születtem 1991-ben, 2010 óta Kistarcsán élek. Önálló képzőművészként hivatalosan 18 éves korom óta dolgozom, 2017-ben pedig az ELTE Savaria Egyetemi Központ grafikus-festő szakán diplomáztam.

Azon szerencsés emberek közé tartozom, akiknek a „hobbija a munkája”, ám ez nálam azt is jelenti, hogy amit szeretek csinálni, abból a maximumot igyekszem kihozni minőségileg. Grafittal, pasztell+akvarellceruzával, olajfestékkel, ritkábban akvarellfestékkel alkotok. Munkám során készítek megrendelésre, galériáknak, és saját örömömre képzőművészeti alkotásokat. (Emellett én írom, rajzolom és adom ki a „Hókavölgy” című lovas-pónis képregénykönyv-sorozatot.)

Kedvenc alkotói témám az állatok, azon belül is a lovak, kutyák, de szívesen megfestek bármit/bárkit ami/aki megihlet.

Rendszeresen hívnak meg kiállításokra, volt több önálló tárlatom Budapesten, de kiállítottam Veszprémben, Sátoraljaújhelyen és Esztergomban is. Határainkon kívül is eljutottak alkotásaim több helyre: a párizsi Louvre-ba, Rimaszombatba, valamint Bécsbe két alkalommal is.

Facebookos alkotói oldalam a Little Red Margaret, link:

https://www.facebook.com/Little-Red-Margaret-318576754832765

Facebook személyes oldalam (teljesen nyilvános profil):

https://www.facebook.com/zsofia.gyuker/

Instagram oldalam:

https://www.instagram.com/zsofiagyuker/

RAJZOLÁS ALAPJAI:

1/1. Délelőtt

Az első alkalommal megismerkedünk az anyagokkal, eszközökkel, melyeket használni fogunk a tanfolyam során. Elméleti alapokat is fogtok hallani, érdemes jegyzetelni.

Gyakorlásnak-bemelegítésnek különböző tárgyakat fogunk rajzolni/ üveg- szék- gyümölcsök stb. – melyeken tudjuk gyakorolni az alapismereteket. Felvázoljuk az aznapi rajzunkat is.

 

1/2. Délután

A délelőtt megismert technikai alapokat alkalmazva, és a vázlatunkat kidolgozva elkészítünk egy csendéletet.

Zsófi minden mutatni fog és végigvezet a kép elkészítésén, további elméleti anyagokat átadva a résztvevőknek.

 

 

2/1. Délelőtt

Folytatjuk a megismert rajzi alapok továbbfejlesztését és elkezdünk egy második képet. Zsófi itt is folyamatos instrukciókat fog adni az elméleti és gyakorlati oktatás során.

 

 

2/2. Délután

Összefoglaljuk az eddig tanultakat és befejezzük a második rajzunkat.

 

Lehetséges opció: A csoport lendületétől függően egy összetettebb, harmadik rajzot is készíthetünk – ez attól függ, hogyan tudunk haladni, ez csakis a csoporton múlik. Senkit nem siettetünk, a hatékony tanulás és a jó élmény a célunk.

 

Mi mindent fogsz tanulni a tanfolyamon:

 • Rajztechnika alap fogalma 
 • Rajzeszközök megismerése 
 • Árnyékolási eszközök ismertetése
 • Egyéb eszközök megismerése a rajzban
 • Az arányos rajzolás módja
 • Fény-árnyék-perspektíva tanulmányozása
 • Hordozó anyagok fajtáinak ismerete és előkészítése a rajzban

ÁRAK:

 • Minden szükséges anyaggal és eszközzel együtt, 1 napra : 35 000 Ft
 • Minden szükséges anyaggal és eszközzel együtt 2 napra: 51 000 Ft
 • Anyagok és eszközök nélkül, 1 napra : 20 000 Ft
 • Anyagok és eszközök nélkül, 2 napra : 36 000 Ft

Amennyiben anyag és eszközök nélkül regisztrál, abban az esetben hozni kell: Fabriano Academy 200 grammos A3-as rajztömb, Grafitceruza H, F, HB, B, 2B, 3B, gyurmaradír, ceruzahegyező vagy sniccer, Pannoncolor grafit fixatív, hordozó mappa.

 

A meghirdetett rajzok csak illusztrációk, a művész saját alkotásai, a tanfolyamon hasonló témájú rajzok fognak készülni.

 

 

VÉLEMÉNYEK RÓLUNK