A kurzusra való jelentkezés a kurzus megvásárlásával történik meg. A kurzuson való részvételi szándékodat 30% befizetésével erősítheted meg, így vásárláskor a teljes összegnek csak a 30%-át kérjük el. A befizetést bankkártyás fizetéssel a megrendelés leadásakor, vagy átutalással 3 napon belül rendezheted.
A fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat a megrendelés elküldése után fogod látni. A kurzuson való részvételt, a befizetések beérkezésének sorrendjében tudjuk biztosítani. A maradék 70%-ot, illetve a kurzushoz rendelt eszközök és kellékek árát a kurzus napján, félórával a kezdés előtt tudod rendezni a helyszínen készpénzben.

A kurzushoz kért opcionálisan rendelt eszközeidet/anyagaid kifizetése személyesen történik a tanfolyam megkezdése előtt.

Nagyon sajnálnánk, ha nem tudnál jönni, de ne aggódj, a pénzed nem veszik el, amennyiben legkésőbb 3 nappal /72 óra/ a kurzus kezdete előtt mondod le! Ha valamilyen okból nem tudsz részt venni a tanfolyamon, a befizetett összeget felhasználhatod a következő ugyanilyen foglalkozáson 1 HÓNAPON BELÜL!

Amennyiben 2 vagy 4 alkalmas tanfolyamra jelentkezel és 2 vagy 4 helyet foglalsz le a befizetéssel, úgy a befizetett foglalót csak ugyanennyi alkalomból, ugyanolyan tematikájú tanfolyam árából van lehetőség jóváírni.

Az új, pótlásra kiválasztott kurzust emailen jelezd nekünk az info@zsilipfestotanoda.com címen. Amennyiben a pótlásra lefoglalt időpontot is lemondod, további pótlásra nincs lehetőség. Azonban, ha nem mondod le legkésőbb 3 nappal /72 órával/ a kurzus kezdete előtt, a foglaló elveszik.

CSAK ÍRÁSBAN TUDUNK LEMONDÁST ELFOGADNI!
AZ AJÁNDÉKUTALVÁNYOKRA IS UGYANEZ ÉRVÉNYES!
PÉNZ VISSZAFIZETÉSÉRE NINCS LEHETŐSÉG!

Kedves festeni vágyó tanulóink!

 

Kérünk Titeket, hogy az alábbi sorokat figyelmesen olvassátok el és a Tanodában készült képek publikálásánál az alábbiak szerint járjatok el!

Minden, a tanodában készült festmény közzététele az alábbi szabályokkal történhet, legyen az online publikálás, kiállítás, magazinban megjelenés:

A festmény közzétételekor, a leírásban szerepelnie kell a következőknek: hol készült, mi a forráskép, és kinek az irányításával. Tehát, például egy Monsted festmény másolatakor: Téli táj, Peder Monsted festménye alapján, készült a Gasztonyi Kálmán festőiskolában, tanulmánykép.

Vagy: Virág csendélet pipacsokkal, készült a Zsilip festőtanodában, Emerico Toth festménye alapján, tanulmánykép.

Ez elsősorban a Ti védelmeteket szolgálja.

Amennyiben ezen adatok nem szerepelnek a közzétételkor, és egy galéria, vagy műkritikus, vagy éppen csak egy tájékozottabb nézőközönség szembe találkozik egy ilyen festménnyel, melynek ismeri a forrását, viszont nincs megjelölve a képnél, úgy elkönyvelhetnek benneteket, mint olyan festőket, aki a festészeti etika legalapvetőbb szabályait sem tartják be. Ez, egy galéria, vagy műkritikus esetében akár végzetes is lehet, a jövő szempontjából.

Amennyiben a festmény értékesítésre kerül, úgy, etikailag kötelességünk tájékoztatni a vásárlót, hogy egyedi művet, saját elképzelés utáni festményt vásárol-e, vagy szembetalálkozhat-e online, a szeretett képével még negyvenszer, a jövőben.

A fentiek betartása etikailag és szakmailag kötelező, mert minősíti az alkotót és az intézményt, ahol készült, valamint a Mestert is.

TOSZKÁN HÉTVÉGE - GASZTONYI KÁLMÁNNAL - szeptember 3 - 4.

32000 Ft56500 Ft

TANFOLYAMAINKAT MINIMUM 6 FŐ JELENTKEZÉSE ESETÉN INDÍTJUK EL. AMENNYIBEN NEM JÖN ÖSSZE A MINIMUM LÉTSZÁM, ÉRTESÍTÜNK ÉS VÁLASZTHATSZ EGY MÁSIK TANFOLYAMOT.

A kurzusra való jelentkezés a kurzus megvásárlásával történik meg. A kurzuson való részvételi szándékodat 30% befizetésével erősítheted meg, így vásárláskor a teljes összegnek csak a 30%-át kérjük el.

 

Jelentkezés előtt mindenképpen olvasd el a bal oldali részvételi információkat!

IDŐPONT:

09:00- 15:00

MIRŐL SZÓL A TANFOLYAM:

A két nap alatt, Gasztonyi Kálmán festőművész vezetésével megfestjük ezt a varázslatos Toszkán naplementés tájat, a klasszikus festészeti szabályok alapján. Az oktató lépésről lépésre festi veletek együtt a képet, minden lépést elmagyarázva megmutatva.
Ez alatt a két nap alatt nincs arra lehetőség, hogy az olajfestészetben teljesen járatlanokat is felzárkóztassa, ezért olyanok jelentkezését várjuk, akik már festettek olajjal.
Csak a teljes hétvégére lehet jelentkezni, nem megbontható.

 

Festőművész oktató: Gasztonyi Kálmán

ÁRAK:

A teljes tanfolyam ára, anyag nélkül: 32 000 Ft
Anyaggal: 32 000 Ft + 24 500 Ft a szükséges anyagok ( 50x60cm feszített vászon, 12 db-os Pannoncolor művészfesték készlet, festőszer, ecsetkészlet, oszlató ecset, petróleum, angolvörös akril)

Amit hoznod kell magaddal, mindkét esetben: ceruza, radír, papírtörlő, nedves törlőkendő.

Amennyiben saját anyaggal dolgoznál, úgy a következő olajfestékekre lesz szükséged:

 • titánfehér
 • permanent világossárga
 • permanent középvörös
 • krapplakk (alizarin crimson)
 • világos okker
 • természetes szienna
 • égetett szienna
 • égetett umbra
 • természetes umbra
 • nedvzöld
 • krómoxid zöld matt
 • párizsi kék (berlini/porosz kék)
 • cölin kék (ceruelan blue)
 • angolvörös AKRIL
 • 50x 60cm feszített vászon

Amennyiben valamire szükséged lenne, vagy hiányzik, a helyszínen a művészellátó üzletünkben megvásárolhatóak.

VÉLEMÉNYEK RÓLUNK