Kiknek ajánljuk?

Elsősorban olyanoknak, akik már dolgoztak olajfestékkel, de legalább akrillal festettek már 1-2 képet, illetve azoknak is akik bátor kezdők.

 

Mi történik a videókban?

Az oktatónk végigvezet a kép elkészítésén, a felrajzolástól a befejezésig. Rengeteg hasznos információval leszel gazdagabb.

A tanfolyamon megismeritek a használt anyagokat, különböző ecsetkezelési technikákat, az ecsetmosást, a felület előkészítését, trükköket és fortélyokat, hogy minél egyszerűbben elsajátíthassátok az olajfestészet alapjait.

A tanfolyamon az egyik kép alapozott farost lapra készül, a másik vászonra. Ez azért szükséges, hogy megtanuljuk, melyik alapon, hogyan viselkedik a festék (nem módosítható).

– 1db alapozott farost
– 1db feszített vászon

Pannoncolor olajfestő készlet
– 12 tubus olaj művészfesték
– 2 db 30 ml-es szagtalan művész festőszer
– 4 db-os művész ecsetkészlet

+  3db extra pigment
+  szikkatív
+ 1 ágfestő ecset
+ petróleum
+ mosószappan

33000 Ft

A kurzus árának beérkezte után megadjuk a hozzáférést. Emailen elküldünk minden egyéb szükséges információt is, és a képek anyag szükségletét.

A kurzusra való jelentkezés a kurzus megvásárlásával történik meg. Csak a teljes kurzusra lehet jelentkezni. Az ár nem tartalmazza a anyagok, eszközök árát. A befizetést bankkártyás fizetéssel a megrendelés leadásakor, vagy átutalással 3 napon belül rendezheted.
A fizetéssel kapcsolatos  információkról bővebben olvashatsz a RÉSZVÉTELI INFORMÁCIÓK alatt.

Vásárlás után 2 napon belül hozzáférést kapsz a megadott email címedre a kiválasztott tanfolyamhoz tartozó hozzáférést. Itt a közvetítéseken felül fázisképeket is találsz, kérdezhetsz, kommentelhetsz.

A videók 1 évig nézhetők vissza.

Kedves festeni vágyó tanulóink!

 

Kérünk Titeket, hogy az alábbi sorokat figyelmesen olvassátok el és a Tanodában készült képek publikálásánál az alábbiak szerint járjatok el!

Minden, a tanodában készült festmény közzététele az alábbi szabályokkal történhet, legyen az online publikálás, kiállítás, magazinban megjelenés:

A festmény közzétételekor, a leírásban szerepelnie kell a következőknek: hol készült, mi a forráskép, és kinek az irányításával. Tehát, például egy Monsted festmény másolatakor: Téli táj, Peder Monsted festménye alapján, készült a Gasztonyi Kálmán festőiskolában, tanulmánykép.

Vagy: Virág csendélet pipacsokkal, készült a Zsilip festőtanodában, Emerico Toth festménye alapján, tanulmánykép.

Ez elsősorban a Ti védelmeteket szolgálja.

Amennyiben ezen adatok nem szerepelnek a közzétételkor, és egy galéria, vagy műkritikus, vagy éppen csak egy tájékozottabb nézőközönség szembe találkozik egy ilyen festménnyel, melynek ismeri a forrását, viszont nincs megjelölve a képnél, úgy elkönyvelhetnek benneteket, mint olyan festőket, aki a festészeti etika legalapvetőbb szabályait sem tartják be. Ez, egy galéria, vagy műkritikus esetében akár végzetes is lehet, a jövő szempontjából.

Amennyiben a festmény értékesítésre kerül, úgy, etikailag kötelességünk tájékoztatni a vásárlót, hogy egyedi művet, saját elképzelés utáni festményt vásárol-e, vagy szembetalálkozhat-e online, a szeretett képével még negyvenszer, a jövőben.

A fentiek betartása etikailag és szakmailag kötelező, mert minősíti az alkotót és az intézményt, ahol készült, valamint a Mestert is.

TOSZKÁN HÉTVÉGE – GASZTONYI KÁLMÁNNAL – szeptember 6-tól – ONLINE részvétellel

15000 Ft39500 Ft

Jelentkezés előtt mindenképpen olvasd el a bal oldali részvételi információkat!

A felvétel elérhető: 2022. szeptember 6-tól.

 

KÉP LETÖLTÉSE: LETÖLTÉSE

  Reset options

  VÁSÁROLD MEG A TANFOLYAM ELVÉGZÉSÉHEZ SZÜKSÉGES ANYAGOKAT, ESZKÖZÖKET:

Gasztonyi Kálmán festőművész vezetésével megfestjük ezt a varázslatos Toszkán naplementés tájat, a klasszikus festészeti szabályok alapján. Az oktató lépésről lépésre festi veletek együtt a képet, minden lépést elmagyarázva megmutatva.
Ezen alkalom alatt nincs arra lehetőség, hogy az olajfestészetben teljesen járatlanokat is felzárkóztassa, ezért olyanok jelentkezését várjuk, akik már festettek olajjal.

 

Festőművész oktató: Gasztonyi Kálmán

ÁRAK:

Tanfolyam ára anyag nélkül: 15 000 Ft
Tanfolyam ára anyaggal: 39 500 Ft (50×60 cm feszített vászon, 12 db-os Pannoncolor művészfesték készlet, festőszer, ecsetkészlet, oszlató ecset, petróleum, angolvörös akril)

Amennyiben saját anyaggal dolgoznál, úgy a következő olajfestékekre lesz szükséged:

 • titánfehér
 • permanent világossárga
 • permanent középvörös
 •  krapplakk (alizarin crimson)
 • világos okker
 • természetes szienna
 • égetett szienna
 • égetett umbra
 • természetes umbra
 • nedvzöld
 • krómoxid zöld matt
 • párizsi kék (berlini/porosz kék)
 • cölin kék (ceruelan blue)
 • angolvörös AKRIL
 • 50x 60cm feszített vászon

Amennyiben valamire szükséged lenne, vagy hiányzik, a művészellátó webshopunkban megvásárolhatóak.

VÉLEMÉNYEK RÓLUNK