RÓLUNK

Kosiczky Zsuzsa vagyok a Zsilip Art Center művészeti iskola megálmodója és alapítója.
2013-ban, sok-sok keresgélés után sem találtam megfelelő szintű művészeti oktatást, ezért gondoltam, hogy erre nagy szükség lenne, így született meg, rengeteg munkával a Zsilip festőtanoda, ami ma már sokkal több, mint egy “festőtanoda”.

Az iskola létrehozásával elsődleges célom volt, hogy valódi tudást tudjunk adni minden alkotni vágyónak. Nem szeretettünk volna “élményfestés” szintű festegetéseket tartani és nem is tesszük most sem. Megjegyezném, hogy semmi baj az élményfestéssel, van, aki ott jön rá, hogy többet szeretne tudni, tanulni, hogy aztán kitartó munkával és sok-sok gyakorlással eljusson az önálló alkotó munkáig.
Ehhez nyújtunk mi segítséget és mindenkit végig vezetünk ezen az úton, aki hozzánk jön, azokat is, akik azt gondolják, hogy nem tudnak még egy pálcika embert sem lerajzolni.

Igazi művészekkel dolgozunk, akik fel is tudnak mutatni valamit és nem egy élményfestés után állnak be “oktatónak”, mint azt oly sokszor tapasztaljuk, sajnos.
Olyan művészekkel akiket joggal illet a “ művész” jelző. Igazi , nagy tudású szakemberek, akik boldogan adják át legnagyobb titkaikat is a tanulni vágyó közönségnek.
Nálunk a művészellátóban dolgozók is tudnak festeni, így megfelelő szakmai segítséget tudnak nyújtani a vásárlásnál is.

Iskolánkban lehetőség van a rajzolástól -az akvarell és akril, pasztell, valamint az olaj technika elsajátítására is.
Egyéni és kiscsoportos festőiskoláink a haladóknak nyújtanak segítséget. Hétvégi és hétköznapi tematikus tanfolyamaink a kezdőknek segítenek elindulni.
Évente többször vannak extra, egyedi tanfolyamaink, mint például a klasszikus ikonfestés Gasztonyi Kálmán festőművésszel, vagy absztrakt képek festése Fecskés Bea festőművésszel.

Minden évben nagy sikere van alkotótáborainknak, ahová szintén várjuk a kezdő és a haladó tanulóinkat is.
Szeretnénk a vidékieknek is segíteni a tanulási folyamatokban, ezért hoztuk létre a zsiliponline.com weboldalt, ahol videókon keresztül is van lehetőségük tanulni az érdeklődőknek.
Művészellátó üzletünk és webshoppunk is egész évben várja vásárlóit, egyre bővülő árukészlettel. https://www.zsilipmuveszellato.com/.

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy nálunk mindenki megtalálja a neki való foglalkozást, tanulási és vásárlási lehetőséget.

Várunk mindenkit szeretettel egész évben!