Kiknek ajánljuk?

Elsősorban olyanoknak, akik már dolgoztak olajfestékkel, de legalább akrillal festettek már 1-2 képet, illetve azoknak is akik bátor kezdők.

Mi történik a videókban?

Az oktatónk végigvezet a kép elkészítésén, a felrajzolástól a befejezésig. Rengeteg hasznos információval leszel gazdagabb.

A tanfolyamon megismeritek a használt anyagokat, különböző ecsetkezelési technikákat, az ecsetmosást, a felület előkészítését, trükköket és fortélyokat, hogy minél egyszerűbben elsajátíthassátok az olajfestészet alapjait..

 • 12 tubus olaj művészfesték
 • titánfehér
 • krapplakk
 • ultramarinkék
 • poroszkék
 • nedvzöld
 • cölinkék
 • világossárga
 • sárga okker
 • természetes sziéna
 • égetett sziéna
 • égetett umbra
 • középvörös

– 2 db 50 ml-es szagtalan művész festőszer
– 3 db-os művész ecsetkészlet

+  3db extra pigment
+ 1 ágfestő ecset
+ mosószappan

A kurzus árának beérkezte után megadjuk a hozzáférést. Emailen elküldünk minden egyéb szükséges információt is, és a képek anyag szükségletét.

A kurzusra való jelentkezés a kurzus megvásárlásával történik meg. Csak a teljes kurzusra lehet jelentkezni. Az ár nem tartalmazza a anyagok, eszközök árát. A befizetést bankkártyás fizetéssel a megrendelés leadásakor, vagy átutalással 3 napon belül rendezheted.
A fizetéssel kapcsolatos  információkról bővebben olvashatsz a RÉSZVÉTELI INFORMÁCIÓK alatt.

Vásárlás után 2 napon belül hozzáférést kapsz a megadott email címedre a kiválasztott tanfolyamhoz tartozó hozzáférést. Itt a közvetítéseken felül fázisképeket is találsz, kérdezhetsz, kommentelhetsz.

A videók 1 évig nézhetők vissza.

Kedves festeni vágyó tanulóink!

 

Kérünk Titeket, hogy az alábbi sorokat figyelmesen olvassátok el és a Tanodában készült képek publikálásánál az alábbiak szerint járjatok el!

Minden, a tanodában készült festmény közzététele az alábbi szabályokkal történhet, legyen az online publikálás, kiállítás, magazinban megjelenés:

A festmény közzétételekor, a leírásban szerepelnie kell a következőknek: hol készült, mi a forráskép, és kinek az irányításával. Tehát, például egy Monsted festmény másolatakor: Téli táj, Peder Monsted festménye alapján, készült a Gasztonyi Kálmán festőiskolában, tanulmánykép.

Vagy: Virág csendélet pipacsokkal, készült a Zsilip festőtanodában, Emerico Toth festménye alapján, tanulmánykép.

Ez elsősorban a Ti védelmeteket szolgálja.

Amennyiben ezen adatok nem szerepelnek a közzétételkor, és egy galéria, vagy műkritikus, vagy éppen csak egy tájékozottabb nézőközönség szembe találkozik egy ilyen festménnyel, melynek ismeri a forrását, viszont nincs megjelölve a képnél, úgy elkönyvelhetnek benneteket, mint olyan festőket, aki a festészeti etika legalapvetőbb szabályait sem tartják be. Ez, egy galéria, vagy műkritikus esetében akár végzetes is lehet, a jövő szempontjából.

Amennyiben a festmény értékesítésre kerül, úgy, etikailag kötelességünk tájékoztatni a vásárlót, hogy egyedi művet, saját elképzelés utáni festményt vásárol-e, vagy szembetalálkozhat-e online, a szeretett képével még negyvenszer, a jövőben.

A fentiek betartása etikailag és szakmailag kötelező, mert minősíti az alkotót és az intézményt, ahol készült, valamint a Mestert is.

OLAJFESTÉSZETI HÉTVÉGE – VIRÁGCSOKOR, NEM TELJESEN KEZDŐKNEK – ONLINE – május 31-től

9990 Ft

Jelentkezés előtt mindenképpen olvasd el a bal oldali részvételi információkat!

A felvétel elérhető: 2023. május 31-től

 

KÉP LETÖLTÉSE: LETÖLTÉSE

 • VÁSÁROLD MEG A TANFOLYAM ELVÉGZÉSÉHEZ SZÜKSÉGES ANYAGOKAT, ESZKÖZÖKET:

Belekóstoltál, izgatja a fantáziád, tetszik is, de még csak a felszínt kapargatod, még nem igazán érzed teljesen az olajfestés által kínált végtelen lehetőségeket.

 

Már túl vagy azon, hogy mit, mivel, és hogyan, már ecsetet is tudsz mosni, már tudod mibe kell mártani az ecsetet, ezért egy kezdő olaj hétvégére már nem jönnél, hiszen lépnél egyet előre.

 

Nos, megteheted.

Ezen a hétvégén már különböző praktikákat is megtanulhatsz, festészeti trükköket, kitörléses módszert, lazúrozást, változatos ecsetkezelési technikákat.

 

Természetesen, ne feledjük, megfestesz mindeközben egy képet is.

 

Fecskés Bea festőművész ismét itt lesz veled, és beavat minden lépésbe és módszerbe, ami az adott kép megfestéséhez kell.

 

Úgy érzed, hogy ez egy nehéz kép? Helyes, ez a cél, hiszen az a kép könnyű, amit már tudunk hogyan kell megfesteni, tehát az az igazi pénzkidobás. Azt érezzük nehéznek, amit még nem tudunk, hogy hogyan kell megfesteni, annak megfestéséből tanulunk új dolgokat.

 

Választási lehetőséget is kínálunk. Jelentkezhetsz úgy is, hogy saját anyagot hozol, mi csak a vásznat biztosítjuk (ez esetben kérjük, hogy csakis és kizárólag művész olajfestékeket hozz, a jelzés nélküli hobbifestékekkel nem lehet színkeverést tanulni, valamint szagmentes festőszert), és jelentkezhetsz úgy is, hogy mi adjunk minden anyagot, kivéve az ecseteket (ezeket neked kell hoznod, vagy megrendelheted nálunk is).

VÉLEMÉNYEK RÓLUNK