RÉSZVÉTELI INFORMÁCIÓK

A kurzusra való jelentkezés a kurzus megvásárlásával történik meg. A személyes részvételhez a szándékodat 30% befizetésével erősítheted meg, így vásárláskor a teljes összegnek csak a 30%-át kérjük el, míg az online kurzusokra való jelentkezéskor a 100%-ot. A befizetést bankkártyás fizetéssel a megrendelés leadásakor, vagy átutalással 3 napon belül rendezheted.
A fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat a megrendelés elküldése után fogod látni. A kurzuson való részvételt, a befizetések beérkezésének sorrendjében tudjuk biztosítani. Személyes részvétel esetén a maradék 70%-ot, illetve a kurzushoz rendelt eszközök és kellékek árát a kurzus napján, félórával a kezdés előtt tudod rendezni a helyszínen készpénzben.

Nagyon sajnálnánk, ha nem tudnál jönni, de ne aggódj, a pénzed nem veszik el, amennyiben legkésőbb 3 nappal /72 óra/ a kurzus kezdete előtt mondod le! Ha valamilyen okból nem tudsz részt venni a tanfolyamon, a befizetett összeget felhasználhatod a következő ugyanilyen foglalkozáson 1 HÓNAPON BELÜL!

Amennyiben 2 vagy 4 alkalmas tanfolyamra jelentkezel és 2 vagy 4 helyet foglalsz le a befizetéssel, úgy a befizetett foglalót csak ugyanennyi alkalomból, ugyanolyan tematikájú tanfolyam árából van lehetőség jóváírni.

Az új, pótlásra kiválasztott kurzust emailen jelezd nekünk az info@zsilipfestotanoda.com címen. Amennyiben a pótlásra lefoglalt időpontot is lemondod, további pótlásra nincs lehetőség. Azonban, ha nem mondod le legkésőbb 3 nappal /72 órával/ a kurzus kezdete előtt, a foglaló elveszik.

CSAK ÍRÁSBAN TUDUNK LEMONDÁST ELFOGADNI!
AZ AJÁNDÉKUTALVÁNYOKRA IS UGYANEZ ÉRVÉNYES!
PÉNZ VISSZAFIZETÉSÉRE NINCS LEHETŐSÉG!

Kurzusainkon személyesen és online is részt tudsz venni.

Személyes részvétel:

Festéket, festőalapot biztosítunk, kivéve az ecseteket.

Az ecseteknél két opció lehetséges:
1. Meg tudod vásárolni, ez esetben regisztrációkor kérlek pipáld be, hogy kérsz e. Ez esetben minden alkalommal hoznod kell magaddal az ecseteket, ezeket fogod a tanfolyam során végig használni.
2. Amennyiben vannak saját ecseteid, azt is hozhatod magaddal, ebben az esetben nem szükséges megvásárolni az ecsetkészletet. Műszálas, lapos ecsetek javasoltak, 2-4-es, 6-8-as, és 12-14-es méretben.

Amennyiben vászonra szeretnél festeni, arra is van lehetőség, az árkülönbözet rendezésével. A vászon igényt a regisztrációkor szintén tudod jelezni.

Online részvétel:

AZ ONLINE TANFOLYAMOK ÁLTALÁBAN, VALÓS IDEJŰ FELVÉTELEK, EZÉRT AZOK A MEGHIRDETETT IDŐPONTOKTÓL LESZNEK MEGTEKINTHETŐK. MINDIG AZ ÉLŐ ADÁS, TANFOLYAM KEZDETE  ELŐTT ADJUK MEG A HOZZÁFÉRÉST A ZÁRT CSOPORTHOZ. TERMÉSZETESEN BÁRMIKOR NÉZHETED , NEM KELL FELTÉTLENÜL AZ ÉLŐ FELVÉTELT NÉZNI.
A videók olyan hosszúságúak, amilyen hosszú az élő oktatás, ami általában – tanfolyamtól függően 3-4-6 óra. Ezen belül természetesen lesznek szünetek.

Amennyiben valós időben szeretnéd nézni a tanfolyamot, azt a meghirdetett időpontokban teheted meg. Azonban bármikor beléphetsz a csoportba és visszanézheted a videókat, 12 hónapon belül korlátlanul.

AZ ONLINE TANFOLYAMOK ÁLTALÁBAN, VALÓS IDEJŰ FELVÉTELEK, EZÉRT AZOK A MEGHIRDETETT IDŐPONTOKTÓL LESZNEK MEGTEKINTHETŐK. MINDIG AZ ÉLŐ ADÁS, TANFOLYAM KEZDETE  ELŐTT ADJUK MEG A HOZZÁFÉRÉST A ZÁRT CSOPORTHOZ. TERMÉSZETESEN BÁRMIKOR NÉZHETED , NEM KELL FELTÉTLENÜL AZ ÉLŐ FELVÉTELT NÉZNI.

Azon online résztvevők akik a kurzushoz vásárolnak farostot vagy vászont, mellé küldünk egy fekete-fehér nyomatot-, illetve indigólapot, hogy otthonról is egy felrajzolt alappal kezdhesd a festést.

  • az indigó lapokat ragaszd össze egy ragasztószalaggal,
  • a tintával itatott oldala nézzen a farostra/vászonra, majd erre igazítsd rá a fekete-fehér nyomatot. (Érdemes a fekete-fehér nyomatot leragasztani a farostra/vászonra  amíg rajzolsz, nehogy elmozduljon.)
  • felrajzoláskor ügyelj arra, hogy ne vessz el a részletekben, csak a fő vonalakat érdemes átindigózni a farostra/vászonra. Ha bizonytalan vagy, érdemes az oktató farostján lévő rajzról puskázni.
Bankkártyás fizetés

Ezen fizetési mód esetén az OTP Bank rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatod bankkártyád a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a bank oldalán kell megadni, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz, azaz hozzánk.

Elfogadott bankkártyák: Visa (dombornyomott), MasterCard (dombornyomott), Electron (nem dombornyomott), Maestro (nem dombornyomott).

Fizetési tájékoztató – SimplePay ONLINE FIZETÉSI RENDSZER – LETÖLTÉS

Adattovábbítási nyilatkozat – SimplePay – LETÖLTÉS

 
Átutalás (előre utalás)

Az átutalást kérjük a Zsilip Art Center Kft. 11710002-24139076-00000000 számú OTP bankszámlára teljesíteni.

Nemzetközi bankszámlaszám (IBAN):  HU69117100022413907600000000

A közleménybe kérünk, írd be a megrendelő nevedet (amelyen a rendelést leadtad) és a rendelésszámot.

 
Utánvét

GLS szállítási mód választása esetén választhat utánvétes fizetést, melynek felára 1 000 Ft.

A kurzusokhoz rendelt eszközök, kellékek szállítása:

GLS futárszolgálattal:

Kiszállítás esetén csomagját a GLS futárszolgálat viszi házhoz.
Kiszállítás Magyarországon belül a második visszaigazoló e-mailtől (mely tartalmazza a rendelése átvételének, illetve kiszállításának pontos idejét) számítva 2-4 napon belül GLS futárszolgálattal.
A kézbesítés pontos idejéről már a GLS futárszolgálattól kap értesítést e-mailben!

ÁRAK:

SÚLY Bruttó ár (Ft)
0,1-2KG2180
2,1-3 kg2380
3,1-5 kg2480
5,1-10 kg2580

 

A szállítási díj fizetése a csomag vásárlásával egyidejűleg.

Telefonos egyeztetést a futárszolgálat nevében nem ígérhetünk!

A szállítás munkanapokon 8-17 óra között történik! A futár címről-címre halad!

Cégünk a sikeres feladást követően még egy e-mailt fog küldeni, mely tartalmazni fogja az Ön csomagszámát a rendelése pontos nyomonkövetése érdekében! A feltüntetett várható szállítási idő ezen értesítőnktől értendő, tájékoztató jelleggel, mely változhat!

Csomagjával kapcsolatban a GLS futárszolgálat +36 29 886 670-es telefonszámán, vagy a következő linken tájékozódhat: https://gls-group.eu/HU/hu/. Keresse a GLS futárszolgálatot további információkért!

Személyes átvétel az üzletünkben:

A rendelt termékeket személyesen is átveheti az üzletünkben nyitvatartási időben:
Cím: 1076 Budapest, Garay u. 3.
Szállítási díj: ingyenes

Kérjük a csomag sértetlenségét az átvételkor szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet a futárral, s ne vegye át a csomagot! Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni!

Fenntartjuk a jogot a szállítási határidő módosítására előre nem látható készlethiány vagy bármilyen szállítás közbeni útakadály esetén! A várható szállítási idő minden esetben a jelen értesítéstől számított idő.

A vásárlási szándékától 14 napon belül állhat el az új jogszabályok szerint.

Minden, a tanodában készült festmény közzététele az alábbi szabályokkal történhet, legyen az online publikálás, kiállítás, magazinban megjelenés:

A festmény közzétételekor, a leírásban szerepelnie kell a következőknek: hol készült, mi a forráskép, és kinek az irányításával. Tehát, például egy Monsted festmény másolatakor: Téli táj, Peder Monsted festménye alapján, készült a Gasztonyi Kálmán festőiskolában, tanulmánykép.

Vagy: Virág csendélet pipacsokkal, készült a Zsilip festőtanodában, Emerico Toth festménye alapján, tanulmánykép.

Ez elsősorban a Ti védelmeteket szolgálja.

Amennyiben ezen adatok nem szerepelnek a közzétételkor, és egy galéria, vagy műkritikus, vagy éppen csak egy tájékozottabb nézőközönség szembe találkozik egy ilyen festménnyel, melynek ismeri a forrását, viszont nincs megjelölve a képnél, úgy elkönyvelhetnek benneteket, mint olyan festőket, aki a festészeti etika legalapvetőbb szabályait sem tartják be. Ez, egy galéria, vagy műkritikus esetében akár végzetes is lehet, a jövő szempontjából.

Amennyiben a festmény értékesítésre kerül, úgy, etikailag kötelességünk tájékoztatni a vásárlót, hogy egyedi művet, saját elképzelés utáni festményt vásárol-e, vagy szembetalálkozhat-e online, a szeretett képével még negyvenszer, a jövőben.

A fentiek betartása etikailag és szakmailag kötelező, mert minősíti az alkotót és az intézményt, ahol készült, valamint a Mestert is.