ÁLLANDÓ AKRIL FESTŐISKOLA KOSICZKY ZSUZSÁVAL

SZERETNÉL TAG LENNI?

HA MÁR RÉSZT VETTÉL, AKÁR EGYETLEN AKRILFESTÉSEN (AKÁR ONLINE IS), SOHA NEM VOLT ECSET A KEZEDBEN, DE SZERETNÉD MEGTANULNI AZ ALAPOKAT, ESETLEG TÖBBET IS? MÁRIS JELENTKEZHETSZ A FESTŐISKOLÁBA.

Ha szeretnél tovább fejlődni a festésben, különböző stílusokat, technikákat elsajátítani, magabiztos, önálló alkotóvá válni, akkor itt a legjobb helyen vagy.

Kosiczky Zsuzsa segíti minden lépésed, a kezdetektől, az önálló alkotóvá válásig.

 

Ez egy kivételes és egyedülálló lehetőség, hogy kilépjünk a “tucatfestők” köréből, akár tanulók vagyunk, akár érvényesülni vágyó művészek.

Állandó foglalkozások csütörtökönként délelőtt azoknak a tanulóknak, akik szeretnének tanulni és fejlődni. Itt már nagyobb kihívásokkal néznek szembe a tanulók, különböző festészeti stílusokat tanulnak, különböző technikákat. Mindezt Kosiczky Zsuzsa festőművész irányításával, aki bőkezűen osztja meg tudását, és irányítja a tanulóit.

A festőiskola tanítványok továbbá egy zárt tanulói Facebook csoport tagjai is, ahol folyamatosan minden információt megosztunk, kérdéseket tehetnek fel, értesülhetnek az újdonságokról.

 

Tematika: havi bontásban más-más témát ölelünk fel és ennek megfelelően választunk képet. Nem az a cél, hogy egy alkalommal elkészítsünk egy képet, hanem, hogy az adott technikát el sajátítsuk.

 

Amennyiben tovább lépnél és szeretnél az olajfestészetbe is belekóstolni, erre is van lehetőség.

Az olajfestészet alapjait elsajátíthatod Zsuzsától és a gyakorlati tudásod elmélyítésére, áttérhetsz a haladó festőiskolába, Fecskés Beához.

Minden csütörtökön február 9-től, 9:30-13:30-ig azoknak a tanulóknak, akik egy  kezdő tanfolyam elvégzése után tovább szeretnének tanulni és fejlődni.

 

Itt már nagyobb kihívásokkal néznek szembe a tanulók, különböző festészeti stílusokat tanulnak, különböző technikákat.

 

A foglalkozáson személyre szabott feladatok vannak, a festőművész oktató nem festi előre a képet, hiszen lehet, hogy több különböző feladaton is dolgoznak a tanulók, ki-ki a tudásszintjének megfelelő témában.


A festőiskola nem tud lehetőséget biztosítani az élményfestés jellegű kívánságoknak, viszont megtanít arra, hogy önállóan is meg tudj festeni egy alkotást.

 

A tanítványok egyben egy zárt facebook csoport tagjai is, ahol folyamatosan minden információt megosztunk, kérdéseket tehetnek fel, feladatokat kapnak, értesülhetnek az újdonságokról.

A csoportok kis létszámúak, hogy mindenki megkapja a megfelelő minőségi figyelmet és instrukciókat az oktatótól.


LEGYEN SZ
Ó AKÁR KLASSZIKUS RÉTEGES FESTÉSRŐL, VAGY AKVARELLRŐL, HA TOVÁBB SZERETNÉD MÉLYÍTENI FESTÉSZETI TUDÁSODAT, AKKOR EZ A LEGJOBB LEHETŐSÉG ERRE.

A foglalkozások minden csütörtökön bérletes rendszerben működnek.

A bérlet ára n: 27 000 Ft, ez 4 alkalmat ölel fel (4×4óra).

 

Az ár tartalmazza az oktatás díját és a referencia képeket, melyeket használni fogtok.

IGÉNY SZERINT BIZTOSÍTUNK FESTÉKET, ECSETET, ENNEK ÁRA ALKALMANKÉNT 2 500 Ft.

 

JELENTKEZZ ZÁRT FB. CSOPORTUNKBA, AMIT TANULÓINKNAK HOZTUNK LÉTRE: https://www.facebook.com/groups/192292540081029

 

Mindenki saját anyagával dolgozik, saját festékkel, saját ecsetekkel. Ezt minden alkalommal hozni kell, nincs lehetőségünk ezek tárolására. Egy-egy kép akár több alkalommal is készülhet, itt nem cél, hogy a foglalkozás végéig elkészüljön egy alkotás.


JELENTKEZÉS KOSICZKY ZSUZSA FESTŐISKOLÁJÁBA

Fizetés egy összegben a modul elején a helyszínen készpénzben.