• Színelmélet, színkontrasztok
 • Kompozíció szerkesztés, háromszögelés
 • Ecsetkezelés
 • Az akrilfesték, mint médium
 • 3D látvány kialakítása

Lehetőséged lesz megismerkedni az anyagokkal, eszközökkel úgy, hogy ki is próbálhatod azokat, valamint alapismereteket szerezhetsz a festészetről. Festőművész oktatóink segítségével gyakorolhatod a képalkotás technikáit.

Mit tartalmaz az ár?

 • Ruhavédő kötény használata
 • Szükséges művészfestékek
 • Festőállvány használata
 • Paletta
 • Minden alkalommal egy saját festmény elkészítése

Választható kiegészítők, ha a tanfolyam ára nem tartalmazza

 • 40×40 cm festővászon: 2 300 Ft
 • 40×50 cm festővászon: 2 500 Ft
 • 30×60 cm festővászon-: 2 800 Ft
 • 40×60 cm festővászon: 3 000 Ft
 • 3db-os ecsetkészlet: 2 500 Ft
 • Festőkés: 1 500 Ft

Tanfolyam helyszíne: 1076 Budapest, Garay u. 3.

Festéket és festőalapot biztosítunk.

Az ecseteknél két opció lehetséges:

 • Ha még nincsenek saját ecseteid, jelezd a regisztrációkor. 
  3 db-os, műszálas, ecsetkészlet: 2500 Ft.
  amit a tanfolyam során -és utána még sokáig- használhatsz.  
 • Használhatod a saját ecseteid.. Műszálas, lapos ecsetek javasoltak, 2-4-es, 6-8-as, és 12-14-es méretben.

A kurzusra való jelentkezés a kurzus megvásárlásával történik meg. A kurzuson való részvételi szándékodat 30% befizetésével erősítheted meg, így vásárláskor a teljes összegnek csak a 30%-át kérjük el. A befizetést bankkártyás fizetéssel a megrendelés leadásakor, vagy átutalással 3 napon belül rendezheted.
A fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat a megrendelés elküldése után fogod látni. A kurzuson való részvételt, a befizetések beérkezésének sorrendjében tudjuk biztosítani. A maradék 70%-ot, illetve a kurzushoz rendelt eszközök és kellékek árát a kurzus napján, félórával a kezdés előtt tudod rendezni a helyszínen készpénzben.

A kurzushoz kért opcionálisan rendelt eszközeidet/anyagaid kifizetése személyesen történik a tanfolyam megkezdése előtt.

Nagyon sajnálnánk, ha nem tudnál jönni, de ne aggódj, a pénzed nem veszik el, amennyiben legkésőbb 3 nappal /72 óra/ a kurzus kezdete előtt mondod le! Ha valamilyen okból nem tudsz részt venni a tanfolyamon, a befizetett összeget felhasználhatod a következő ugyanilyen foglalkozáson 1 HÓNAPON BELÜL!

Amennyiben 2 vagy 4 alkalmas tanfolyamra jelentkezel és 2 vagy 4 helyet foglalsz le a befizetéssel, úgy a befizetett foglalót csak ugyanennyi alkalomból, ugyanolyan tematikájú tanfolyam árából van lehetőség jóváírni.

Az új, pótlásra kiválasztott kurzust emailen jelezd nekünk az info@zsilipfestotanoda.com címen. Amennyiben a pótlásra lefoglalt időpontot is lemondod, további pótlásra nincs lehetőség. Azonban, ha nem mondod le legkésőbb 3 nappal /72 órával/ a kurzus kezdete előtt, a foglaló elveszik.

CSAK ÍRÁSBAN TUDUNK LEMONDÁST ELFOGADNI!
AZ AJÁNDÉKUTALVÁNYOKRA IS UGYANEZ ÉRVÉNYES!
PÉNZ VISSZAFIZETÉSÉRE NINCS LEHETŐSÉG!

Kedves festeni vágyó tanulóink!

Kérünk Titeket, hogy az alábbi sorokat figyelmesen olvassátok el és a Tanodában készült képek publikálásánál az alábbiak szerint járjatok el!

Minden, a tanodában készült festmény közzététele az alábbi szabályokkal történhet, legyen az online publikálás, kiállítás, magazinban megjelenés:

A festmény közzétételekor, a leírásban szerepelnie kell a következőknek: hol készült, mi a forráskép, és kinek az irányításával. Tehát, például egy Monsted festmény másolatakor: Téli táj, Peder Monsted festménye alapján, készült a Gasztonyi Kálmán festőiskolában, tanulmánykép.

Vagy: Virág csendélet pipacsokkal, készült a Zsilip festőtanodában, Emerico Toth festménye alapján, tanulmánykép.

Ez elsősorban a Ti védelmeteket szolgálja.

Amennyiben ezen adatok nem szerepelnek a közzétételkor, és egy galéria, vagy műkritikus, vagy éppen csak egy tájékozottabb nézőközönség szembe találkozik egy ilyen festménnyel, melynek ismeri a forrását, viszont nincs megjelölve a képnél, úgy elkönyvelhetnek benneteket, mint olyan festőket, aki a festészeti etika legalapvetőbb szabályait sem tartják be. Ez, egy galéria, vagy műkritikus esetében akár végzetes is lehet, a jövő szempontjából.

Amennyiben a festmény értékesítésre kerül, úgy, etikailag kötelességünk tájékoztatni a vásárlót, hogy egyedi művet, saját elképzelés utáni festményt vásárol-e, vagy szembetalálkozhat-e online, a szeretett képével még negyvenszer, a jövőben.

A fentiek betartása etikailag és szakmailag kötelező, mert minősíti az alkotót és az intézményt, ahol készült, valamint a Mestert is.

MEGTELT! ABSZTRAKT FESTÉSZETI KURZUS – KEZDŐKNEK IS -2024.AUGUSZTUS.03

6600 Ft

A kurzusra való jelentkezés a kurzus megvásárlásával történik meg. A kurzuson való részvételi szándékodat 30% befizetésével erősítheted meg, így vásárláskor a teljes összegnek csak a 30%-át kérjük el.

Jelentkezés előtt mindenképpen olvasd el a bal oldali részvételi információkat!

 

A KOSÁRÉRT GÖRGESS LENTRE!

 

A TANFOLYAM TELJES ÁRA 22000 Ft, A KOSÁRBA HELYEZÉSKOR 6600Ft- OT KELL FIZETNI AMI A FOGLALÓT JELENTI.

Címünk: 1076 Budapest, Garay u. 3.

IDŐPONT:

09:00- 14:00

Amennyiben a tanfolyamot online szeretnéd elvégezni, arra is lehetőséged van:

MIRŐL SZÓL A TANFOLYAM:

A foglalkozáson bárki részt vehet, semmilyen festészeti, rajz tapasztalat, nem szükséges. 5 órában, 1 kép megfestésén keresztül sajátíthatod el az alap festészeti ismereteket, valamint gazdagabb leszel egy általad elkészített festménnyel.

 

A programon lehetőséged lesz megismerkedni az anyagokkal, eszközökkel úgy, hogy ki is próbálhatod azokat, valamint alapismereteket szerezhetsz a festészetről. A foglalkozást Kosiczki Zsuzsanna festőművész vezeti, aki lépésről lépésre festi és magyarázza a folyamatot.

 

Mit tartalmaz az ár?

A tanfolyam ára tartalmazza:

 1. oktatás diját
 2. vásznat /50×70/
 3. struktúrpasztát és a szükséges festékeket
 4. a fotókat
 5. a ruhát védő kötényt, festőállványt

Mit nem tartalmaz az ár?

Az ecseteket és a festőkést hoznod kell, vagy megrendelheted tőlünk is.

 

Mit fog történni?

 1. megtanuljuk a struktúrpaszta használatát, felvitelét.
 2. gyakoroljuk, megtanuljuk a színátmenetek alkalmazását
 3. megtanuljuk a festőkés használatát
 4. megismerjük az anyagokat, eszközöket

Mire fogunk dolgozni?

 50×70-es vászonra fogunk alkotni

 

Mitől különleges a tanfolyam?

 1. rengeteg új technikát fogsz tanulni
 2. teljesen egyedi képet fogsz alkotni
 3. a tanultak alapján sok új absztrakt képet hozhatsz majd létre önállóan

 

TANFOLYAMAINKAT MINIMUM 6 FŐ JELENTKEZÉSE ESETÉN INDÍTJUK EL. AMENNYIBEN NEM JÖN ÖSSZE A MINIMUM LÉTSZÁM, ÉRTESÍTÜNK ÉS VÁLASZTHATSZ EGY MÁSIK TANFOLYAMOT.

VÉLEMÉNYEK RÓLUNK